![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
Quote:
|
Ma poate ajuta cineva cu tester bun si ieftin ? Trebuie sa mi urc masina neaparat :D
raman dator |
la autotest parca, 50 lei, atat am platit la un e46 2003
|
Quote:
pe unde e autotest asta ?:)) |
la zavoi, jos, langa stadionu oltchim ? in curba faci stanga
|
da acolo e. scrie la poarta acolo.
|
Provoc detinatori de masini cu motoare pana 170 CP sa ne dam am un Ford Fiesta 1.8 sub numele de PEE ! ! !
|
Quote:
|
Cine vrea sa intre in Passion Racing Team ? maxim 110 cai si de preferat masini frantzuzesti dotate cu statie de emisie-receptie, colant galben si indicativ. Intalnirile vor avea loc la Hermes, Materna, Cati si Sile, Spital Nord, Spital Vechi, Bulevardul Tineretului la Pizza Bar, Tic-Tac, Regina Maria, Ana Ipatescu, Gara, Autogara 1 mai, Autogara Traian, ambele parcari ale Stadionului Zavoi, Parcare Kaufland, Cina, 24, Grand Hotel Sofianu, Strand, Mecanic 1. 24 din 24 vor fi membrii pe traseu. Astept noii membrii, o sansa in plus o au ascultatorii de manele, cei care miros a transpiratie, cei care stiu sa injure bine ( de preferat injuraturi noi ), cei imbracati la 4 ace ( trening Adibas cu 6 dungi ), cei care au lant de aur made by Stilistu` Danil Ionescu si aia care se cred bishnitzari
|
eu eu eu ....
ash fi vrut pacat ca am 111,1(1) cp si nu ma incadrez :( :cry: |
Quote:
|
Quote:
|
Braila? cine e Braila? vreo fata ceva?:)))
|
Quote:
|
Quote:
|
pai da suntem incojurati de femei nene.uite:
- masina ( feminin ) - mancarea ( feminin ) - hainele , o haina, doua haine ( feminin - benzina ( feminin ) - nevasta ( feminin clar, in unele cazuri masculin ) - apa ( feminin ) - tastatura ( feminin ) - cheie , o cheie , doua chei ( feminin ) :)) - usa ( feminin ) - vergheta ( feminin ) :)) - bratara ( feminin ) - perna ( feminin ) - plapuma ( feminin ) - limba ( feminin ) - lingura ( feminin ) - tzatza ( feminin ) - burta ( feminin ) etc:)) Analizand mai bine situatia am ajuns la concluzia ca si P*** e feminin :((((((( VREM O LUME A BARBATILOR !!!!!!!!!!!!!!pana caaaaand?:((( Deci, si barbatu e femeie pentru ca : burta, inima, tzatza, buca, p...alma, buza, spranceana, ureche, masea, pulpa, ceafa, splina, apendicita, sunt partile feminine:(((( Uitati ce frumos ar fi sunat: burta-burtos, inima - inimos, tzatza-tzatzos, buca-bucos, p....-p...loi, buza-buzoi, spranceana-sprancenoi, ureche-urechioi, etc . a? barbateste asa...dar de...femeile conduc lumea :( |
:))))))))))))))))))))
|
zi tu florin cu lancia:( zi tu.uite..pana cand si florin se poate transforma in femeie...florin-florina:((((((((((((((((((((((((( nuuuu , prieteneee:((numai nume de femei, florina, lancia uaaaaaaaaaa nu mai suport...cat de truuu
|
:)))) trafy ce ai fumat vere?
|
fumat? tigare? ia uite tigara femeie, vere? vara? vara-femeie:(( hai va rog, sterg contu:(
|
Quote:
un vr6 doua vr6 :))) |
=))))) trafy sa iti cumperi o "craca" numai a ta ma :)) sa nu mai stai pe a altora ...
|
bine ca macar tu Ionut, tu esti barbat...Ionut..nu poti sa transofrmi in Ionuta..ca ar suna urat..Ionuta hahaha:)))) ce nume de femeie:)))) deci ionut = barbat
Bine punctat baiatu cu automobilul ( nu zic alte cuvinte ca iese feminin ), uite....craca...un alt cuvant feminin...pe fetita lu Grig Chioroiu o cheama Crenguta parca |
pai da , ce te bagi peste craca REISARILOR :D
|
Quote:
|
Florine , te rog nu incerca sa`mi arati pe mess ca esti barbat....nu poti fi barbat din moment ce numele tau se poate transofrma foarte usor in nume da fata iar masina ta are nume de fata....
dovada: FloriNeL ZMT: c**** FloriNeL ZMT: dute-n p*** mea ca esti nebun @Ionut, barbate , eu nu inteleg un lucru de ce pana si in lumea noastra, a barbatilor intervine genul feminin: frana de mana ( feminin):(( cat de truu |
lasa figurile astea pentru cine iti permite sa i le faci ;) ...
|
Quote:
|
daca nu va pocniti ca la K1 tot degeaba, pariez pe arbitru ca nu poate sa va opreasca
|
Quote:
|
lupte greo-romane-catolice-crestine si democrate:))numai feminine
|
Quote:
|
VOrba unui useR de pe aici, nu sunteti pe cracile voastre :))
Ba, Trafeee si eu sunt barbat ba :)) Ca nu poti zice DannyKiDa sau mEmoa. :)) Hai brb ca ma duc sa`mi schimb buletinu. |
DannaKid? de ce schimbi buletinu? te-ai razgandit? vrei sa fi de 3 ori femeie cu Mihaela Tatu ?
|
Quote:
Il schimb ca trebe sa`l schimb, in cel vechi sunt prea mititel :oops: Hai pa ca ma retii din treaba |
pa ocupatule. cand vi ia un pachet de carpati cu si fara filtru
|
1 Attachment(s)
|
Quote:
|
CIne a fost ma asta? Ca eu nu stiu ...
|