![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
As mai preciza pt inceput sa eviti schimbarea backgroundului...mi se pare ca nu e pastrata proportia...usa de la garajul ala e mult prea mare in comparatie cu masina...parerea mea... |
1 Attachment(s)
Mai bine :D?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Am incercat si eu pe un symbol...urata masina,nu mi-a placut...
PS:Stiu ca e prea saturata culoarea dar..asa mi-a placut mie:D |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Dacia Logan |
Imi place lucrarea , adica arata bine pe albastru' ala da jentile is prea luminoase daca ma-ntelegi ...
|
Quote:
|
Iulianroscatu ,tu ai potential cu lucrarile din urma dar se pare ca tu incepi sa mergi pe - nu pe + .Uitate la tutoriale fii atent la detalii si dupa posteaza lucrarea .Astea doua lucrari ale tale is de incepator ,incepator maxim 2 sapt de ph. Asa ca incearca sa te documentezi si sa lucrez mai multe de 10 min la o masina . Succes in continuare.
|
Quote:
al3xxxxx- mda astea sunt lucrari mai vechi si nu prea mai lucrez asa intens in el , daca este ceva la comanda sa fac , fac, dar asa nu prea. |
2 Attachment(s)
Am terminat si eu o lucrare,am invatat multe chestii pe care le voi aplica pe viitor,am schimbat de 5 ori culoarea dar...a iesit asta:-)
|
1 Attachment(s)
Uite cum arata daca foloseai acele dungi albe.
|
Ahhha,pe moment nu mi-am dat seama cam cum trebuie aplicate dungile dar acum m-am prins:) merci mult:D
|
1 Attachment(s)
davay,ce zice alexxx nu'i deloc rau. ideea e lumina. trebuie sa te gandesti de unde bate si acolo sa aplici niste linii de lumina.el a facut cat de cat okay,a gresit una la usa,cea de langa " balamale" trebuie sa te gandesti ca lumina bate de la un stalb din partea stanga si liniile sa le faci ceva de genu. sper sa nu te deranjeze. succes la brush in continuare ( ps . reflexiile sunt cam prea drepte..trebuia sa le warp'uiesti putin)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:23. |
|
- Copyright 2026 4Tuning