Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31264-cafeneaua-nemtenilor-4tuning.html)

AddY.AVI 10-02-11 22:01

Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning

Quote:

Originally Posted by valyh (Post 4072578)

:))) sunt maximi roboteii astia =))
mai absolut ca vodca :))

buddy_lexx 11-02-11 20:51

auleu ... m-ati exasperat cu filmuletele astea... jez... :rolleyes2

AnDrEiCa 11-02-11 20:54

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 4075978)
auleu ... m-ati exasperat cu filmuletele astea... jez... :rolleyes2

Ma ,uite ce scrie la mine la age ,pot sa trec linistit de acuma pe la tine ? =)))))))))):lol::lol:

razvy_2002 12-02-11 11:53

aveti idee unde se pot reconditiona (vopsi) jante prin/pe langa piatra si cam cat ar ajunge?

iuly@no'Sme 12-02-11 14:02

Quote:

Originally Posted by SiLoTh (Post 4071600)
am auzit gresit sau la voi este o firma de dezmembrari de bmwuri e36 ieftina??

din ce stiu eu,la viisoara la dezmembrari...are vre-o 4 pisici la dezmembrat,preturile ok.

Jok3r K10 13-02-11 02:54

Quote:

Originally Posted by razvy_2002 (Post 4077322)
aveti idee unde se pot reconditiona (vopsi) jante prin/pe langa piatra si cam cat ar ajunge?

Auto Alyn (langa regiment) Strada Transilvaniei

Shax 13-02-11 16:36

care cunoasteti un electrician bun care sa se priceapa la reparat statii CB ?

AddY.AVI 13-02-11 21:46

Am si eu o problema ...Am o bara RS la golf ..si vreau sa o vopsesc culoare masini ..cine ma potea ajuta si pe mn , mai ieftin daca se poate :-<

buddy_lexx 14-02-11 00:37

Quote:

Originally Posted by Shax (Post 4081038)
care cunoasteti un electrician bun care sa se priceapa la reparat statii CB ?

incearca la baietii cu magazinul de statii din 1 mai.

buddy_lexx 15-02-11 11:08

ba da ce`i cu linistea asta pe aici? gata? ati fugit toti?:D

Jok3r K10 17-02-11 20:04

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 4086748)
ba da ce`i cu linistea asta pe aici? gata? ati fugit toti?:D

Pai daca nu se mai face nimic in orasul asta ce naiba sa discutam? Domnule moderator organizeaza si tu o intalnire ...aduna si tu oamenii....sa vedem....ca din cate tin eu minte celalalt moderator mai aduna si pasionatii de tuning din cand in cand indiferent de "natie"!

AnDrEiCa 17-02-11 20:07

Quote:

Originally Posted by Jok3r K10 (Post 4095063)
Pai daca nu se mai face nimic in orasul asta ce naiba sa discutam? Domnule moderator organizeaza si tu o intalnire ...aduna si tu oamenii....sa vedem....ca din cate tin eu minte celalalt moderator mai aduna si pasionatii de tuning din cand in cand indiferent de "natie"!

+1....

B16SIX 17-02-11 23:07

Quote:

Originally Posted by Jok3r K10 (Post 4095063)

1.nu cred ca treaba unui moderator este sa adune oameni
2.nu cred ca i-a interzis cineva "UNGURULUI "sa adune incontinuare pasionatii de tuning la cite o intilnire

Teo MTM 17-02-11 23:12

Quote:

Originally Posted by B16SIX (Post 4095685)
1.nu cred ca treaba unui moderator este sa adune oameni
2.nu cred ca i-a interzis cineva "UNGURULUI "sa adune incontinuare pasionatii de tuning la cite o intilnire

Daca acel moderator existent/inexistent nu sare cu idei, acele bisericute (clanuri) isi vor continua intalnirile intre ele si nu s-ar ajunge la nimic interesant !

B16SIX 17-02-11 23:19

Quote:

Originally Posted by Teo MTM (Post 4095699)
Daca acel moderator existent/inexistent nu sare cu idei, acele bisericute (clanuri) isi vor continua intalnirile intre ele si nu s-ar ajunge la nimic interesant !

1.ce-ti spune tie cuvintul "moderator"?
2. daca moderatorul este din Bucuresti ,tu ai vrea sa vina la Piatra sa desfiinteze bisericutele?

Teo MTM 18-02-11 07:46

Quote:

Originally Posted by B16SIX (Post 4095727)
1.ce-ti spune tie cuvintul "moderator"?
2. daca moderatorul este din Bucuresti ,tu ai vrea sa vina la Piatra sa desfiinteze bisericutele?

De ce sa fie moderatorul din Bucuresti ? Nu este nici unul din Neamt capabil sa fie moderator ? Ma indoiesc !

AddY.AVI 18-02-11 08:31

In loc sa va contraziceti ..mai bine radeti putin uitatzi-va la RObotzi Ep 4 :))

https://www.youtube.com/user/Creative.../0/YADCfQvtnbM

DarkNight_Racer 18-02-11 20:57

pai de unde atatea clanuri?!....sau asa mai nou se numesc cluburile?

Ali_ump 19-02-11 09:55

Cluburi , clanuri ...denumiri din popor ... s-au mai destramat din ele nu sunt chiar atatea si sincer niciodata nu le-am vazut rostu intr-un oras cu 30 de masini care participa la intalniri tuning ....dar daca asa s-a vrut uite unde s-a ajuns!

red_shoc 19-02-11 10:06

Eu nu inteleg rostu acestor discutii! Aseara am fost la stadion si am vazut aceeasi pasionati care participau si pana acum la intalniri si totul parea ok.
sau am vazut eu aiurea?

Ali_ump 19-02-11 10:29

Oricum cine are de venit vine indiferent de clan si cine e moderator...cred ca r trebui incheiate discutiile astea!

In alta ordine de idei diseara in poligon cev? Daca mai ingheatza un pic?:twisted:

buddy_lexx 19-02-11 17:09

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 4099162)
Cluburi , clanuri ...denumiri din popor ... s-au mai destramat din ele nu sunt chiar atatea si sincer niciodata nu le-am vazut rostu intr-un oras cu 30 de masini care participa la intalniri tuning ....dar daca asa s-a vrut uite unde s-a ajuns!

Aici sunt si nu sunt de acord cu tine... Tu cu cati mai esti in f bune relatii dintre membrii care sunt din 2006(sa zicem) pana in prezent.
Omu se mai schimba da de lovele..de p.... de masini si isi ia grade.
Partea 2a la care te aprob e ca n`ar trebui sa exite cluburi daca oamenii ar fi fair play unii fata de altii si n`ar mai fi atatia figuranti si atotstiutori.
Dar ,pt ca intotdeauna exista un DAR , tot timpu o sa se gaseasca unu mai cu mot sa faca vreun gest de racer prin trafic sa faca vreun accident si ghici cum va suna pt comunitate?
Nici oamenii nu-s corecti, nu se ajuta intre ei cum cica ar trebui sa fie intr`o comunitate/club/clan/grupare terorista etc. pt ca omu trage sa faca numai pt el ca sa moara de ciuda fraieru de langa. Daca te ajuta careva iti scoate ochii sau tre sa-l ajuti inzecit sau mai auzi prin oras ca a facut nu stiu ce imprumut prin banca si chete ca sa te ajute pe tine ...sau alte motive de 2 lei.
Pe final,ideea e ca daca nu ne schimbam atitudinile nu ajungem nicaieri decat la invidie , 10 mii de cluburi si de aici va rezulta numa cearta ,injurii si de ce nu batai.
Asta-i parerea mea ... pe scurt ca dupa aia ziceti ca il plagiez (la posturi de km ) pe morph!

ady_lkw 19-02-11 19:45

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 4100299)
Aici sunt si nu sunt de acord cu tine... Tu cu cati mai esti in f bune relatii dintre membrii care sunt din 2006(sa zicem) pana in prezent.
Omu se mai schimba da de lovele..de p.... de masini si isi ia grade.
Partea 2a la care te aprob e ca n`ar trebui sa exite cluburi daca oamenii ar fi fair play unii fata de altii si n`ar mai fi atatia figuranti si atotstiutori.
Dar ,pt ca intotdeauna exista un DAR , tot timpu o sa se gaseasca unu mai cu mot sa faca vreun gest de racer prin trafic sa faca vreun accident si ghici cum va suna pt comunitate?
Nici oamenii nu-s corecti, nu se ajuta intre ei cum cica ar trebui sa fie intr`o comunitate/club/clan/grupare terorista etc. pt ca omu trage sa faca numai pt el ca sa moara de ciuda fraieru de langa. Daca te ajuta careva iti scoate ochii sau tre sa-l ajuti inzecit sau mai auzi prin oras ca a facut nu stiu ce imprumut prin banca si chete ca sa te ajute pe tine ...sau alte motive de 2 lei.
Pe final,ideea e ca daca nu ne schimbam atitudinile nu ajungem nicaieri decat la invidie , 10 mii de cluburi si de aici va rezulta numa cearta ,injurii si de ce nu batai.
Asta-i parerea mea ... pe scurt ca dupa aia ziceti ca il plagiez (la posturi de km ) pe morph!

si ideea care i? da de ce nu batai?

buddy_lexx 19-02-11 21:48

Quote:

Originally Posted by ady_lkw (Post 4100858)
si ideea care i? da de ce nu batai?

nu`i nicio idee ,doar vroiam sa ajung mai repede la postul 3000 ;)

DarkNight_Racer 21-02-11 10:15

am si eu o intrebare: din ce an e conceput 4TUNING.RO si de cine?

stefan_88 21-02-11 10:19

Quote:

Originally Posted by DarkNight_Racer (Post 4105591)
am si eu o intrebare: din ce an e conceput 4TUNING.RO si de cine?

De prin 2003 daca nu ma insel . De cine nu sunt foarte sigur ...dar cred ca de Gratian si de Zoliat.( daca gresesc sa ma corecteze cineva ) :D

RapJustin 21-02-11 10:30

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 4105597)
De prin 2003 daca nu ma insel . De cine nu sunt foarte sigur ...dar cred ca de Gratian si de Zoliat.( daca gresesc sa ma corecteze cineva ) :D

Florica zicea ceva de istoria 4Tuning in acel filmuletz facut in memoria lui Micutzu... Filmuletul de peste o ora, pe care momentan nu il gasesc sa pun linq..

26WRC 21-02-11 15:39

Quote:

Originally Posted by RapJustin (Post 4105644)
Florica zicea ceva de istoria 4Tuning in acel filmuletz facut in memoria lui Micutzu... Filmuletul de peste o ora, pe care momentan nu il gasesc sa pun linq..

https://vimeo.com/6906947

43_ILA 22-02-11 11:59

Cine o fi noul moderator? sau Cum sa cunoastem mai bine comunitatea?

Daca stie careva cine e noul moderator pentru comunitarea 4 tuning din piatra neamt sa ne anunte si pe noi restul...sau dati-va cu parerea:)

morpheusmaster 22-02-11 12:10

Re: Cine o fi noul moderator?

Some say he has a digital face, and that if he felt like it, he could fire Aleks... all we know is, he's called Elodia!

Ali_ump 22-02-11 12:47

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 4109520)
Some say he has a digital face, and that if he felt like it, he could fire Aleks... all we know is, he's called Elodia!

:)) :twisted:

red_shoc 22-02-11 16:04

...da' oare cine-o fi noul ZORRO??:confused:

buddy_lexx 22-02-11 16:09

o asteptam pe mama omida sa ne prezica cine e noul moderator!

buddy_lexx 22-02-11 17:38

gata eu stiu cine`i moderatorul..:)))))

43_ILA 22-02-11 17:42

pai buddy..daca stii..spune:)
sau ai intrat si tu in vreun clan!?!?8)

rzt_ro 22-02-11 19:13

Quote:

Originally Posted by 43_ILA (Post 4110496)
Ma asteptam la asa replici... ca se poarta la Piatra Neamt.In ultima vreme e mai mult caterinca si in nici un caz ceva legat de tuning.
Pt moderator....zici ca ne cunoastem...care esti?mirel?...sau dorel?:)

Ilaroin, sincer nu te inteleg...eu personal am incercat sa stau departe de acest subiect din mai multe motive! Si tu si eu avem activitati comerciale in zona legate de tuning si nu numai, de ce am fi noi afectati de o persoana de pe un forum public? Nu dau 2 bani pe cine e moderator(nu pe persoana fizica-am tot respectul pt el/ea, ci pe functia in sine)! Nu-mi afecteaza cu nimic bunul mers al afacerii mele acest moderator si banuiesc ca nici tie...e corect?
Acest subiect, in ultima perioada, a poluat forumul sectiunii P Neamt mai mult decat oricare altul...e corect?
Eu, ca si tine si ca putini altii, sunt unul din cei care ne incumetam sa facem cate un proeict si sa-l prezentam pe forum, insa ma simt dezamagit cand vad ca un subiect atat de nesemnificativ ca desemnarea unui moderator, mi-a umbrit munca...e corect?
Fiind un forum public care dealtfel ofera foarte multe servicii gratuite atat persoanelor fizice cat si juridice, nu vad de ce ar exista atat de multe interese vis-a-vis de cel care se ocupa cu salubrizarea lui? Ma gandesc ca poate nu toata lumea vede problema astfel si atunci inseamna ca cineva vrea sa obtina mai mult decat altu prin mijloace neortodoxel...e corect?
Si ca sa inchei...eu personal nu am de dus nici un razboi cu nimeni in acest oras...altii au grija sa-mi puna in spinare multe mizerii! sa fie sanatosi...vorba ta: e pacat ca se intampla asa ceva pe la noi, insa trebuie sa ne uitam fiecare in oglinda si abia atunci sa aruncam cu pietre in cel de langa noi!

buddy_lexx 22-02-11 20:03

Quote:

Originally Posted by 43_ILA (Post 4110509)
pai buddy..daca stii..spune:)
sau ai intrat si tu in vreun clan!?!?8)

nu frate... nu mai intru in niciun club cat oi trai... mai ales in orasul asta ;)
am vazut ce oameni sunt ....nu prea ai cu cine. atata mancarime n-am mai vazut intre oameni
Ziceam la caterinca ca stiu cine-i moderatorul (oricum am si eu o banuiala)...ca si asa vad ca e la moda sa faci caterinca pe forum..plus ca vad ca suntem luati la caterinca de la moderator pana la ultimul user.
Bataie de joc....

43_ILA 22-02-11 21:26

Narcis,nu m-a afectat cu nimic schimbarea moderatorului,nu s-a intamplat nimic nou,si asa ca sa dau ceva din casa...fostul moderator nu e afectat,chiar din contra...
Eu nu sunt interesat de cine e noul moderator pentru ca ar avea vreo prietenie cu tine,(cu toate ca lumea asa zice,de la cel mai apropiat pana la cel mai indepartat prieten,client sau ce o mai fi pt tine),ci pentru alte interese..
Si daca e asa cum zic toti,atunci o sa fii primul care aflii care sunt interesele:)

rzt_ro 22-02-11 21:42

Quote:

Originally Posted by 43_ILA (Post 4111291)
Narcis,nu m-a afectat cu nimic schimbarea moderatorului,nu s-a intamplat nimic nou,si asa ca sa dau ceva din casa...fostul moderator nu e afectat,chiar din contra...
Eu nu sunt interesat de cine e noul moderator pentru ca ar avea vreo prietenie cu tine,(cu toate ca lumea asa zice,de la cel mai apropiat pana la cel mai indepartat prieten,client sau ce o mai fi pt tine),ci pentru alte interese..
Si daca e asa cum zic toti,atunci o sa fii primul care aflii care sunt interesele:)

Mda...acum m-am lamurit cine-mi poarta de grija prin oras!!
Ca sa scapi de o grija:nu-l cunosc pe actualul moderator mai mult decat il cunosti tu, dar asta nu o sa va opreasca din a arunca cu noroi in mine...va multumesc!
Cat despre interese...multa bafta! Eu am avut grija de interesele mele, iar rezultatul il vezi in partea dreapta a paginii!
Iar celor care mai cred ca am vreo implicare in tot acest can-can, va asigur ca situatia e alta!
Insa adevarata problema este ocolita...vineri de vineri observ cum se divizeaza comunitatea si se fac bisericute pe la benzinarii unde vad ca se discuta mult pe seama unora ca mine...din fericire Ilarion mie inca nu mi-a reprosat nimeni inafara de tine ca as fi personalitatea diabolica din oras care dispune schimbari si alte ***uri!
Toate astea insa imi dau de gandit si ma fac sa cred ca totusi unii au de pierdut din tot acest subiect...
Niciodata nu am incercat sa distrug aceasta comunitate, dimpotriva!~ Sa faca si altii macar cat am facut eu si-mi scot palaria in fata lui! Pana atunci, va salut!

stefan_88 22-02-11 21:43

Felicitari Narcis pentru aparitina pe prima pagina a site-ului 4Tuning :tenisclap
Aici puteti gasi articolul despre masina sa :arrow:https://www.4tuning.ro/masini-tunate/...ning-8519.html

All times are GMT +2. The time now is 04:25.

- Copyright 2026 4Tuning