Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/23542-street-legal-racing-redline.html)

Andu_RacE 18-12-09 12:10

Re: Street Legal Racing - Redline

nu inteleg cum vreti sa jucati in multiplayer, cand fiecare alte tot alte rahaturi puse in joc :) nimeni nu are nimic stabilit, de asta nu s'a bagat nimeni sa faca asa ceva, pentru ca nu are rost:P nu se poate, in momentul cand intra unul sa zicem doar cu niste jenti pe care restul nu le au, ori nu se vede masina, ori tot felul de erori din astea :P daca ati jucat gta sanandreas in multiplayer cu alte masini, stiti la ce ma refer :P

FesnicIlie 18-12-09 12:12

eu am vrut sa fac print si nu pot nush dc :(

FesnicIlie 18-12-09 13:25

1 Attachment(s)
Nissan V6 Twin Turbo

Andu_RacE 18-12-09 13:29

si asta ar fi inca o mica sugestie ... nu mai postati inainte rezultatele, ca in felul asta stiu toti deja ce timp sa bata, ce sa foloseasca si etc :P cel care organizeaza concursul ... sa stranga toate aceste poze cu informatiile si rezultatele participantilor, iar la sfarsit de afisat totul si de anuntat castigatorii :P

FesnicIlie 18-12-09 13:40

poi poate eu am facut nish setari poate ei nu le stiu si no sa scoata timpul pe care l-ma scos eu (poate)

CrazyEyes 18-12-09 13:57

@ ANDU-RACE: man, in afara sa comentezi la tot ce se intimpla aici ce altceva naspa mai sti sa faci? ia mai lasa-ne cu criticile tale, nici macar nu participi la concurs dar tu vorbesti de organizare, mai taci din gura!

FesnicIlie 18-12-09 14:19

De drift nu se face :X concurs ca acolo ar participa mai multa lume ?
:D

KrYpToN 18-12-09 15:16

sau facut o gramada si cand a fost de participat p***

Mr.Extasy 18-12-09 15:29

Quote:

Originally Posted by Mr.Extasy (Post 2901158)
Salut.Ma poate ajuta cineva cu Opel Calibra?Am gasit pe GOM si pe Kistapancs,dar de pe GOM ma trimite pe Kistapancs,iar acesta este cazut,sau inchis.Deci,no Calibra for me.Ma puteti ajuta? :D

:rolleyes2

FesnicIlie 18-12-09 16:08

Quote:

Originally Posted by KrYpToN (Post 2903012)
sau facut o gramada si cand a fost de participat p***

pacat ca ii mai interesant ca un drag :( adik no mie cel putin imi place mai mult )

jurec@d!xxl 18-12-09 17:04

da ii mult mai tare derift dar cum ai vrea sa vezi cel mai frumos drift....in poze...cam naspa daka ar fi filmat ar fi super tare zic eu:>:>:evil::evil::evil:

FesnicIlie 18-12-09 17:38

Quote:

Originally Posted by jurec@d!xxl (Post 2903288)
da ii mult mai tare derift dar cum ai vrea sa vezi cel mai frumos drift....in poze...cam naspa daka ar fi filmat ar fi super tare zic eu:>:>:evil::evil::evil:

da este pista cu punctaj ;;) si cine face mai multe puncte ar fii castigator !

CrazyEyes 18-12-09 17:52

da si la drift nu ar putea participa cei cu versiunile 230LIVE doar ceilalti :)

Andu_RacE 18-12-09 19:24

Quote:

Originally Posted by CrazyEyes (Post 2902825)
@ ANDU-RACE: man, in afara sa comentezi la tot ce se intimpla aici ce altceva naspa mai sti sa faci? ia mai lasa-ne cu criticile tale, nici macar nu participi la concurs dar tu vorbesti de organizare, mai taci din gura!

La ce sa particip boss? ca tot ce e aici e o tiganie ... un concurs de doamne ajuta nu am vazut ... de asta nu imi bat capul cu nimic, n'are rost si in plus nu am timpul pe care'l aveti voi ... :rolleyes2

Asta e, macar eu fac ceva si imi dau cu parerea, tu ce stii altceva mai naspa sa faci? ca un lucru bun nu te'am vazut sa faci pentru slrr, numai de umflat in pene la cat de "tare" esti si defapt nu ai facut nimic...incearca sa taci tu cu jignirile, ca eu oricum n'am sa o fac, este un forum in care iti dai cu parerea si eu asta am facut, mi'am dat cu parerea si am dat niste sfaturi, iar cat de facut, am facut cred ca destule, dar se pare ca nu stiti sa apreciati nimic si nici de contribuit la ceea ce se face...respect ca iti faci timp pentru a te juca si de a posta masini prin forum si etc, dar totusi mai bine ti'ai vedea de treaba ta tinere si ai lasa ciocul mai mic, ca pentru mine esti tot un papagal si asta vei ramane deocamdata ... :???:

blackdemon1805 18-12-09 19:45

5 Attachment(s)
Un golf 3 motor vr6 3.6 :D

blackdemon1805 18-12-09 19:51

1 Attachment(s)
Atat am putut:|

CrazyEyes 18-12-09 20:56

@Andu Race: spui ca fiecare isi da cu parerea, cauta intelesurile cuvintelor "parere" si "critica" si spune-mi daca sunt sinonime :)

Nu te-am jignit deloc, daca te simti, asta e, nu toti avem o personalitate mai solida.

Eu chiar nu te-am vazut cu ceva ajutand SLRR-ul sincer vorbesc iar treaba cu "tigania" cand tu faci un lucru mai bun, poti spune de un altul care a facut acelasi lucru ca si tine doar ca mai prost, poti numi "tiganie" pana atunci as vrea sa numai vorbesti in necunostinta de cauza :)

Aaa, aproape uitasem, eu papagal? hmm Ai o imaginatie foarte bogata copile, un fel de Cartoon Network amestecata cu Animal Planet. Eu din cate imi aduc aminte nu te-am transformat in nimic, pentru ca aia esti, un nimic, atata timp cat comentezi aiurea :)

Have a nice TV day ;)

Andu_RacE 18-12-09 21:24

nu stiu unde ai vazut tu critici mai baiatule...am si specificat ca sunt sugestii din partea mea, deci pareri...si da, am incercat sa fac o treaba pentru slrr, am reusit in proportie de 50 %, dar pentru ca nu am acel sprijin din partea voastra a cam cazut treaba si nu sunt eu de vina aici...sunt de vina persoanele ca tine, care nu sunt in stare sa faca nimic, iar nice tv day is for you ;) eu din pacate nu am timpul tau sa ma joc toata ziua si sa'mi pierd vremea uitandu'ma la telenovele :) iar cat despre ceea ce se intampla aici, da e tiganie, din pacate necunostintele de cauza sunt din partea mea, nu din a mea, pentru ca eu stiu ce am facut in viata si imi cunosc limitele omule, nu mai vorbii aiurea, ca n'are rost, iar daca vrei sa mai discutam ceva despre acest subiect, hai sa discutam pe privat totusi nu sa umplem forumul cu tot felul de aberatii aiurea ... mersi

edinho_realmadrid 18-12-09 21:27

Nu stiu cine a inceput dar cred ca e cazul sa incetati amandoi ! E urat din partea voastra sa faceti asa ceva, mai ales ca suntem o comunitate !

Andu_RacE 18-12-09 21:30

Comunitate? In ce an? Unde? sau cum? ...sunt multe motive care demonstreaza ca nu exista nimic aici. Si nu ma refer la forumul 4 tuning:P

Hai ca nu mai zic nimic, am incercat totusi sa deschid ochii catorva, dar n'are rost, sunt prea multe impresii...va las aici in lumea viselor, ca e mai bine pentru unii :P Bafta

CrazyEyes 18-12-09 21:49

"am reusit in proportie de 50 %, dar pentru ca nu am acel sprijin din partea voastra a cam cazut treaba si nu sunt eu de vina aici." Vina e a noastra si ne-o asumam ;)

"din pacate necunostintele de cauza sunt din partea mea, nu din a mea" Te scoti apoi de bagi?

Hai sa incetam, pace tie si tuturor, daca nu ar fi fost tot felul de oameni, nu ar mai fi viata atat de interesanta si amuzanta :))

CrazyEyes 18-12-09 21:58

2 Attachment(s)
Drag Hauler's Duty motor v12 4000+ HP ma bag la toate 4 grupe :D

(daca aveti indoieli, o sa dau savegame la organizator)

Andu_RacE 18-12-09 21:58

Daca erai destul de inteligent, pe cat presupui tu ca esti (de ai inventat mersul pe jos), ti'ai fi dat singur seama ca am gresit ca tot omul si ca defapt era..."din partea ta, nu din a mea" in fine

jurec@d!xxl 18-12-09 22:34

Bina mai ati gresit amandoi treminati odata.

Mr.Extasy 18-12-09 23:05

Quote:

Originally Posted by Mr.Extasy (Post 2903059)
Salut.Ma poate ajuta cineva cu Opel Calibra?Am gasit pe GOM si pe Kistapancs,dar de pe GOM ma trimite pe Kistapancs,iar acesta este cazut,sau inchis.Deci,no Calibra for me.Ma puteti ajuta?

:rolleyes2 Scuze daca sunt prea insistent,dar nu o gasesc in alta parte.

Andu_RacE 18-12-09 23:36

Quote:

Originally Posted by Mr.Extasy (Post 2904314)
:rolleyes2 Scuze daca sunt prea insistent,dar nu o gasesc in alta parte.

man, intra frumos pe www.slrr-ro.dmon.com , la download, cars, opel si vei avea singurul model de la opel urcat pe acest site si anume Calibra .. bafta :P nu mai stiu sigur daca mai merge sa downloadezi, dar stiu ca Miki s'a ocupat de asta si a reusit sa corecteze tot ce era de corectat, deci spor la descarcat si la jucat. :)

ah..nu merge, m'am uitat acuma si cred ca e un transfer tot catre site'ul de care ziceai tu :P numai daca sta cineva sa ti'l urce aici, daca nu...mai cauta poate vei da de aur pana la urma :P

SIlviu96 19-12-09 00:12

1 Attachment(s)
Si masina mea pentru concurs.Doar atat am putut sa scot.

Mr.Extasy 19-12-09 10:41

1 Attachment(s)
am gasit pana la urma,am luat forumul la bani marunti,si am gasit.Am urcat-o poate sunt si alti doritori :D

Mr.Extasy 19-12-09 11:12

1 Attachment(s)
Scuze de dublu post,dar nu mai pot edita :( Rezultatul meu pe 1/4 mile cu Opel Calibra,Motor V6 DTM,cu mici ajustari facute de mine :D

royal17 19-12-09 12:14

cine imi poate da si mie crack pt vers 2.2.1?? adika am ajuns la vers 2.2.1 si am adaugat 2.2.1LE2MWM ce crack imi trebe? si cine imi poate da?

Choby 19-12-09 12:22

se mai pot face inscrieri pentru drag ?

baietii cum se numea siteul acela ? kista... ?? va rog am nevoie

Mr.Extasy 19-12-09 12:27

3 Attachment(s)
Si pt celelalte 3 categorii :D

Mr.Extasy 19-12-09 12:28

Quote:

Originally Posted by Choby (Post 2905153)
se mai pot face inscrieri pentru drag ?

baietii cum se numea siteul acela ? kista... ?? va rog am nevoie

http://kistappancs.extra.hu/ Dar este cazut de ceva timp,nu stiu ce are.

Choby 19-12-09 12:29

oo da mersi oricum !

royal17 19-12-09 12:44

Quote:

Originally Posted by royal17 (Post 2905129)
cine imi poate da si mie crack pt vers 2.2.1?? adika am ajuns la vers 2.2.1 si am adaugat 2.2.1LE2MWM ce crack imi trebe? si cine imi poate da?

cum fac sa ajung la 221 LE2MWM imi spune si mie cineva in ce ordine sa fac update

Maryus_x90 19-12-09 13:09

Quote:

Originally Posted by royal17 (Post 2905199)
cum fac sa ajung la 221 LE2MWM imi spune si mie cineva in ce ordine sa fac update

Iti Trebuie jocul original, 221 Patch , MWM Beta Complete Patch
, LE2MWM Patch (nu iti trebuie crack)

royal17 19-12-09 13:16

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 2905240)
Iti Trebuie jocul original, 221 Patch , MWM Beta Complete Patch
, LE2MWM Patch (nu iti trebuie crack)

ms mult

Maryus_x90 19-12-09 13:22

@royal17-Cu placere!
@ ALL: Eu zic sa o lasati mai moale cu certurile astea si cu OFF Topic-urile pana nu sfarseste si topicu asta ca cel de la underground 2, asa ca e bine sa ne avem prieteni intre noi si sa nu ne mai certam pt ca sunt foarte putini romani Moderatori(adik care modeaza acest joc) si e bine sa stam impreuna si sa ne avem bine!
Unde's multi, Puterea creste!

Andu_RacE 19-12-09 16:11

eu nu mai imi bat capul...de fiecare data cand am zis ceva (ca sa fie bine) mi'ati sarit toti in cap, de parca as fi gunoiul vostru...ei bine asta nu se va mai intampla, nu am muncit pana acum (aproape toata viata) in domeniul auto si al curselor, lumea buna de altfel, ca sa fiu luat la rost si calcat in picioare de niste persoane ("no life") pe un forum din cauza ca imi dau cu parerea, probabil ca spun prea multe si vad adevarul, in fine...faceti cum stiti si cum nu stiti, ca asa e ... prin niste poze si prin timp pierdut esti cel mai "tare" si iti poti da drumul la gura ca doar esti un om important, nu? :)

Robicutz 19-12-09 16:29

Auziţi imi spuneţi vă rog dacă pot să transform un motor din 2.2.1 mwm în 2.3.0 LE ?

All times are GMT +2. The time now is 14:02.

- Copyright 2026 4Tuning