![]() |
|
Re: masinile modificate din bacau
:) Nu dorm..TRAIESC..
|
Quote:
Sigur .... Daca si tu mai traiesti ......... :???: :punch: :bat: :shakefist :caffine: :woowoo: |
Hai hai.. Tocilarule..Nerd.. :poke:
|
Quote:
Esti offtopic ... mai bine te duci sa te culci ca sa fii odihnit maine cand te bat :evil_laug :crazy: :punch: :nosebleed :rockon: Stiu ca ne urasti pt offtopic aleks ... sorry :rolleyes2 |
Re: cafenea pt bacau pe 4tuning (sau: eu... continuare ;)
Mai bine sa o duca la Dyno si sa pui o copie scanata a graficului
|
Quote:
|
Quote:
Aham ... un tocilar crezi ca sta treaz la ora asta? DA ... CA INVATZA :cry: :cry: :no: De fapt mi-a sarit si somnul ... si daca tot mai am de invatat ... poate da Dumnezeu si iau si examenul asta :shock: |
chiar... ce zicea cu motorul din 1997?????
|
Hai ca il ei tu!
PS: Nu suntem offtopic deoarece creierul lui misu reprezinta o masina modificata :) Si-a pus filtru de aer con in nas, etc. :lol: :lol: |
huooo
mi-ati adus aminte de examene :evil: pt asta mut discutia asta pe cafenea :twisted::twisted: |
Quote:
Nu e tunat da e impins la extrem .... sta degeaba juma de an si cand vine sesiunea baga in el kerosen la greu (a se citi redbull) si baga mare :cry: :cry: L-am luat :shock: :D Sesiunea asta am luat toate examenele in care am intrat :D Sunt f mandru de mine :lol: :lol: Da mai am restante .... :cry: Bafta la toti in sesiune!!!!!!!!!!! |
multam Mishule :-P
|
Uff... iar faca Bacau-Galati de imi vine acru :(
|
Ma tu uitete pe situ ala............. vezi uno ala turbo............are in jur de 500 de cai si are motor de 1300 turbo........na ce zici de asta ............
|
1,3 la 500 de cai... scuzama fratica... nu e cam dubios??? cum naiba frate??? e avion??? un 300 mai zis... asha tras de limba... dar nici 500. o foaie de dyno ar arata realul....
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:28. |
|
- Copyright 2026 4Tuning