![]() |
|
Re: Sibiu, discutii off-topic
Quote:
|
da frate, eu sunt fan che-guevarra ...
Da nu conteaza asta... Ideea e ca e ok sa discuti off-topic, dar nu sa faci spam...pentru ca si forumul asta e pus pe un server care are o latime de banda alocata pentru transmitere-primire date si care s-ar duce de rapa daca toti ar face ca noi... De-asta am si zis... Si ca sa schimbam subiectu`.... pana la urma daca vin la VL cu baietii de aici, ce facem acolo? pe unde ne putem infige? |
Imi pare rau ca v-ati simtit jigniti, nu aia era ideea, trebuia sa scriu ceva sa va atrag atentia si sa incetati.
Nu am nimic cu valcenii, nici pe departe, am ceva cu oamenii care cred ca regulile nu sunt pentru toata lumea. Legat de reclamatie, este dreptul tau de user sa o faci daca consideri ca eu abuzez in vreun fel. P.S: discutia despre intalnire am mutat-o pe topicul "intalnirile noastre" unde ii este locul. P.S2: Fane schimba finalul semnaturii, ca nu cred ca vrei "no shit de pe nici un corp/cadavru" cum e acuma, ci mai degraba "no shit de la nimeni" adica "no shit from nobody". DAR, poate ma insel si atunci m-am bagat in seama degeaba.;) Numai bine! |
pentru fane:
paul e baiat de treaba si daca si voi ati fi admini pe forum ati fi facut acelasi lucru ca si el...mie sincer nu mi s a parut ca v-a jignit....numai ca voi ati continuat si dupa ce v-a zis cu frumosul. Eu il astept si pe paul mig la valcea, cu cat mai multi cu atat mai bine. L.E. lol domnu` paul mig.... buna "constatare"...eu sar peste semnaturi de obicei |
Quote:
crede`ma, am auzit engleza vorbita in foarte multe dialecte....mai ai pana sa ma corectezi;) Quote:
|
Quote:
Apropo, si asta e gresita :lol: vrei sa iti traduc in orice dialect ce seminifica actuala ta semnatura? Mai ai de corectat cel putin 3 greseli, daca ai auzit de o dubla negatie ai mai corecta odata semnatura, si la partea cu "OF O`NOBODY", nu iei "materia" de pe el, poate te refereai ca nu accepti de la el, dar na... inglish-ul asta e grele. Sorry de un Off Topic, pe un topic de Off Topic. Peace Out. |
unde era johny english, as far as i am concerned, era o greseala, de care stiam...dar mai ai de invatat, ce am zis eu...este o simpla fraza pe care jamaicanii asa o pronunta....dar deh, trebuie sa mai rasara cate un destept, cauta`ma pe PM si iti si arat unde....pana atunci mucles...
ah si sa ma scuzi, este crap in loc de shit....care...este una si aceeasi |
Inca nu te-ai scos.... mai incearca :lol:
(dar e un progres, mai seamana cu realitatea) |
Quote:
|
Salut,stie careva un electrician bun in sibiu?
|
Nu vreau sa fiu mai destept decat sunt.... Dar e foarte frumos filmul de unde te-ai inspirat cu semnatura ;)
|
Quote:
|
HINT 1 What does Yul think of Junior?
HINT 2 Do you really want to know? :lol: |
Quote:
@speed_csn, deci cum zice ultima data? cand iese din baie? :))) no people say, no, they can`t belive, jamaica we`ave a bobsled teeaaam |
Daca e in sibiu apune tare ca trebuie sa-mi monteze si eu alarma...
TY |
| All times are GMT +2. The time now is 04:58. |
|
- Copyright 2026 4Tuning