Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Iulianroscatu 11-01-12 12:04

Re: Comentarii lucrari!

Quote:

Originally Posted by Fear (Post 4820238)
iti dai seama ca masina aia nu are umbra nu?
in rest ce pot sa zic...incearca sa adaugi reflexii la geamuri iar chestia cu ninsoarea nu se potriveste deloc..sper sa nu te superi :D

ms ptr sfaturi dar ce umbre :-?

davay 11-01-12 12:46

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Iulianroscatu (Post 4820284)
ms ptr sfaturi dar ce umbre :-?

Nici eu nu sunt as in vt ,asa am fos si eu.Se refera la umbra masinii care pare lipita acolo,datorita lipsei umbrei.Uite,in poza de mai jos,ce e incercuit ar trebui sa aiba o tenta de negru(umbra) data cu un brush fin...

As mai preciza pt inceput sa eviti schimbarea backgroundului...mi se pare ca nu e pastrata proportia...usa de la garajul ala e mult prea mare in comparatie cu masina...parerea mea...

Iulianroscatu 11-01-12 16:47

1 Attachment(s)
Mai bine :D?

davay 11-01-12 17:26

Quote:

Originally Posted by Iulianroscatu (Post 4820833)
Mai bine :D?

Da-ti tu seama daca e mai bine...eu zic ca e mai bine dar masina tot nu e asezata bine in background,nu e unghiul potrivit.

davay 11-01-12 19:41

2 Attachment(s)
Am incercat si eu pe un symbol...urata masina,nu mi-a placut...
PS:Stiu ca e prea saturata culoarea dar..asa mi-a placut mie:D

Iulianroscatu 12-01-12 08:44

Quote:

Originally Posted by davay (Post 4821279)
Am incercat si eu pe un symbol...urata masina,nu mi-a placut...
PS:Stiu ca e prea saturata culoarea dar..asa mi-a placut mie:D

Imi place dar cam prea extrem :))

Iulianroscatu 12-01-12 09:36

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Iulianroscatu (Post 4822138)
Imi place dar cam prea extrem :))

Scz de dublu topic dar nu a mai postat nimeni ..
Dacia Logan

s3vraj 12-01-12 12:45

Imi place lucrarea , adica arata bine pe albastru' ala da jentile is prea luminoase daca ma-ntelegi ...

DbR 13-01-12 15:29

Quote:

Originally Posted by Iulianroscatu (Post 4822217)
Scz de dublu topic dar nu a mai postat nimeni ..
Dacia Logan

Copia nu are valoare..masina asta mai e pusa aici ..si e facuta de altcineva...:| in colt de ce scrie "Andy" ????

al3xxxxx 13-01-12 15:49

Iulianroscatu ,tu ai potential cu lucrarile din urma dar se pare ca tu incepi sa mergi pe - nu pe + .Uitate la tutoriale fii atent la detalii si dupa posteaza lucrarea .Astea doua lucrari ale tale is de incepator ,incepator maxim 2 sapt de ph. Asa ca incearca sa te documentezi si sa lucrez mai multe de 10 min la o masina . Succes in continuare.

Iulianroscatu 13-01-12 17:13

Quote:

Originally Posted by DbR (Post 4824775)
Copia nu are valoare..masina asta mai e pusa aici ..si e facuta de altcineva...:| in colt de ce scrie "Andy" ????

Eu dadeam cu tagg-ul asta cand eram incepator , pe toate lucrerile mele sunt cu "Andy" sau cu "RenaulT". Deci Shh...

al3xxxxx- mda astea sunt lucrari mai vechi si nu prea mai lucrez asa intens in el , daca este ceva la comanda sa fac , fac, dar asa nu prea.

davay 14-01-12 18:26

2 Attachment(s)
Am terminat si eu o lucrare,am invatat multe chestii pe care le voi aplica pe viitor,am schimbat de 5 ori culoarea dar...a iesit asta:-)

al3xxxxx 14-01-12 18:42

1 Attachment(s)
Uite cum arata daca foloseai acele dungi albe.

davay 14-01-12 18:46

Ahhha,pe moment nu mi-am dat seama cam cum trebuie aplicate dungile dar acum m-am prins:) merci mult:D

cipskate69 15-01-12 12:15

1 Attachment(s)
davay,ce zice alexxx nu'i deloc rau. ideea e lumina. trebuie sa te gandesti de unde bate si acolo sa aplici niste linii de lumina.el a facut cat de cat okay,a gresit una la usa,cea de langa " balamale" trebuie sa te gandesti ca lumina bate de la un stalb din partea stanga si liniile sa le faci ceva de genu. sper sa nu te deranjeze. succes la brush in continuare ( ps . reflexiile sunt cam prea drepte..trebuia sa le warp'uiesti putin)

All times are GMT +2. The time now is 00:23.

- Copyright 2026 4Tuning