![]() |
Re: Chat
|
Re: Firme folii auto -cluj!
Quote:
Multumesc! |
Re: Firme folii auto -cluj!
Quote:
in zorilor, in spate la fostul opel. tot timpul a avut preturi mai mici decat la llumar. Mi-am facut 2 masini la el si sunt ft multumit |
Are careva idee unde as putea sa gasesc gume pentru masina
Ma intereseaa 185/80/16 cu profil pentru 4x4 |
apai tu imi zici unde sa ma duc sa imi iau cauciucuri si acuma tu intrebi de unde sa iti iei? niiiice :lol:
|
Quote:
|
pneus cumva?
|
probabil ca-s resapatele alea, da :P si eu am gasit ceva spre gilau vis-a-vis de omv, anul trecut pt terrano, dar erau si dimensiuni ciudate
|
imi trebuie pentru o mizerie de lada niva...ca atunci cand vin de la cabana am o portiune stricata si cu gumele de asfalt tot timpul tre sa ma troliez vreo 25 de metri...si rveau sa schimb gumele :P
|
oricum, mai bine te-ai axa pe ceva C-uri ca mai repede gasesti.. ceva gen Dunlop LT60 185/75R16C, este profil asemanator cu Dunlop Wintersport M2, care e M+S (eu le pot aduce dar nu am pret asa de bun.. 420/buc, dar daca vrei ma interesez de preturi mai bune si de alte marci daca te tenteaza directia asta pe bara de 75 si C-uri)
|
ma intereseaza sa aiba creste mari
|
Quote:
|
Am eu prin beci 4 bucati de GRABBER pe 16" lasati un pm daca va intereseaza.
|
am o intrebare..am luat o amenda si nu scrie ca se injumatateste.ii buna sau e gresita?ms
|
Pentru ce ai luat amenda?
|
Quote:
|
cata RHC ai pm..raspunde acolo
|
bun acu ca tot sunt pe "ici sa" va intreb ceva sper sa nu o luati in gluma tare :D va intreb si eu ce e permis sa faci schimbari masini "fara a avea probleme cu sticleti"(ori cum daca te opreste iti gaseste el probleme din belsug din pacate)?
adica incepand de la desene,scris,chiar si jenti mai mari,toba,nu mai spun de motor,spoilare si alea alea .si care trebuie trecute in talon si daca nu le ai trecute in talon.din cate am intales eu tot ce tine de schimbarea aerodinamici masini de la constructor proiectata este "interzisa" mie cumva sa spunem jena sa il intreb pe tata :D el raspunzandumi direct ca nimic nu e legal sa schimbi stiind ce ganduri "necurate" am :-" :">! |
esti cam aerian zn3u, cu aerodinamici si muschiuleti :)) dar macar imi aduci zambetul pe buze :lol:
|
Am o rugaminte. Stie cineva masina cu numarul CJ 21 CZY? Daca are cineva informatii, il rog sa imi dea un PM. Mi-a lovit masina si a fugit.
|
stie cineva unde as putea cumpara oglinda second partea stanga de CHRYSLER STRATUS model din 96?ms
|
joker faza cu aerodinamica joker faza cu aerodinamica vieti mi`a zis`o unu si eu am pus botu :D vieti mi`a zis`o unu si eu am pus botu :D :oops: ce sa faci toti invatam din greseli :)
|
Bah ce te-ai balbait :D
|
Quote:
|
ce ziceti sa facem un thread nou...cu facultatile unde suntem?:-D...unii poate suntem la aceiasi faculta si nu stim:))
|
http://www.************/fullscreen/ht...60351149-2.flv - zi Romania si trage apa.
|
TARA TUTUROR POSIBILITATILOR !!!
|
Romania tzara frumoasa...pacat ca ii locuita:shock:
|
unde gasesc spray verde mat,rosu mat ? sa fie in tub!
|
la praktiker in zona unde sunt cauciucuri si becuri pt masini.
|
intre lacuri prin spate pe la fabrica de bere!!! au aia tot ce ai nevoie
|
ce fabrica de bere este intre lacuri?
|
cum se numeste strada..daca sti eventual un nr merci
|
pardon nu intre lacuri intre ape .... ma bad
strada se numeste Ilie Macelaru colt cu Mioritei |
vi pe strada aia dintre hotel sport si stadion U inspre manastur si in capat faci stanga si dupa aia iara stanga si mai mergi inca 100 de metri si vezi pe partea dreapta pe colt un magazin acolo ii!! Acolo amesteca dupa cod dupa ce vrei tu au cred ca vreo 1000 de nunante de spraiuri, to fel de vopsele Standox tot ce vrei!!!
|
Da, acolo da, am intrebat si eu pentru masina mea cat ar fi sa imi scoata vopseaua la cod. 250 ron litrul
|
adica la standox... dar nu cred ca o sa gasesti acolo spray.. la selgros sau praktiker etc.
|
http://www.clujeanul.ro/cluj/trafic-...atoriu-4831168 :lol::lol::lol:
|
o mai fost
|
din cate am auzit...cica io "fatat" masina=))) brusc si dintro data:)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:55. |
- Copyright 2026 4Tuning