![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
@P.I.M.P. boy: misto masina dar am o nelamurire si anume pe toata caroseria masinii se vede patternul de la fibra de carbon, asa ai vrut tu sau e o simpla greseala?
|
1 Attachment(s)
A quick retouch! Am lucrat la spoiler (claritate + fantele de aer), jante (schimbate), usa (dunga usii).
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nu ti le ami zic si eu pt ca deja ti leau spus cei dinainte!! |
2 Attachment(s)
comment pls ... inafara ca e IREALA :)) :lol:
|
binisor lucrata...da pragu nu are nici o reflexie si masina e plina de reflexi....trebuia sa lasi grila aia...angelurile nu sunt puse asa bine...si trebuia sa continui dungile alea de la spoileru....si cuoarea nush e cam aiurea....
P.S. ma apuc si eu asta seara de bmw:D |
interesant ... masina merge da sofer nu are ... spoileru fata are un inceput de vynil de viper ... care nu merge si pe capota si restu caroseriei ... ma face sa cred k spoileru ala nu e facut de tine sau luat dp o masina reala ...
|
eu zic ca e si soferu pe acolo da poate i-a cazut ceva pe jos si s-a aplecat in momentul pozei =)))) in rest cred ca s-au vazut destule comentari nu prea mai am ce scrie ...
|
2 Attachment(s)
...............comentati toate greselile....
|
spoileru e cam stramb lafel si pragu ... in fata e lai saltat si coboara inspre spate ... da el impresia putin de-o latire pe spate da nu e :| masina nu are umbra de subi ea destul de bine rezolvata si eleronul nu ar fi trebuit sa se continue si prin spatele duar se vede prin geam ... si jantele s cam ciudat pozitionate in rest merge a si vezi ca pe capota ai reflexia unui copac si u ai acolo un stalp...
|
k ms ca mi-ai spus;)dar nu am inteles cum te-ai exprimat la umbra....de sub masina.....e buna sau nu?
|
1 Attachment(s)
frost vreau si eu backgroundu ala....:D
vezi ca la bmw cam toatea alea sunt strambe pe el...si + ca nush ce ai facut de se vede cam urat...ma refer la rezolutie...masina nu se vede clar Quote:
|
pai dami id tau shi iti dau poza p mess...;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:12. |
|
- Copyright 2026 4Tuning