![]() |
|
Re: Benzina sau motorina ?
Quote:
Sunt happy cu ea |
Quote:
Nu am apucat sa merg cu noile diesel VAG, sper ca pasul facut de ei sa fie mare fata de generatiile precedente. |
Vazand dezbaterea asta cu silentiozitatea la cele doua motoare, imi aduc aminte de un test : https://www.youtube.com/watch?v=SCXOnPLbRN0 (incepand de la 4:10) . In concluzie motoarele diesel in 6 sau 8 cilindri sunt mult mai silentioase cu vibratii mult mai putine, chiar la rece.
|
Quote:
Teapa aia cu modificari minore si investitii minime trece de 125cp/l |
Stiu ce zici tu acolo :)
Eu nu am facut referiri la tuning etc ... Ci pur si simplu dupa atatea masini pe benzina gasesc inacceptabil cum se comporta si am realizat ca nu e pentru mine. Poate daca aveam zilnic drumuri lungi si faceam 40-50 de mii de km pe an vedeam altfel dieselul. |
da..la drumuri lungi se merita dieselul !
anyway..tu parca aveai un megane rs .... |
2 Attachment(s)
da am avut pana acum 3 luni megane r26
acum conduc un golf si am un proiect in lucru |
Am o intrebare..nu v-ati saturat de aceleasi discutii interminabile? acum discutati ce masina are fiecare sau ce ?:) si ca sa fiu on..aleg benzina din cauza performantelor pe care le are si/sau le poate avea insa pentru o masina de oras cu stat la semafoare din 500 in 500 de m si aglomeratie si etc as alege un diesel pentru consum nu pentru altceva..pt orice altceva as alege benzina !
|
Quote:
-spune-i asta lui WPP, HAI, DGH, peppy, ono etc. cred ca pt cei mai multi utilizatori de pe 4t, masina reprezinta mult mai mult de atat. p.s. in alt post de al tau ziceai ca esti pasionat si cunoscator (in limite uzuale). pai ori pasionat de masini, ori iti faci treaba cu ea si atat. |
o masina pt asta a fost creeata in primul rand! ca le luam noi si ne jucam cu ele ca ne-am descoperit o pasiune.. e partea a doua!
Dar nu cred ca WPP, HAI, DGH, peppy, ono etc. au doar masinile cu care vin la specatcole si le rup :) cu siguranta au si o masina cu care mai calatoresc, mai se duc la mare, la munte. |
4tuningul nu are nici o treaba cu dusul din A in B. se refera in principiu la partea cu pasiunea. unde economia conteaza mai putin. ca d-aia ii zice pasiune, nu are legatura cu pragmatismul. e o chestie pe care o faci, ca iti place, nu pt ca "renteaza".
baietii au intr-adevar si alte masini, de zi cu zi, poate chiar diesel, pt ca nu traiesti din "pasiuni". insa pt performanta/pasiunea lor au ales tot benzina. |
pai si atunci daca totul se rezuma la performante , pe acest "forum", de ce mama naibii am mai facut versus-ul asta, ca deja se stie ca benzina = performante
|
Versusul asta a fost facut pentru ca fiecare user sa isi justifice preferinta pentru diesel sau benzina. Doar ca unii au inceput sa abereze cum ca "si dieselul e performant in felul lui", altii ca "si benzina consuma la fel de putin ca dieselul", s-a ajuns la afirmatii de genul "o masina trebuie sa te duca din punctul a in punctul b" pe un forum de tuning auto si uite asa se strang zeci de pagini uneori distractiv de citit. De asta s-a si propus la un moment dat inchiderea threadului din lipsa de coerenta si repetitivitate inutila dar uite ca nu s-a inchis si mai urmeaza prevad inca 100 de pagini de "masina mea este cea mai buna".
Desi toti au conchis in mod rezonabil ca benzina=performanta si diesel=economie, uite ca de fapt nu e chiar asa si o sa ma contrazica cineva imediat, prevad :D . |
Nici de-a dracu' nu īnchid topicul, să ştii :lol:
O să reapară curānd discuţia privind benzina sau motorina pe alte topicuri, şi decāt să fie acolo pe lāngă subiect, prefer să avem aici disputa asta. |
presimt ca o sa fie un topic cu un nr de pagini record...
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:28. |
|
- Copyright 2026 4Tuning