![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
inafara de davay care e destul de oke lucrarea...restu lucrarilor....!"$£%^&*(
mai uitati-va pe niste toturiale....schimbati o janta calumea selectii mai rotunde culori mai putin saturate si chestii minore cu respect, manson |
2 Attachment(s)
Audi S3 :)->
|
Imi place alb , cred ca orice masina arata bine pe alb ,imi place ca lucrezi curat poate niste jenti mai bune ... ceva...
|
nu te supara dar audi ul ala e jale...selectii din topor, si modificari ....
-jantele - varza -Culoare - straluceste ca dracu si tot varza -tuning?- unde? geamurile? o fi el clean tuning dar nici chiar asa... |
Dur formulate , dar corecte observatiile de mai sus. Cred insa ca pot sa fie scuzabile greselile datorita varstei si probabil dorintei de a pune masina sa o vada lumea . Pe langa aceste observatii mai sunt lucruri ce pot parea minore si ele sa aiba un impact mare in imaginea finala . De exemplu rotile , sunt luate la o rezolutie ceva mai mica de cat imaginea in care au fost importate , asta se vede in "neclaritatea" lor , ar fi ajutat daca le dadeai o miscare de rotatie , lucru oarecum destul de necesar prin prisma faptului ca imaginea in care se afla masina , este una in miscare ( fundalul cu pomi ). Chiar daca poza este facuta dintr-o alta masina in miscare , macar o usoara rotatie tot este surprinsa de imagine.
|
4 Attachment(s)
am luat si eu pshop-ul de curand si am incercat cv la cateva masini...spuneti parerile voastre si cam ce as putea face sa le fac mai bune...
|
2 Attachment(s)
:arrow: o parere doua ... cateva despre :
Attachment 2307503 Attachment 2307504 @dany2good4u - pentru inceput lucreaza la rezolutii mai mari ca te va ajuta mai bine la selectii, foloseste-te si de ajutorul tutorialelor (google e plin, si mai gasesti si pe forum), pentru inceput poti lasa graficele ptr mai tarziu si axeaza-te pe modificari mici si de efect de genu usi "clean" , roti si pe masura ce le deprinzi bine pe astea mergi mai departe. Oricum, succes si spor la treaba! |
2 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
inca una,mult mai bine zic eu ,am fost mai atent.
|
dany hai ca incepe sa mearga, dar lucreza pe poze mai mari, adica cel putin de 1024 x 768 sau mai mari, iti va fi mai usor
|
Quote:
Ca veni vorba de "Tuning Virtual" - De ce lucrezi la rezolutie mica? Colegul de mai sus a spus clar ca rezolutiile mari dau cele mai bune rezultate deci de ce ?? ... - Stickerele , nu te baga la avioane daca esti nou in photoshop , incepe de jos ia ceva masini de aici la rezolutie sa zicem de 1280 x 960 wide pentru inceput ar fi ok , deci renunta la stilul need for speed si fa masini " curate " fara stickere , efecte ultra blurish sau orice alt gen - Masina aia nu are umbra ? Doar neon?:shock: |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
una parere?:rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:04. |
|