![]() |
Re: Dacia 1300 `79 - B 44 DVL
Quote:
|
am trecut azi pe langa resedinta dumneavoastra cu un automobil ecologic shi am atmirat bijuteria...usor usor e gata pentru noul motor:X:X:X
|
O sa fie o masina agresiva si cu frane pe masura ;):lol::lol:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Cam asa arata cu roata pusa, se vede distanta foarte mica dintre janta si etrier si evident pozitia tip Porsche:lol: vorba lu Faustino
Sunt foarte multumit de frane, nu ma asteptam sa fie asa:) o modificare care si-a meritat toti banii:-P |
Poate ai mai spus si prin paginile anterioare, poate nu...
De ce nu faci rost de niste jante cu care sa o pui in evidenta si mai frumos, asa cum ii sta bine masinii? Parerea mea e ca jantele astea de tabla nu se incadreaza in peisaj... oricum, tu stii mai bine ce si cum :-P Numai bine in continuare. |
acum esti constient ca l-ai lovit unde il doare mai tare?:lol::lol::lol:
|
Quote:
|
Stiti vorba aia, gusturile nu se discuta:) am preferat jante de tabla dublate pentru ca masina e old school si parca un set de jante de aliaj nu se incadrau in peisaj, nu ca nu-mi plac aliajele
|
felicitari pt alegere si pentru argumentare! :D chiar ai nevoie de "un bagaj" de cunostinte in ale stylingului ca sa alegi jante de genu pentru masina. abia astept sa o termini! multa bafta!
|
10 Attachment(s)
Quote:
Saptamana asta multumita lui Cosmin CGK sau rezolvat galeriile de admisie:) sudura a fost cadou de la el:) si daca tot a fost saptamana cadourilor am mai facut rost si un suport de cablu de ambreaj si cablu de la un vecin care mai avea piese de R18 si nu avea ce face cu ele:) de la dansu am luat si kitul de ambreaj acum ceva timp:-P Era sa uit de pompa de benzina de la colegu Cioc:D mersi mult, cu o mica ajustare o sa mearga si ea stas!!! Si cateva poze cu carburatoarele pe masina si suportu de ambreaj:) |
Quote:
|
bijuterie motorul , abea astept un filmulet sa vad cum urca in ture!!
|
Quote:
Bafta la sincronizat!!:D:D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:15. |
- Copyright 2026 4Tuning