![]() |
|
Re: Diverse discutii
cat despre film da, ma asteptam la mai mult dupa atata reclama....e prea multa fictiune..prea bla bla....
|
a aparut taxi 4,si cred k nu e un fake pt k e pe un tracker romanesc :D
|
eu am tras pana acum 2 versiuni din TAXI4 de pe torent si ambele erau vrajeala...adik facut film de o ora jumate din trailer..se repeta la nesfarsit
|
stiu,dar asta nu cred k e fake pt k e pe tracker romanesc privat si nu isi permit uploaderii sa puna asa ceva,sunt la 50 % si o sa ti spun intr o ora max dak merge ;)
|
ok...daca nu e vrajeala sa imi dai si mie detaliile <de unde si cum sa il iau> ca vreau sa il vad
|
filmul merge,l am incercat, uite trackerul aici,dar vezi k trebuie sa ti faci cont,sper sa mai fie deschis signup-ul,dak nu stiu k mai e ink pe unul kre dupa cate am eu idee iti poti face cont si acolo ;) http://torrents.fun-network.ro/browse.php
|
mai bine urki torrentu` direkt si gata...sa nu mai stam sa ne facem usere pe ink unu torrent(cel putin yo kre am la activ vreo 7)
|
dak nu iti faci cont nu il poti lua ;) ....chiar dak urc eu torrentul
|
Am vazut akum Van Wilder 2...............A fost mai Belea primu;)
|
apel la vecinul meu bogdan: ba, in plm zi-i si tu cunostintei noastre comune taz ca 4motion e un tip de tractiune 4x4 ca pe mine nu ma crede si ma ia cu sf-uri d-ale lui.
intrebare pt. taz: un bmw 300coishpe ix, are tractiune in x? |
par normal,4motion si ix si dx sint tractiuni 4x4 :D
|
va multumesc stimate coforumist.
|
si 4Matic e tot 4x4 nu?
|
da da bla bla...4matic 4motion 4wd , x
|
Soacaaaaa !!! :lol: :lol: :lol:
|
dumnezeu sa il ierte! era pe trecere , saracutul
|
Quote:
|
a fost frumos aseara,pacat d bulangii aia d politisti k ne au stricat seara (cel putin noua)
|
Quote:
|
Aveam la status "shoaca" ... prietenii stiu de ce :lol:
Si intra o gagica pe mine .... si zice : Quote:
|
shoaca ..... best member of comunitatea ploiesti :) o sa ramana in amintirele noastre penale :)
|
in scurt timp o sa avem si filmuletul cu soarta dumnealui
|
ashtept filmuletzul.....
tng`ule...am asha un feeling cine ar fi putut sa fie persoana cu kre ai vorbit!! |
SALRE!!! am si eu nevoie de o harta a europei...rutiera......in principiu ma intereseaza austria si legatura austria franta....cine stie de unde iau asa ceva???
|
gasesti pe la benzinarii
|
Pitule da-mi si me idu tau de mess
|
Quote:
fiecare companie are trademark ei cu sistemul de motorizare (tdi, dti, cdti..etc), de tractiune (syncro, quattro, 4motion, X, 4matic, AWD..etc). |
asa ma. se pare ca unii nu intelege concepte elementare. :D
|
mai traiesti vecine?? ca nu prea te-am vazut la stema.... ai scos jucaria?
|
Shoaca e serif !:lol:
|
serbica....mai traiesti...te vazushi ieri...circulai regulamentar(aproximativ)...la consum:D...ia z...pe knd un gratar cu skma?:D
|
Daaa...
Si-a murit Shoaka!!! :( |
Kraven tata traiesc traiesc.....:D cand o fi vreme buna sa arda grataru...:D
|
ce mai face lumea pe aici? long time no see
|
sal manson....bine...mai iesi si u pe afara sa mai vezi lumea ;)
|
Quote:
|
Arata-te.... :)
|
DJ VIBE, ai dat banii pentru tricou NSL???
Fiti atenti ce treaba fac eu la munca. Stau la birou, beau ness, fumez, ascult Kiss FM, stau pe internet si mai intru sa joc si un Formula 1 2002 (mi se pare cel mai reusit F1 de pana acum) :peace: - servici usor la everybody ;) |
esti cel mai tare tu mah !!! uite si eu stau la munk cu kraven si stam de vb mancam bem si ne uitam dupa femei nu k tine ne jucam F1 sau solitaire!!! :))
|
Ce mah s-a angajat cu Kraven?? Toti frecati menta si pe deasupra luati si bani. Numai eu o frec la facultate si pe deasupra 'dau bani'."Astia nu e oameni"(e intentionata greseala):D
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:44. |
|
- Copyright 2026 4Tuning