![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Quote:
Rabdarea....;);) ASteptam cu drag sa vedem ce va iesi.. |
6 Attachment(s)
Azi am plecat mai repede de la servici si in plina zi de sarbatoare nationala nu m-am putut abtine si am tras o fuga la garaj unde am reusit sa montez suportul de numar:-).nu mai aveam rabdare pana in week-end cand am planificata treaba la urs, daca va fi vremea buna, cum a fost azi:-)
P.S: pregatesc o cutie de R21 de pe 2.2 benzina..sa vedem ce va iesi:rolleyes2 |
Pune o poza cu cutia de reno sa o vedem cum arata
|
Quote:
Are timonerie dubla nu? |
Quote:
P.s a iesit frumos suportu de numar :D:D |
17 Attachment(s)
Scuze de intarziere, uite si cateva din pozele promise;) sper sa-ti fie de ajutor
Ai acolo suportii, cum arata timoneria cum este si la Bolidu timoneria, cum e pozitionata cutia, cutiuta de la timoneria mea si schimbatoru si 2 3 idei cu schimbatoare:-P Daca mai ai nevoie de ceva ne auzim la telefon p.s. ia legatura cu Bolidu, a depistat niste suporti cutie lonjeron si cutie;) merita sa vorbesti cu el p.s.2 nu gasesc poza unde am polizat din cutie ca sa intre suportul, poza aia sigur e la mine pe topic, daca o gasesc o sa o postez;) |
suporti de cutie i i gasest de pe unele modele in 5 trepte de prin 90 in special eu asa am pus pe masina si potrivesc fara nicio problema tre vizitat rematul ca acolo gaseti tot ce iti trebuie ..:shock:
|
10 Attachment(s)
Va multumesc f mult pentru poze si sfaturi, mai ales lui Cristi cu care am si vorbit la telefon:-)
Azi am lucrat cate putin la ambele masini, ca sa nu se supere nici-una:-) M-am apucat de curatat cutia si de demontat de pe ea ce nu-mi va folosi si m-am ocupat si de aripile de fibra pe care le voi pregati pentru montajul de proba:rolleyes2 |
Quote:
Frumos Bogdane arata bine cutia spor la treaba :D |
Bogdane, aripile alea sunt de fibra sau sunt model pentru cele de fibra?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Gaurile din apropierea locasurilor pentru faruri de pe aripile de fibra sunt cumva pentru placutele acelea dreptunghiulare reflectorizante? Le acoperi?
|
Quote:
Din cate m-am mai sfatuit cu unii baieti, primele 3 trepte sunt destul de scurte, pe 4 iei viteza maxima iar a 5-a este de consum la drum lung. Vreau ca masina sa fie sprintena prin oras(1-2-3), dar sa se tina bine si la drum lung, nu sa mi-o iau din toate directiile la 110-120..ca sa nu mai vorbim de fiabilitatea cutiei de R21/cutia de Dacie:idea: Aripile au avut semnale mari pe ele, le-am dat jos si acum le voi repara pe unde e nevoie, dar nu inainte de a fi montate de proba..avantaj mare e ca fibra o pot lucra mult mai usor daca e problema de lufturi:idea: |
3 Attachment(s)
cam asa se face o treaba ca la carte in plus k totul e pe original
|
Quote:
|
Quote:
Vad diferente intre tipul tampoanelor si intre cea a suportilor de cutie(cei care se prind pe cutie) fata de cele ale lui Cristi:rolleyes2...de care sunt fiecare dintre acestea, ca sa stiu ce caut prin magazine sau dezmembrari:?: Multumesc pentru ajutor. |
Astea sunt cele doua tipuri de suporti de cate iti ziceam:-P cel ca al meu si cel postat mai sus:) acum ai doua exemple, sa sti ce sa cauti:-P cel mai bine printeaza pozele si dute cu ele prin magazine...
Ai un PM de la mine;) sper sa-ti ajute... |
ma da explicane si cu "shorma"cu da toate cum ie ?:))
|
Quote:
|
e destul de simplu eu am fost la remat si tot la a doa dacie erau suporti deastia acu poate am avut eu noroc
cei de cauciuc sun noi se gasesc in magazine 10 ron parca bucata si se gasesc doar ca trebuie cautati :-) |
Ok, cu suportii/tampoanele am lamurit-o si se va rezolva luna viitoare.
Marea mea rugaminte este daca stie cineva ce numar de dinti are aceasta cutie la grup..sau mai exact care este raportul final al ei..pentru ca tind sa cred ca este prea lunga pentru motorul meu si mai bine renunt la ea si caut ceva mai potrivit:rolleyes2 Va multumesc anticipat:-) |
Ce cod exact are? Ca ma uit eu dupa rapoarte.
|
Quote:
|
Daca zici ca este de R21 este posibil sa fie UN1 dar nu bag mana-n foc. Acest model are multe subcategorii, asa ca mai bine ai cauta un loc mai reprezentativ, totusi o sa caut dupa capacitatea motorului. O sa iti dau toate rapoartele de UN1 in caz ca este unul din modele.
Edit: Nu este UN1, deoarece aceasta a fost montata doar pe 21 Turbo, si pe alte modele. Mai cautam. |
Iar le stie Aditza pe toate..
Este cutie NG,iar raportul final este mai mult ca sigur 9x34. |
1 Attachment(s)
uite aici gasesti bogdan tot ce vrei despre cutiile de pe renault.sper sa iti fie de folos.si la prima vedere cutia ta este un ng9
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
io zic sa incerci so faci asa!
|
Quote:
Bogdan vreo veste ceva? Ramai la cutia asta? Sau vrei altceva..... |
Quote:
|
Quote:
In acest sens, am gasit ca, cutia mea are la grup 9/31, deci este o cutie lunga si voi renunta la ea.:rolleyes2...am sa caut o cutie mai potrivita pentru ca masina va circula mai mult prin oras sau pe distante scurte si imi trebuie demaraj bun in primul rand. Kardan, iti multumesc f mult:-) Iulica, f bun modelul, asa am in plan sa le fac..combinatie de pasaje stock in partea de jos si tabla umflata in partea de sus8)..multumesc pentru poza. |
Salut te intereseaza o cutie de dacie tip nou cu grup 9x34 si a patra 33x34 a cincea 29x38 in locul celei de reno
|
Quote:
|
deabea astept sa vad pasajele facute si jantele pe masina :D sa vedem , ramanem shocati sau nu :)) :D
|
6 Attachment(s)
|
Quote:
|
Quote:
Pana ma apuc de caroserie ma voi multumi sa termin de lucrat chiulasa, carburatoarele si evacuarea(sunt cateva chestii de lucrat la fiecare in parte dintre acestea):idea: Deocamdata, ieri si azi am lucrat la urs, trebuie sa ma impart la amandoua in ordinea prioritatilor. |
Sper ca o sa pui poze cu ceea ce faci la chiulasa, carburatoare, evacuare. Debea astept sa le vad.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:46. |
- Copyright 2026 4Tuning