![]() |
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Quote:
|
Quote:
|
bravo pt cei din iasi care au participat
|
hai baietii ca se poate
|
salut costane, nu am mai auzit de ceva vreme de tinehttp://www.freesmileys.org/smileys/smiley-greet022.gif
|
Quote:
|
nu vreti sa incetati. s-au sters posturi dar degeaba. ultimele le-am sters eu. ca sa stiti.. daca nu stiti pe cine sa dati vina.
zorro a primit un avertisment si sper sa se linisteasca. iar restul care va certati cu el.. nu sunteti cu nimic mai presus .. atata timp cat va coborati si va puneti mintea cu el .. lasati-l in pace sa scrie ce-l duce mintea.. atata stie, atata face.. simplu. l.e. - pentru cei care doresc sa se bage in seama.. este un concurs la radio zu de unde se fac si bani cu bagarea in seama... go go go |
Este o tara libera :D
|
Daca e libera , poti sa te certi la telefon sau fata in fata :)
|
Quote:
-------------------------------------------------------------------------------- Daca e libera , poti sa te certi la telefon sau fata in fata Ochi pt ochi si dinte pt dinte !!! Asta-i democratia adevarată !!! Am spus o si mă repet..nu mă cert cu nimeni !!! Altii caută cearta cu mine ! asta-i altă treaba... baftă all, |
Se intampla ceva pe 18 iulie la ERA , de la FRT ?
|
Quote:
|
DACA E PE 18 CEVA LA ERA DE CE NU VA INTRECETI ACOLO .....
SAU DUCETIVA PE VALE SA VA DATI SA VA RACORITI .... NU VA MAI TACHINATI ATIT CE ROST ARE SI DE ASTA VIN ALTII DIN ALTE PARTI SI FAC LEGEA LA NOI ... CUM SA INTIMPLAT SI ALTE DATI scrie si tu normal, fara caps lock... |
cu regret va informez ca momentan am suspendat competitia FRT Cup si FRT Expo ... cred ca se stie deja de ce .... cand o voi/vom reactiva va vom anunta... va multumesc inca odata pentru participare si interesul aratat, 4tuning iasi - o comunitate de respectat ... nu exista familie fara certuri si in care sa se intelega chiar toti, asa ca va incadrati in limitelel normalulu. umila mea parere
pana una alta ne vedem pe copou, in trafis si la competitiile organizate de altii.. Ionut LNC Spartanul sau cum ma mai stiti :) FRT Iasi |
ca sa vada tot ochiu
|
Sper sa reveniti cat mai repede cu FRT Cup :p
|
Stie cumva cineva care sunt toti examinatorii la strada ?
|
cei imbracati in albastru si au scris pe ei "subcomisar, agent, inspector..etc" Cine dracu ii mai cunoaste !?
|
Am vazut azi un Agent Superior care dirija traficu .
|
|
Foarte fain matizuuuuuu !
|
am avut si eu onoarea sa stau in masina lu' Skimpi...frumoasa
|
am si eu o prezentare facuta de un prieten :P
https://www.youtube.com/watch?v=QZA6qEzJstU |
De cand s-a facut sens unic prin tg cucu , vad tot mai multa lume de pe 4tuning ca trece prin fata blocului meu :D
|
Quote:
|
Vedeti ca se poate discuta frumos si aici? Bravo, frumoase prezentari la ambele masini!
|
eu tot am zis ca odata si-odata o sa ii fac un milfulet de prezentare, doar ca timpul.... e un nesimtit
|
Hai ca va mai dau un filmulet facut recent. Ala cu toyota a fost inceputul...dar oricum mai e mult de invatat.
https://www.youtube.com/watch?v=xQ2FFjDX60c |
ohoho ce vedem noi aci numai filmuletze xxx bravo baieti tineti-o tot asa:lol:
|
intr`un final ceva placut ochilor nostri... frumos HotWheels, bravos!
|
Ma bucur ca va place, cu toate ca mai am de invatat/lucrat. Mai cautam material de filmat. Daca vrea careva, id-ul meu e: methodkid16
|
frumos felicitari la mai multe
sa vad cine mai critica si mai da cu pietre si in el ca asa se intimpla i-a tremurat mina. nu e profi, nu e hd, nu e full hd, si alte comentarii de c... ......... cine critica, cred ca o sa o faca din invidie ,sau cine stie ... asta e felicitari mult suces si la mai multe mai pune si tu virgula intre cuvinte si punct intre fraze. |
Quote:
|
Quote:
|
Da-mi add si vorbim.
|
ti-am dat si eu add :) foarte tare filmuletul. VREAU SI EUU :P
|
Quote:
|
ei da, mare chestie:) stau la rand :D
|
Hai si cu MnezO si cu cei "treisuteshese" cai:
https://www.youtube.com/watch?v=Lwqroh3dWpY Stiu, mai am mult de munca, dar incet incet mai invat. |
Eu zic ca e fffff reusit filmuletul ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:54. |
- Copyright 2026 4Tuning