![]() |
|
Re: Vand subwoofer + incinta bass + amplificator audio + kit de cabluri
Quote:
_______________________________________________ UP pentru subwoofer, amp-ul si sarmele au ajuns la mine! |
Quote:
Daca mai ramanem fara direct la tine vin!!! :evil::rolleyes2 SCUZE DE OFFFFFFTOPIX @snap7 - Bafta la vanzare!! :) |
Quote:
|
Nu se vad prea bine pozele alea, dar mi se pare ca tubul ala mai are un tub inauntru exact la despicatura. Poate voi la BMW-uri aveti tub ondulat despicat normal, nu ca ala din imagine :D
|
Quote:
|
Re: Discutzii...povesti, noutatzi din zona HD/DEVA
Shtitzi cat de urat e sa simtzi dacia pe 2 rotzi???? Va zic eu... i'tzi vezi viatza prin fatza ochilor.....;)
|
Quote:
|
deci se facea ca mergeam cu peste 60 km in localitate shi la shoferu meu ii vine sa intoarca mashina cu frana de mana... shi hop ca vedem ca se inclina mashina urat pe patrea dreapta (eu fiind in spate eram lipit de giamul lateral spate...) si dupa ce se intoarce la 360* simtzim cum aterizeaza mashina.... atunci am incremenit.... shi cand ma gandesc ce vrea sa faca asta din mashina lui.... atunci sigur "nu o sa mor acasa"
|
:lol::lol: vrea sa-si puna alt motor pe ea...ca ala din bucuresti de ii s-o rupt dacia in 2
|
la care i s-o rupt in doua? ca am vazut un topic pe aici pe undeva....cu Dacia SGM ajunsa la finalul carierei...:sad:
|
Quote:
|
Quote:
|
da da da....exact....despre aia vb...dar s-a intamplat in Targoviste https://forum.4tuning.ro/showthread.p...ht=dacia+turbo
|
Quote:
|
Pacat de masina aia fratilor, era de la mama ei. Dacia la exterior cu un implant de NOS si multe, multe altele. Batea cam tot ce avea pana in 150 de caluti. Bine ca nu a murit nimeni, cred ca ii multumesc la baiatul de la care o cumparat-o ca i-a pus roll-bare.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:05. |
|
- Copyright 2026 4Tuning