![]() |
Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning
Quote:
mai absolut ca vodca :)) |
auleu ... m-ati exasperat cu filmuletele astea... jez... :rolleyes2
|
Quote:
|
aveti idee unde se pot reconditiona (vopsi) jante prin/pe langa piatra si cam cat ar ajunge?
|
Quote:
|
Quote:
|
care cunoasteti un electrician bun care sa se priceapa la reparat statii CB ?
|
Am si eu o problema ...Am o bara RS la golf ..si vreau sa o vopsesc culoare masini ..cine ma potea ajuta si pe mn , mai ieftin daca se poate :-<
|
Quote:
|
ba da ce`i cu linistea asta pe aici? gata? ati fugit toti?:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
2.nu cred ca i-a interzis cineva "UNGURULUI "sa adune incontinuare pasionatii de tuning la cite o intilnire |
Quote:
|
Quote:
2. daca moderatorul este din Bucuresti ,tu ai vrea sa vina la Piatra sa desfiinteze bisericutele? |
Quote:
|
In loc sa va contraziceti ..mai bine radeti putin uitatzi-va la RObotzi Ep 4 :))
https://www.youtube.com/user/Creative.../0/YADCfQvtnbM |
pai de unde atatea clanuri?!....sau asa mai nou se numesc cluburile?
|
Cluburi , clanuri ...denumiri din popor ... s-au mai destramat din ele nu sunt chiar atatea si sincer niciodata nu le-am vazut rostu intr-un oras cu 30 de masini care participa la intalniri tuning ....dar daca asa s-a vrut uite unde s-a ajuns!
|
Eu nu inteleg rostu acestor discutii! Aseara am fost la stadion si am vazut aceeasi pasionati care participau si pana acum la intalniri si totul parea ok.
sau am vazut eu aiurea? |
Oricum cine are de venit vine indiferent de clan si cine e moderator...cred ca r trebui incheiate discutiile astea!
In alta ordine de idei diseara in poligon cev? Daca mai ingheatza un pic?:twisted: |
Quote:
Omu se mai schimba da de lovele..de p.... de masini si isi ia grade. Partea 2a la care te aprob e ca n`ar trebui sa exite cluburi daca oamenii ar fi fair play unii fata de altii si n`ar mai fi atatia figuranti si atotstiutori. Dar ,pt ca intotdeauna exista un DAR , tot timpu o sa se gaseasca unu mai cu mot sa faca vreun gest de racer prin trafic sa faca vreun accident si ghici cum va suna pt comunitate? Nici oamenii nu-s corecti, nu se ajuta intre ei cum cica ar trebui sa fie intr`o comunitate/club/clan/grupare terorista etc. pt ca omu trage sa faca numai pt el ca sa moara de ciuda fraieru de langa. Daca te ajuta careva iti scoate ochii sau tre sa-l ajuti inzecit sau mai auzi prin oras ca a facut nu stiu ce imprumut prin banca si chete ca sa te ajute pe tine ...sau alte motive de 2 lei. Pe final,ideea e ca daca nu ne schimbam atitudinile nu ajungem nicaieri decat la invidie , 10 mii de cluburi si de aici va rezulta numa cearta ,injurii si de ce nu batai. Asta-i parerea mea ... pe scurt ca dupa aia ziceti ca il plagiez (la posturi de km ) pe morph! |
Quote:
|
Quote:
|
am si eu o intrebare: din ce an e conceput 4TUNING.RO si de cine?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Cine o fi noul moderator? sau Cum sa cunoastem mai bine comunitatea?
Daca stie careva cine e noul moderator pentru comunitarea 4 tuning din piatra neamt sa ne anunte si pe noi restul...sau dati-va cu parerea:)
|
Re: Cine o fi noul moderator?
Some say he has a digital face, and that if he felt like it, he could fire Aleks... all we know is, he's called Elodia!
|
Quote:
|
...da' oare cine-o fi noul ZORRO??:confused:
|
o asteptam pe mama omida sa ne prezica cine e noul moderator!
|
gata eu stiu cine`i moderatorul..:)))))
|
pai buddy..daca stii..spune:)
sau ai intrat si tu in vreun clan!?!?8) |
Quote:
Acest subiect, in ultima perioada, a poluat forumul sectiunii P Neamt mai mult decat oricare altul...e corect? Eu, ca si tine si ca putini altii, sunt unul din cei care ne incumetam sa facem cate un proeict si sa-l prezentam pe forum, insa ma simt dezamagit cand vad ca un subiect atat de nesemnificativ ca desemnarea unui moderator, mi-a umbrit munca...e corect? Fiind un forum public care dealtfel ofera foarte multe servicii gratuite atat persoanelor fizice cat si juridice, nu vad de ce ar exista atat de multe interese vis-a-vis de cel care se ocupa cu salubrizarea lui? Ma gandesc ca poate nu toata lumea vede problema astfel si atunci inseamna ca cineva vrea sa obtina mai mult decat altu prin mijloace neortodoxel...e corect? Si ca sa inchei...eu personal nu am de dus nici un razboi cu nimeni in acest oras...altii au grija sa-mi puna in spinare multe mizerii! sa fie sanatosi...vorba ta: e pacat ca se intampla asa ceva pe la noi, insa trebuie sa ne uitam fiecare in oglinda si abia atunci sa aruncam cu pietre in cel de langa noi! |
Quote:
am vazut ce oameni sunt ....nu prea ai cu cine. atata mancarime n-am mai vazut intre oameni Ziceam la caterinca ca stiu cine-i moderatorul (oricum am si eu o banuiala)...ca si asa vad ca e la moda sa faci caterinca pe forum..plus ca vad ca suntem luati la caterinca de la moderator pana la ultimul user. Bataie de joc.... |
Narcis,nu m-a afectat cu nimic schimbarea moderatorului,nu s-a intamplat nimic nou,si asa ca sa dau ceva din casa...fostul moderator nu e afectat,chiar din contra...
Eu nu sunt interesat de cine e noul moderator pentru ca ar avea vreo prietenie cu tine,(cu toate ca lumea asa zice,de la cel mai apropiat pana la cel mai indepartat prieten,client sau ce o mai fi pt tine),ci pentru alte interese.. Si daca e asa cum zic toti,atunci o sa fii primul care aflii care sunt interesele:) |
Quote:
Ca sa scapi de o grija:nu-l cunosc pe actualul moderator mai mult decat il cunosti tu, dar asta nu o sa va opreasca din a arunca cu noroi in mine...va multumesc! Cat despre interese...multa bafta! Eu am avut grija de interesele mele, iar rezultatul il vezi in partea dreapta a paginii! Iar celor care mai cred ca am vreo implicare in tot acest can-can, va asigur ca situatia e alta! Insa adevarata problema este ocolita...vineri de vineri observ cum se divizeaza comunitatea si se fac bisericute pe la benzinarii unde vad ca se discuta mult pe seama unora ca mine...din fericire Ilarion mie inca nu mi-a reprosat nimeni inafara de tine ca as fi personalitatea diabolica din oras care dispune schimbari si alte ***uri! Toate astea insa imi dau de gandit si ma fac sa cred ca totusi unii au de pierdut din tot acest subiect... Niciodata nu am incercat sa distrug aceasta comunitate, dimpotriva!~ Sa faca si altii macar cat am facut eu si-mi scot palaria in fata lui! Pana atunci, va salut! |
Felicitari Narcis pentru aparitina pe prima pagina a site-ului 4Tuning :tenisclap
Aici puteti gasi articolul despre masina sa :arrow:https://www.4tuning.ro/masini-tunate/...ning-8519.html |
| All times are GMT +2. The time now is 04:25. |
- Copyright 2026 4Tuning