Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa agati o fata ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1546-agati.html)

22VIN 23-12-08 13:09

Re: Cum sa agati o fata ?

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted (Post 1937856)
stiu ca nu s-a mai vb de ceva timp pe aici ...dar sa va zic o chestie ....

o sa incerc sa fiu cat mai scurt...o fata tot ma intreba daca vreau sa fiu cu ea ...la prima faza parea ca face misto ...eu ca sa fiu mai zmeu ..nu prea ii dadeam importanta ..."orgoliu"
1 zii 2....in ultima seara am zis ca daca mai zice ceva pana la urma cedez...sa vad iese ceva sau nu ...prea tarziu ...deja se combinase cu altu ...atunci am zis ...ca doar facea misto de mine in primele seri ....
ce aflu azi ...din surse sigure....ca nu facea misto ...si chair a vrut ...doar ca eu nam actionat...si nu i-am dat importanta si ea a crezut ca eu nu vreau (si arata chiar bine)

referitor la un post care il scria cineva ...ceva de genu """"ca sa nu ii dai importanta ...ca sa te faci ca nu o vezi ....sa pari indiferent """....pierzi in unele situatii

ceao ...am sa vad ce fac acum ...paote poate mai vrea:lol:

am patit si eu:)) si cu mai multe fete... o data am reusit s-o "fur" pe una de la ala, desi nu-mi sta in caracter

RA_2fast4u 23-12-08 13:46

Quote:

o sa incerc sa fiu cat mai scurt...o fata tot ma intreba daca vreau sa fiu cu ea ...la prima faza parea ca face misto ...eu ca sa fiu mai zmeu ..nu prea ii dadeam importanta ..."orgoliu"
1 zii 2....in ultima seara am zis ca daca mai zice ceva pana la urma cedez...sa vad iese ceva sau nu ...prea tarziu ...deja se combinase cu altu ...atunci am zis ...ca doar facea misto de mine in primele seri ....
ce aflu azi ...din surse sigure....ca nu facea misto ...si chair a vrut ...doar ca eu nam actionat...si nu i-am dat importanta si ea a crezut ca eu nu vreau (si arata chiar bine)

referitor la un post care il scria cineva ...ceva de genu """"ca sa nu ii dai importanta ...ca sa te faci ca nu o vezi ....sa pari indiferent """....pierzi in unele situatii

Ah, nu ai inteles ideea. E o cu totul alt fel de indiferenta.. la tine nu a fost indiferenta a fost prostie :)) ... toti o mai patim din cand in cand sa dam cu picioru la chestii de genu. Tu trebuia sa ii zici ca da? daca vrei ceva scoate-ma in oras la un suc... si iti dadeai seama cum sta treaba... nu aveai nimic de pierdut :)

Si nici acum nu ai nimic de pierdut, daca nu il cunosti pe ala cu care s-a combinat, poti sa ii dai inainte si sa o scoti in oras si vezi ce iese :->

Most_Wanted 25-12-08 09:42

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 1938086)
Ah, nu ai inteles ideea. E o cu totul alt fel de indiferenta.. la tine nu a fost indiferenta a fost prostie :)) ... toti o mai patim din cand in cand sa dam cu picioru la chestii de genu. Tu trebuia sa ii zici ca da? daca vrei ceva scoate-ma in oras la un suc... si iti dadeai seama cum sta treaba... nu aveai nimic de pierdut :)

Si nici acum nu ai nimic de pierdut, daca nu il cunosti pe ala cu care s-a combinat, poti sa ii dai inainte si sa o scoti in oras si vezi ce iese :->

Il cunosc pe baiatu celalt....indiferenta mea a fost asa deoarece parea ca are chef de mistouri...era prea multa lume in jur ..i-am spus sa vorbim cand mai dispare din lume.....dar sti ce ...m-am vazut cu ea acum vreo 2 zile 3....si parca ..nu mai sunt asa de interesat...sincer ...parca mi-a disparut chefu....nu stiu dece dar chiar nu mai imi pare rau pt zilele alea...:rolleyes2

edit...idea cu indiferenta nu fost ceva gen insipirat de pe forum de aici...sau sa incerc sa iasa ce zicea unu cu indiferenta...nu ....

Korne 25-12-08 12:05

Quote:

ma repet: chestiile astea sunt prea tipice...pt o fata de 16 ani! stii, nu e fizica sa poti anticipa reactia... ideea e ca ar trebui sa gandesti cat mai simplu si mai corect... si sincer, nu cred ca daca ti-ar fi placut de ea ar fi fost orgoliu mai mare! iar daca spui ca esti atat de orgolios, atunci nu iti place de ea... poate fi cea mai frumoasa, daca nu iti place de ea, nici nu are rost... eventual daca vrei sa completezi vreo lista de-a lui Schindler...altfel, nu ar fi mers, deloc...atunci pt ce atata mantuiala?

sezione91_blue 12-01-09 11:16

Cum agati o fata? Simplu:
Iti iei o Dacie cazuta...ruginita ( nu masina conteaza...) dai drumu la Gutah...la semafor descizi geamurile si la prima fata pe care o vezi strigi " Hai gagicooo ! Esti belea ! :shock: Hai Cichichi Iauzi "fa" am masina cu muzica" .
Cu siguranta iti va cade in brate :D

Sasha 12-01-09 11:22

Quote:

Originally Posted by sezione91_blue (Post 1974979)
Cum agati o fata? Simplu:
Iti iei o Dacie cazuta...ruginita ( nu masina conteaza...) dai drumu la Gutah...la semafor descizi geamurile si la prima fata pe care o vezi strigi " Hai gagicooo ! Esti belea ! :shock: Hai Cichichi Iauzi "fa" am masina cu muzica" .
Cu siguranta iti va cade in brate :D

mi-ai adus aminte de un taranus... eram in Ranca cu mai multi prieteni.. si dupa mai mult vin fiert copilu' ii dadea lectii la un tip..si suna cam asa : "Ba, deci daca vrei sa agati o fata pune-i vere o manea adevarata sa stie ca ai valoare!!!" Pot sa spun ca am lesinat de ras...

sezione91_blue 12-01-09 11:24

hahahahhaha cum zicea "Bahoi" : " sa vada ca ai stil" :)))
PS: Daca nu l-ai vazut ...uite-l :D https://www.youtube.com/watch?v=6DXaCByaByk

Sasha 12-01-09 11:30

Quote:

Originally Posted by sezione91_blue (Post 1974996)
hahahahhaha cum zicea "Bahoi" : " sa vada ca ai stil" :)))
PS: Daca nu l-ai vazut ...uite-l :D https://www.youtube.com/watch?v=6DXaCByaByk

gagicute, smecherii, arfe =))))) asta merita sa moara in cele mai mari chinuri :|

sezione91_blue 12-01-09 11:32

vezi ca sunt foarte multe "episoade" tipu` e un tigan care insuja manelarii...uita-te la Video Bahoi - parazitii si daca esti atent o sa remarci injuratura pentru manelari :D

Sasha 12-01-09 11:33

Quote:

Originally Posted by sezione91_blue (Post 1975017)
vezi ca sunt foarte multe "episoade" tipu` e un tigan care insuja manelarii...uita-te la Video Bahoi - parazitii si daca esti atent o sa remarci injuratura pentru manelari :D

o sa ma uit si o sa fiu atenta:twisted::lol: Merci pt video;)

StreetStyle22 12-01-09 17:01

Depinde ce vrei sa agatzi,daca vrei o manelista,evident ii pui o manea daca atat te duce mintea,acum is fel si fel de fete.Totusi nu cred ca o agati ca ii arati "valoarea" printr-o manea.

Mustang 12-01-09 19:46

Depinde cu cine vorbesti. :lol:

StreetStyle22 12-01-09 21:44

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 1976399)
Depinde cu cine vorbesti. :lol:

+1. Cel mai usor din ziua de astazi e sa agati o pitipoanca,nu iti trebuie minte,iti trebuie haifaiv,un wc,o oglinda,un telefon cool,haine cool,freza obligatorie ceva in genul _// sa ai suvite blonde,sa te dai cu fond de ten(am vazut si la baieti,eu am ramas prost):lol: ,si minim 20 de manele pe telefon a si sa fii shukar. Parerea mea..

Marian_nebunu 21-01-09 18:34

sa va spun cum fac eu daca vreau sa ma culc cu o fata....;;)
old fashion way....o scot prin cismigiu...la niste floricele..si un suc...o plimb vreo 2-3 ore:)) ii rup gluznele..dau vreo 3-4 ture de parc:) dupa ce oboseste o asez pe banca:)) unde probabil oboseste mai rau...ca isi rupe gatul dupa toti porumbeii...cand o vad deja cu ochii dati p spate de oboseala...o aduc la mine acasa...o .......... si ii spun "fa eu sunt sefu":-> nu este banc...vrajeala...sau alte chestii:) cateodata chiar asa fac;;)
cu care merge cu care nu :) mall...film..plaza...alte chestii =))))))dar cu majoritatea...cismigiul=)) este solutia fratilor:))si mai mergeti si cu metroul:))

Alex_55 22-01-09 00:28

ii spui ca ai multi, foarte multi bani !

All times are GMT +2. The time now is 23:40.

- Copyright 2026 4Tuning