![]() |
Re: Cum sa agati o fata ?
Quote:
|
Quote:
Ah, nu ai inteles ideea. E o cu totul alt fel de indiferenta.. la tine nu a fost indiferenta a fost prostie :)) ... toti o mai patim din cand in cand sa dam cu picioru la chestii de genu. Tu trebuia sa ii zici ca da? daca vrei ceva scoate-ma in oras la un suc... si iti dadeai seama cum sta treaba... nu aveai nimic de pierdut :) Si nici acum nu ai nimic de pierdut, daca nu il cunosti pe ala cu care s-a combinat, poti sa ii dai inainte si sa o scoti in oras si vezi ce iese :-> |
Quote:
edit...idea cu indiferenta nu fost ceva gen insipirat de pe forum de aici...sau sa incerc sa iasa ce zicea unu cu indiferenta...nu .... |
Quote:
|
Cum agati o fata? Simplu:
Iti iei o Dacie cazuta...ruginita ( nu masina conteaza...) dai drumu la Gutah...la semafor descizi geamurile si la prima fata pe care o vezi strigi " Hai gagicooo ! Esti belea ! :shock: Hai Cichichi Iauzi "fa" am masina cu muzica" . Cu siguranta iti va cade in brate :D |
Quote:
|
hahahahhaha cum zicea "Bahoi" : " sa vada ca ai stil" :)))
PS: Daca nu l-ai vazut ...uite-l :D https://www.youtube.com/watch?v=6DXaCByaByk |
Quote:
|
vezi ca sunt foarte multe "episoade" tipu` e un tigan care insuja manelarii...uita-te la Video Bahoi - parazitii si daca esti atent o sa remarci injuratura pentru manelari :D
|
Quote:
|
Depinde ce vrei sa agatzi,daca vrei o manelista,evident ii pui o manea daca atat te duce mintea,acum is fel si fel de fete.Totusi nu cred ca o agati ca ii arati "valoarea" printr-o manea.
|
Depinde cu cine vorbesti. :lol:
|
Quote:
|
sa va spun cum fac eu daca vreau sa ma culc cu o fata....;;)
old fashion way....o scot prin cismigiu...la niste floricele..si un suc...o plimb vreo 2-3 ore:)) ii rup gluznele..dau vreo 3-4 ture de parc:) dupa ce oboseste o asez pe banca:)) unde probabil oboseste mai rau...ca isi rupe gatul dupa toti porumbeii...cand o vad deja cu ochii dati p spate de oboseala...o aduc la mine acasa...o .......... si ii spun "fa eu sunt sefu":-> nu este banc...vrajeala...sau alte chestii:) cateodata chiar asa fac;;) cu care merge cu care nu :) mall...film..plaza...alte chestii =))))))dar cu majoritatea...cismigiul=)) este solutia fratilor:))si mai mergeti si cu metroul:)) |
ii spui ca ai multi, foarte multi bani !
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:40. |
- Copyright 2026 4Tuning