![]() |
|
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
cat de dificil e sa montezi proiectoare de ceatza daca masina nu a avut deloc asa ceva?:lol:Ma bate gandul sa imi pun faruri de ceatza dar nu stiu cu ce sa incep....Ce trebuie sa cumpar(daaa..pe langa proiectoare)...
pls heeeeeeeeeeeelp!;):twisted::!: |
Same here :) Am un E36 sedan, fara proiectoare din fabrica si as dori sa-i pun. Ce presupune asta ? Fire trase de la proiectoare si pana in bord ? Schimbarea "butonului de la stopurile de ceata", cu un buton ce are si "butonul de proiectoare" (asta in cazul in care nu se doreste alt buton decat cel original).
|
1 Attachment(s)
Quote:
Atasez si indicatiile cu pricina din Bentley Service Manual |
Quote:
|
Quote:
|
pana acum nu prea m-a deranjat dar... pisicuta pe farurile originale nu are lumini de pozitie?
|
Tu glumesti sau mi se pare ? Cum sa nu aiba lumina de pozitie ; este in farul de lunga .
|
sal....am gasit pe net un baiat care se ocupa cu resoftari calc auto..am vorbit cu el si mi-a spus ca la un bmw e36 316 an urma resoftari poate sa ai adauge antre 12-15 cp..[depinde de cati km parcursi are motoru]iar consumul scade sub 2000rpm[nu stiu cu cat]dar creste cu 0,300 la peste 2000rpm...
antrebariii???..an ce masura afecteaza starea motorului???...si care va fi consumul...[acum consuma cam 12% an oras..banuiesc ca de vina sunt si rotile 225/45/17 fata...235/45/17 spate] |
cam mari rotile pentru un 316 . Eu m-as fi limitat la un maxim 205 fata si 225 spate .
|
Quote:
|
ma gandeam eu...dar dupa ce ai resoftat cum sa comportat motoru..sta la fel la relanti??iar cu consumu cum e???
|
Am mai revenit si eu.....se face un upgrade destul de ambitios pe masina mea.....
Acum sa'mi spun si eu parerile despre unele intrebari de pe aici.....parca cineva intreba daca se potriveste fuzeta de pe sedan la coupe......DA, se potriveste. Diferenta intre 2.0vanos si 2.0 nonvanos......la liniute, totul depinde de sofer, cateodata sunt eu primul, cu vreo juma de metru mai in fata, cateodata e colegul meu mai in fata cu o juma de metru......dar in depasiri sau plecari mai bruste de la 1700-2000rpm in treapta 2-3-4, vanosul face diferenta, asa ca trage mai bine din ture mici. Proiectoarele sunt destul de usor de montat, asa cum bine a scris cineva mai sus despre absolut tot ceea ce trebuie, numai sa se lege pe contact, pentru a se stinge cand opresti masina. m_c_fast - e imposibil sa scoti atatia cai dintr'un motor de 1.6, deabia mi'a dat mie la 2.0 nonvanos 15cp.....asa zice, dar oricum se simte ceva diferenta, adica urca mult mai repede in ture. N'are de ce sa se comporte altfel dupa softare, motorul se comporta la fel....consumul e tot la fel. |
Quote:
|
Quote:
|
Deci chiar ai pozitie pe fata ;) Daca te uiti atent la far, spre interior, unde e becul pt. faza lunga, ai sa observi un bec in partea de jos a farului, sau o gaurica (asta in cazul in care nu ai de loc becuri la pozitie). De schimbat e simplu; deschizi capota, iar in spatele farului ai sa observi pe unde si cum se schimba. Un bec pt. pozitie e doar 1 leu (mi-am schimbat si eu de vre-o luna). Spor la treaba ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:49. |
|
- Copyright 2026 4Tuning