Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Leul 24-12-06 13:59

Re: Comentarii lucrari!

misto opelu ... dar mi se pare la oglinda stanga ( vazuta din fata monitorului ) culorile nu se imbina ... se schimba brusc albastru ala de la deschis la prea inchis ... o fi lumina ? aa si janta fata , dupa curba rotile se indreapta ....

RA_2fast4u 24-12-06 14:20

Quote:

Originally Posted by L33L00 (Post 673353)
last chop pls c&c

bine ma lilu automobilu vezi ca daca lucrezi si tu cu ceva mai multa atentie si nu mai scri atata aiurea incepi si tu sa faci o treaba pe aicea :)

p.s. jantele nu prea imi plac la masina ta dar in rest e dragutza :)

L33L00 24-12-06 14:42

10x a lot to all

btw
Quote:

Originally Posted by Leul (Post 673404)
misto opelu ... dar mi se pare la oglinda stanga ( vazuta din fata monitorului ) culorile nu se imbina ... se schimba brusc albastru ala de la deschis la prea inchis ... o fi lumina ? aa si janta fata , dupa curba rotile se indreapta ....

poate dupa curba aia mai vine o curba si cu oglinda sa stii ca e posibil asea ceva

Barum 24-12-06 15:33

2 Attachment(s)
L33LOO felicitari ! a iesit mijto 8)
Hy ca parchez si io carutza aci
Mentzionez ca STIU DE CULOAREA IREALA ! :D

LE: L33LOO o singura greseala vad........geamu` de la volan ...din stanga...ai uitat sa pui folie pe el :D

L33L00 24-12-06 15:37

Quote:

Originally Posted by Barum (Post 673523)
L33LOO felicitari ! a iesit mijto 8)
Hy ca parchez si io carutza aci
Mentzionez ca STIU DE CULOAREA IREALA ! :D

LE: L33LOO o singura greseala vad........geamu` de la volan ...din stanga...ai uitat sa pui folie pe el :D

pt ce folie ??? n-are nevoie/voie

sandrin 24-12-06 15:59

2 Attachment(s)
:oops: :arrow:

big_ballz 24-12-06 16:15

2 Attachment(s)
ceva simplu...

patriotu90 24-12-06 16:16

Barum ... culoarea nu e ireala ... gura centrala din spoiler are un colt rotunjit si unu ascutit ... janta fata deformata ... ai vre-o doua tipuri de plasa ... selectiii strambe sub prag si sub buza spoilerului ... aerisirea laterala cam patratoasa ...
sandrin ... vai de stikeru ala 4t ... dak te uiti un pic la cat de adanca e janta fata si la cat de subtire e aia spate ... iti dai seama ca janta din spate e cam plata ... ai decolorat si gemurile laterale ...

Reme 24-12-06 17:12

@l33loo - opel - arata bine man, mistoaca rau nu vad ghesheli ;)
@big_ballz - vw - jante plate si strambe, nu ai umbre la grila xenon ireal
@sandrin - vw - cf un pic ireal la concentratie, misto ideea cu 2tone colour, stikerul e stramb ;)
@barum - vw - misto, un pic ireal la faruri si priza de aer, dar merge macar de ar face si altii asa ;)

frost_dani 24-12-06 18:53

2 Attachment(s)
hmmm...shi de la mine:D

L33L00 24-12-06 19:14

gaura de pe capota e descentrata
umbrele is super nasoale
oglinda e prea mare
eleronu nu e bun

pot pe aceasta cale sa va sugerez sa nu mai folositi bgu asta k e nasol de tot - parerea mea

ra2 24-12-06 19:15

Barum tata....ce e aerisirea aia acolo:? :omfg: :omfg: e imensa...si patratoasa...

frost masina nu e pusa asa bine pe noul background...

patriotu90 24-12-06 19:18

prin geamuri ink se mai vede iarba ... masina nu are reflexii ... park nu e la fel de intunecata ca mediu ...

Barum 24-12-06 22:22

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by L33L00 (Post 673530)
pt ce folie ??? n-are nevoie/voie

Aci bay frate............ : :arrow:

nytrous_oxide05 24-12-06 22:58

2 Attachment(s)
REME...nu sunt 2 eleroane :)))... asa e modelul...sunt si in NFS..oricare din NFS-uri...eleroane dinastea... uite cum arata.....:arrow: :arrow:

Leul 25-12-06 08:05

2 Attachment(s)
Wellcome down to Tokyo ... Something ... like a Mistbishi Eclipse ... Nu i-am facut cine stie ce tuning ... A si pe capota e vopsea nu carbon ... Sa faceti diferenta ...8)

Manson 25-12-06 11:55

asa ...si tuningul? capota jantele si numarul? treaba de 5 minute

Leul 25-12-06 12:48

Manson , mai uitate o data ;)

Gabi 25-12-06 12:52

2 Attachment(s)
Dupa vreo fix atatea saptamani de pauza :lol: m-am trezit cu pofta, care, pe parcurs, a pierit :lol: So... this is it: S2K Intruder X-Mas !

yo_silent2006 25-12-06 12:57

2 Attachment(s)
Sall all , sunt nou pe aici si as vrea sami pun Logan Sport facut de mn , plzz feedback:D

Gabi 25-12-06 13:00

Quote:

Originally Posted by yo_silent2006 (Post 674259)
Sall all , sunt nou pe aici si as vrea sami pun Logan Sport facut de mn , plzz feedback:D

Sport ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

yo_silent2006 25-12-06 13:01

asa imi pare :P mai multe feedback-uri , ca sa stiu ce mai reglez :D

Gabi 25-12-06 13:04

Quote:

Originally Posted by yo_silent2006 (Post 674264)
asa imi pare :P

:lol:
Quote:

Originally Posted by yo_silent2006 (Post 674264)
mai multe feedback-uri , ca sa stiu ce mai reglez :D

Spoiler (?) fata... inexistent!
Selectii strambe!
Janta fata plata!
Janta spate plata si stramba!
Neon ireal!
HUD aiurea!
Eleron (?) aiurea!

sandrin 25-12-06 13:52

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 674268)
:lol:Spoiler (?) fata... inexistent!
Selectii strambe!
Janta fata plata!
Janta spate plata si stramba!
Neon ireal!
HUD aiurea!
Eleron (?) aiurea!

macar a postat unde trebuie :D ;)

Manson 25-12-06 13:52

aha...corect...chestia aia de la bara pe fatza si pragu........oricum nu e cine stie ce tuning

yo_silent2006 25-12-06 14:05

2 Attachment(s)
am mai terminat un logan , dar e ala nou , nu prea imi place cum arata si iam gasit un look mai bun , nui cine stie ce :D feedback

Reme 25-12-06 14:56

Quote:

Originally Posted by nytrous_oxide05 (Post 673921)
REME...nu sunt 2 eleroane :)))... asa e modelul...sunt si in NFS..oricare din NFS-uri...eleroane dinastea... uite cum arata.....:arrow: :arrow:

man masina asta din fabrica vine cu un eleron desupra lunetei, yo unu asa stiu! si tu ai mai adaugat unu! yo asa vad!

Reme 25-12-06 15:06

@ yo_silent2006 - logan MCV - jante strambe si prea luminate, capota naspa
@ yo_silent2006 - logan - misto cadranele, janta fata e plata, nu imi place deloc botul, carbon ireal
@ Gabi - S2000 - la janta fata e ceva dar nu stiu ce...in rest e okay...merry christmas!!!
@ Leul - eclipse - de ce e capota neagra?, jantele merg dar mai trebuie lucrat la cea pe fata si buza spoiler e stramba
@ frost_dani - civic - si la tine si la tine ;), dar nu am ce comenta ;) legat de masina, doar de background ca nu ai pus bine masina in background nu da bine

Gorby 25-12-06 15:11

1 Attachment(s)
un comment si la mine pls

Gabi 25-12-06 15:17

Latzeste putin roata spate si gaseste un prag mai... agresiv, sa zic asa. In rest, flawless. Imi place la nebunie cum vine spoileru' de pe 6ru' de la AcSchnitzer.

Leul 25-12-06 17:00

2 Attachment(s)
Am facut capota neagra fiindca asa mia placut ... Initial am vrut so tunez aproximativ ca acceea din film ... da nu prea am poze ... am cautat si se gasesc greu . Asa ca am mai facut unu ... :lol: :lol:

patriotu90 25-12-06 17:03

plasa din masca e cam mare ... reflexia ei pe caroserie e toatal aiurea ... nu mai combina tribale cu poze cu femei ... arata total aiurea ...

Gabi 25-12-06 17:05

Quote:

Originally Posted by Leul (Post 674505)
[...] Asa ca am mai facut unu ... :lol: :lol:

Intercooler stramb, proiectoare ireale, evacuare ireala, janta spate plata, geamurile arata aiurea (cand scazi luminozitatea, scade si opacitatea - valabil si pentru faruri).

yo_silent2006 25-12-06 17:57

2 Attachment(s)
Atentie , am scos ceva nou :D :D :D , feedback plzz , dar lasatima cu rotile ca nu le mai am ce face :shock:

AdY9005 25-12-06 18:04

2 Attachment(s)
yo_silent2006 : culoarea e ireala

p.s comentati sgm-u;)

Gabi 25-12-06 18:11

Quote:

Originally Posted by yo_silent2006 (Post 674534)
Atentie , am scos ceva nou :D :D :D , feedback plzz , dar lasatima cu rotile ca nu le mai am ce face :shock:

Mai bine nu scoteai nimic ! Sincer, n-ai nici o treaba cu VTu', sau, mai bine zis, ceea ce faci tu numai tuning nu se numeste.

First of all, am observat ca ai boala sa acoperi geamurile spate, sa faci toate masinile sa para... dube, lucru cel putin stupid!

Second, selectiile sunt... yuck!

Third, n-ai gust deloc. Cum poti pune Borbeturile astea pe un Golf V? Astea merg pe masinile old, gen Golf I, II, chiar si III, BMW Ursuletz, etc.

Lucreaza mai rar si mai bine, decat des si prost, cum faci acum.

Leul 25-12-06 18:30

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 674509)
Intercooler stramb, proiectoare ireale, evacuare ireala, janta spate plata, geamurile arata aiurea (cand scazi luminozitatea, scade si opacitatea - valabil si pentru faruri).

Ai probleme de perspectiva ! Intercooleru l-am pus cat de drept am putut si apropo e radiator , la proiectoare am scazut si din opacitate dar am bagat luminozitate si contrast si geamurile mi se par in regula ... Uita-te si u la o masina cu folie pe geamuri , si incearca sa vezi interiorul daca poti , valabil ptr folie70% . Janta de spate nu e plata ... Arata o lucrare de a ta sa vad si io ... :lol:

Gabi 25-12-06 19:52

Pana a-ti compara lucrarile cu ale mele, mai ai mult de munca ! Atunci cand iti spune un om ca lucrezi de c***t, poate e nebun, cand iti spun 2... te pun pe ganduri, dar cand iti spun N oameni treaba asta... esti beat, culca-te!

sandrin 25-12-06 22:57

2 Attachment(s)
SGM:rolleyes2

Reme 25-12-06 23:42

@ AlexGBY vbmenu_register("postmenu_674400", true); - Golf 5 - arata super doar ca vorba lui gabi roata spate o leaca mai lata ;)
@ Leul - Eclipse 3 - tatuajul de pe bot nu da bine, poza cu fata nu da bine pe masina, priza are alta culoare, plasa e cam luminata si cam ireala
@ yo_silent2006 - Golf 5 - un mare fedback pt tine, culoarea e ireala, la oglinda ai vopsit totul, de ce ai acoperit geamul spate ai facut-o duba, la ce era nevoie de ploapele de jos?
@ AdY9005 - 1310 - SGM power, o folie pt nea SGM-ul? ;) oki, nu prea am ce zice
@ sandrin - 1310 - SGM power again, mistoace farurile, cam ireal spoilerul ala colea la evazare puteai si roata o leaca mai evezata, folia

All times are GMT +2. The time now is 04:35.

- Copyright 2026 4Tuning