![]() |
Re: Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA
Incearca sa dai un refresh dupa ce ai postat prima data chiar daca nu merge, si mie imi face fite.
|
la mine nici macar nu apare mesajul ca fiind postat , doar intru din nou pe forum si apare mesajul
|
|
Quote:
P.S. am montat muzicanţii....just love them:hug:.... |
deseara plec la bucuresti,aveti ceva de dus sau adus??
aline ce modificari ai facut? |
Quote:
las ca o sa il auzi..... |
eeee,:D mai merge asa.
|
Quote:
|
Quote:
have a good night apropo, nu stiti pe cineva care vrea un subwoofer BLAUPUNKT GTt 1200 Mk II:?::?::?: il dau cu 100 de lei...;) subwoofer bassreflex diametru: 30cm putere RMS: 200W putere Max: 650W impedanta 4 ohmi raspuns in frecventa: 35 - 500 Hz pe net e de la 200 de lei in sus... il dau ca mi-am luat unul mai puternic, of course.... daca stiti pe careva care il vrea dau si berea ...:rolleyes2 |
L-as cumpara eu insa nu stiu ce mai trebuie pe langa el, statie, etc. si unde sa le montez, ca doar nu il cumpar doar asa sa ma uit la el.
:) |
Iti trebuie un cd cu iesire de RCA sau adaptor HI-LOW sa legi firele de la boxe sa-ti faca RCA, iti mai trebuie un cablu de RCA pana la statie, statie de 200 rms la 4 ohmi cabluri de curent, siguranta si soclu de siguranta :)
|
@ondin: da un bip bip si te ajut eu cu montatul. ;)
|
Am un mp3 player Kenwood KDC-W241AY, nu stiu daca are iesire sau adaptor, RCA, stiu ca are 4 iesiri, de fapt cu astea se lauda vanzatorul pe site :
Radio MP3/CD Player compatibil: CD-R/RW, MP3, WMA, ID3-tag, CD-text panou frontal detasabil control volum rotativ si control directional tip joystick functie ATT cu revenire soft la volumul initial telecomanda optionala ceas digital display cu tub fluorescent (FL), 14 segmente / 8 caractere control manual dimmer in 2 trepte tuner radio FM/AM(MW, LW) 24 de memorii pentru posturi radio (18FM, 3LW si 3MW) DAC pe 24 biti functie mute de tip 0bit intrare auxiliara pe panoul frontal detasabil reglaj bass, medii si inalte functie Bass Boost imi mai trebuie statie si cabluri, trebuie oare si un condensator? Nu vreau sa fac discoteca, doar sa aud din cand in cand unele melodii asa cum gandeau ca vor fi ascultate cei care le-au compus. Am vazut si ceva oferte Magnat Edition HQ Pack si Focal Solid 2 Bass Pack, dar fiind incepator nu stiu care sunt mai potrivite, daca sa cumpar statie si amplificator de la acelasi producator, sau sa le cumpar in timp pe bucati. |
Drum bun NoAngels...sa ne auzim cu bine :) poate vi inapoi sa bagam un fotbal :D
|
Quote:
|
florin maine esti la lucru? imi trebuie si mie 4 buc
|
Ne vedem maine la Timisoara?
:) Daca vreti sa cumparati o masina noua si nu stiti exact ce sa alegeti va recomand eu una germana pe nume Wiesmann, alba cu interior de piele crem, are 507 CP, motor de 5 L, V10, si atinge 311 km/h la un pret accesibil de aproximativ 300 000 euro. Sa imi cumpar, sa nu imi cumpar.. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
am pus pe masina si are alta nuanta (mai spre verziu),imi place asa ca mai vreau una bucata sa le pun astea pe exterior...me like it a lot P.S. ai trecut pe langa masina mea (si pe langa mine ) pe zamfirescu acu vreo ora si ceva...te tin eu minte :arrow::arrow::arrow: ms mult si mi-am luat si rezistente pt leduri...e mult mai ok acuma las k povestim |
Quote:
|
Tot aici sunteţi mă ?:))
|
Florin, ai plafoniere cu 6led-uri si cu soclu BA9S? Pret?
|
Quote:
PS: Super pisica ta ;) nu ar strica sa ne arunci niste poze pe forum ca pe hi5 is mici pozele :) |
Quote:
|
Quote:
|
Dap tot aici frumoasa matza ti-ai tras ;) mai ai de munca la ea?
|
nu are nimeni nevoie de 2 cauciucuri de iarna pe 17,sunt in stare foarte buna cu profil ff bun,unu ii tait un pic(fff putin,nu ii ajuns la sarma) detali pe mess :D
|
Quote:
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/123-masina-m...16-by-mkn.html Aici pt curioşi. Mersi de laude, băgaţi şi critici. Nu tu Dadi, că tu nu te opreşti 3 zile. |
Quote:
|
Quote:
|
Salut! cum pot obtine si eu un stiker cu 4tuning dak se poate.....
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
audi a4 b5 1.8 aspirat 150 cp HD-18-LOW
|
Quote:
|
oky ar fi interesante cat mai multe intalniri dar sa permita si vremea....
|
Stiu masina, esti in blana mai tot timpul.
Nu ai avut un Polo inainte? |
aaa ba da polo argintiu:)) nu is chiar blana tot timpu:D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:27. |
- Copyright 2026 4Tuning