![]() |
Re: Userii 4tuning din Hunedoara
7 Attachment(s)
Salutare tuturor posesorilor de autovehicule si pietonilor, ma numesc Adi apropiatii imi spun Bighi am 22 de ani locuiesc in Simeria Jud.HD. In trecut am detinut un Opel Tigra din 96' serie limitata S93Coupe (HD27BGY) 1.4 16v i'am adus o gramada de imbunatiri in special la motor din pacate am avut o gramada de probleme una dificila a fost ruperea curelei de distributie. Aceasta Tigra s'a dat la schimb pe o Corsa C din 2001 motor z10xe,Ac,geamuri electrice,suspensie sport reglabila Ta-Technix, toba sport, folii omologate geamuri spate neinmatriculata dar de maine sper sa poarte numere de hunedoara iar in viitorul apropiat am sa incep cu modficarile...!!!
|
Quote:
|
Corsarilor :)
|
se stie!!! ... fara numar fara numar !! :)
|
bine ai venit!
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Multumesc frumos pentru primire F.R Sonic am planuri mari cu masina, acum ramane de vazut de luna viitoare dupa 14 ma apuc de ea deoarece trebuie sa primesc o suma de bani mai maricica. Sa speram ca o sa fie bne si ne auzim pe aici:) bafta tuturor.
P.S. Apropo uitasem de azi corsa poarta numerele de inmatrc HD69WOW....traiasca baietii care poarta Opel!!! |
Quote:
|
salutare tuturor,
numele meu e radu, sunt din deva, sunt membru aici pe forum de ceva vreme, insa nu am apucat sa scriu mai nimic, activez mai mult pe clubford unde sunt reprezentant regional pe zona hunedoara. sunt un fan ford, masina mea actuala fiind un mondeo mk4, fabricatie 2008, tdci. in cazul in care organizati intalniri locale, mi-ar face placere sa particip, poate reusim in viitor chiar sa realizam o dubla intalnire locala a membrilor celor 2 forumuri. |
Quote:
|
bn ai venit bighy tiam vazut azidimineata corsica ta in parcare la lucru...ai colantato?:>
|
5 Attachment(s)
da killarmy ms mult....acum 2 zile am colantat'o, un amic de al meu mi'a facut'o!!!Dar un sfat nu va apucati sa o colantati cand e frig...e nasolie mare :|
|
8 Attachment(s)
Salut..am decis sa ma prezint si eu cu "buburuza mea". E prima masina a mea si per-total sunt multumit de ea:)
Hyundai Atos Prime 2006 motor 1.1 CP 63 Km: 28650 |
bine ai venit printre noi Akai :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:35. |
- Copyright 2026 4Tuning