![]() |
Re: Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)
Buza aia nu o mai revigorezi putin ?:D
|
Masina a iesit absolut superba..poza 5 este de referinta8)8)
Numai felicitari pentru ambitie, munca, rafinament, gust..detoate care au dus la acest rezultat;):-) Si nu mai baga in seama anumite vorbe, multi nu cunosc cat de greu este cu Daciile vechi in ziua de azi, cand batalia pentru piese bune este f apriga:idea: |
Am vazut astazi pe la 7-8 masina . Nota 10 !!! Nu erai prin zona ca as fi oprit sa mi-o prezinti in detaliu. Felicitari pentru munca depusa!
|
Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)
10 Attachment(s)
mai aproape de final:-)
|
Quote:
|
Nimic de reproşat. Maşina arată nemaipomenit, felicitări pentru munca depusă, pentru atenţia la detalii, un adevărat exemplu, demn de urmat. Ai grijă de "bijuterie".
|
Multumesc:hug:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
BRAVO te felicit i-mi place, incearca sa faci niste poze si cu faruri rotunde eu cred ca ar avea un aer si mai sportiv e doar o parere dea meaAttachment 1983485
|
Quote:
Mai tu vrei sa ne faci sa avem la noapte niste vise....:) Ce mai, superba, dar debea astept sa o vad cum se misca pt a zice ca masina asta depaseste cu mult NIG-ul, RNO-ul(pt ca mie imi place mai mult un motor de dacia "imputernicit" de cat unul deja performant). Felicitarile mele inca odata |
Quote:
Bravos! Toata stima pentru munca depusa si mai ales pentru rabdare! Mare atentie acum la trafic! Numai bine, |
Este vreme si pentru 4 faruri:-), iar despre nivelul masini, ce rost are sa te plafonezi la un nivel? incerc sa ma autodepasesc pe mine si sa ridic stafeta cat mai sus.
|
Quote:
cand bogdan mesterea la motor zi si noapte tu iti scoteai buletinul, asa ca... popasan, felicitari, a iesit foarte frumos!!! |
cand mi-am vandut dacia am fost bucuros acum dupa atatia ani cand vad masina asta te invidiez cea ce nu am crezut niciodata, sa invidiez pe cineva ca are o dacie??? si ce DACIE!!!!!!!!!!!!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:23. |
- Copyright 2026 4Tuning