Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Crazy Drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers.html)
-   -   Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers/6619-discutii-membrii-crazy-drivers-bucuresti.html)

mirciu 15-03-07 17:15

Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti

multumim multumim si succes si tie oricare ti or fi planurile de viitor

Alex23GAM 15-03-07 20:56

cei care au 16-17 ani chiar 18 si nu au permis (ma refer la noii membrii) sunt membrii simpatizanti ai clubului vladdaman.

Ca sa fii membru CrazyDrivers trebuie sa ai permis (obligatoriu)... restu` vine pe parcurs..

succes la buc, sper sa ne vedem de 4tuning day,

numai bine,
Alex gH.

mirciu 15-03-07 21:18

scurt si la obiect......

vladdaman 15-03-07 23:43

beton bafta si voua si have fun:D

Low_Ridah 16-03-07 10:54

Domnu Alex...cum adik speri sa ne vedem la Bucuresti ....vrem sa fii descis si sigur ....;))

mirciu 16-03-07 12:20

el vb de vladaman :))) raidare :))

B$&CVJ 19-03-07 19:04

1 Attachment(s)
fratilor cand vor fi gata stickerele, ca nu ii sta bine deloc masini mele fara nimc pe luneta aia neagra.

vladdaman 19-03-07 21:31

frate sticker tuning...:)mai bine dadeai pm

mirciu 19-03-07 23:29

Quote:

Originally Posted by vladdaman (Post 806928)
frate sticker tuning...:)mai bine dadeai pm

? aa ??

micutzule stickerele vor fi gata la 4td.....

Low_Ridah 20-03-07 09:47

Intradevar ....mi se pare putin cam ....cu stikerele pe portiera ....reclama o faci dupa ce ai piesele puse pe masina ...nu pui stikere doar d dragul faptului k vrei sa aratzi k iti place tuningul ...

Respect

B$&CVJ 20-03-07 11:14

Pentru Low Ridah, daca nu cunosti masina nu vorbi sau intreaba lumea care cunoaste masina poate chiar are pe ea tot ce scrie pe portiera eu zic sa te uiti mai bine.

Low_Ridah 20-03-07 13:28

Nu aveam d unde sa jtiu k le ai puse ...nu zic neaparat k nu le ai ....dar...ideea cu stikerele ...oricum .... vb din punctul meu d vedere ...numi place Loganul d nici o culoare ..imi pare rau dak judec gresit ...dar ...stikerele nu isi au locul in stadiul in care se afla masina acum ...si nu imi place chestia asta d Show -off ...sincer ...

Parerea mea ...nu o zic k pe o chestie generala ...No offence ...Oricum ...chiar imi pare bine k ai indraznit sa pui piese d la firme ...cum ar fi H&R.... sau Borla ...:) ...Numai bine si bafta in continuare ..:)

vladdaman 20-03-07 15:32

si tii neaparat ca lumea sa stie ca ai un amplif jbl si un cd vieta si finala de la borla???

59AFA 20-03-07 15:40

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by vladdaman (Post 808118)
si tii neaparat ca lumea sa stie ca ai un amplif jbl si un cd vieta si finala de la borla???

in locul tau nu as vorbi fara sa stiu ...vezi masina , fa'i "analizele" si dupa aia vorbeste...
intradevar , nici pe mine nu ma incanta stickerele alea , imi placea mai mult inainte...

vladdaman 20-03-07 15:51

da am observat arcuri sport...dar sincer nu inteleg de ce sa iti pui stickerele pe masina...mai ales daca unele nu sunt de la modificari ale motorului,aaaaa daca e showcar partea a doua da iti pui stickere pe ea, dar....nu cred ca e

All times are GMT +2. The time now is 14:35.

- Copyright 2026 4Tuning