Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Īntālnirile pasionaţilor de maşini - una pe lună (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/11764-intalnirile-pasionatilor-masini-luna.html)

Gabuzu 01-03-08 09:54

Re: Intalnirile membrilor 4tuning din bacau

super :D nu stiam de adunarile astea in bc :D imi place ideea :D pot veni si eu ? :oops: :oops: :twisted: ..

sageata 01-03-08 10:08

Quote:

Originally Posted by Gabuzu (Post 1393027)
super :D nu stiam de adunarile astea in bc :D imi place ideea :D pot veni si eu ? :oops: :oops: :twisted: ..

normal! te asteptam cum ii mai asteptam si pe altii. va anunt ca de-acum da caldura. eliberati barlogul!:lol::lol::lol:

aleks 01-03-08 10:20

sigur ca poti veni, suntem o tara libera :)

Gabuzu 01-03-08 10:36

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1393063)
sigur ca poti veni, suntem o tara libera :)

wow :D abia astept :D am sa urmaresc mereu topicul asta sa vad cand e adunarea :x :D :twisted::twisted:

Bmw_Rulllzzz 01-03-08 11:25

dar tu mai vii aleks? :D

Al3xxx 01-03-08 11:49

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 1393215)
dar tu mai vii aleks? :D

dar tu marius ? ia sa vedem care pe care :))
toata lumea cred ca asteapta sa se mai incalzeasca si de asta nu ne onoreaza cu prezenta lor ,nu este asa marius ? :)

Bmw_Rulllzzz 01-03-08 12:11

ooo daaaaa. eu astept sa se mai incalzeasca afara si sa vina aleks. apoi am sa vin si eu la intalniri :lol:

Al3xxx 01-03-08 16:29

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 1393301)
ooo daaaaa. eu astept sa se mai incalzeasca afara si sa vina aleks. apoi am sa vin si eu la intalniri :lol:

s-a incalzit afara este primavara de acum ,inseamna ca duminica ne onorezi cu prezenta

Bmw_Rulllzzz 01-03-08 18:51

adik maine??? nu nu. dar promit sa vin intr-o duminica :-P

geani29 02-03-08 00:38

Anul ăsta?:twisted::lol:

Gabuzu 02-03-08 13:34

adunarile se fac doar cand e cald afara si vezi fetit(z)ele umbla in mini ? :))) deci daca bate vantul putin presupun ca stati in casa :twisted::twisted:

Cristy_mat 02-03-08 14:09

nu fratica, si cand e frig se fac intalnirile, numai ca este cam imposibil sa se adune mereu toata lumea, daca vrei sa vezi ''cum e cu noi'' te asteptam dum seara in parcare la moldova pe la 8, suntem curiosi sa vedem cum le ai cu manuitu colacului:))))

Gabuzu 02-03-08 15:22

Quote:

Originally Posted by Cristy_mat (Post 1394664)
nu fratica, si cand e frig se fac intalnirile, numai ca este cam imposibil sa se adune mereu toata lumea, daca vrei sa vezi ''cum e cu noi'' te asteptam dum seara in parcare la moldova pe la 8, suntem curiosi sa vedem cum le ai cu manuitu colacului:))))

eu sambata si duminica nu prea stau pe acasa :D dar daca anuntati din inainte exact ora si data am sa fac tot posibilul sa ajung :D :love:abea astept :oops:
desi luna martie si aprilie e cam incarcata pentru mine dar o sa incerc :D

Bmw_Rulllzzz 02-03-08 21:21

pai de obicei in fiecare duminica la ora 20 :-P

Gabuzu 03-03-08 08:37

voi mergeti la 4TuningDays ??? :| din pacate nu am cum sa merg ... :| ai mei pleaca la iasi si nu pot veni :| n'am cu ce :(( .. care din voi mergeti ? sa postati un clip sau niste poza :D pls :shakefist

All times are GMT +2. The time now is 13:59.

- Copyright 2026 4Tuning