![]() |
re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
jantele separat la ce pret le dai?
|
Quote:
|
http://tinyurl.com/btcyoqm poate va intereseaza :)
|
Quote:
|
Multumim de info rechinu! Am vorbit ieri cu proprietarul si zicea ca are cateva parti cu rugina, dar nimic grav. Si daca tot suntem la capitolul asta, e un rechin verde in Satu Mare care nu merita nici macar un telefon. Am vazut acum 2 luni masina si e praf pe dedesupt, cardanul bate ca surdu in tobe. Motorul e M40, dar e montat incorect, loveste admisia in pompa de frana si curge ulei peste tot din el. Tre sa mentionez ca omul vrea 1350 de euro pe masina aia. Daca mai stie cineva rechini de vanzare, dar in stare buna sunt curios.
Spor(t) la treaba tuturor. |
2 Attachment(s)
upp si la rechinul meu..scaune recaro,parbriz nou,plafon retapitat,bancheta spate retapitata,brate noi,bielete noi,placute si saboti noi cv 5trp,servodirectie,sudata,antifonata, vopsita de 6 luni.itp,asigurare,fiscal.neg 0753 625 526 ar fi pacat sa ajunga bucati pt ca masina chiar e buna si s-a muncit mult la ea.se poate omologa foarte usor si ieftin un m40 1.6 sau 1.8
|
Quote:
|
era pe la inceputul verii (parca) unul neinmatriculat postat aici .... foarte frumos, albastru, stare originala .... daca ai chef, cauta pe paginile anterioare
|
Eu stiu ca trebuie sa treaca 35 de ani parca sau 30 ?:)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
praguri de exemplu se gasesc la 150lei bucata ... insa atata timp cat interiorul, motorul, structura de rezistenta e ok .... e foarte bine . oalele spate sunt boala la e21, daca era ruginit inseamna ca nu si-a bagat nimeni nasul in ele si deci nu s-a sudat cu oxiacetilena. Mi se pare destul de convenabil sa iei un rechin complet (cu piese originale, ornamente nezgariate, etc) si sa bagi inca 10 milioane in tinichigerie si antifon si toate cele. ma refer la cei care cauta originalitate, ptr cine vrea motor mare si curse,atunci intr-adevar nu se merita.
|
Quote:
|
Quote:
|
am gasit-o .... http://tinyurl.com/bmpn39w (nu stiu de ce se cenzureaza mai nou linkurile) .... intr-adevar, pragul din dreapta pare cam ruginit
|
Interesanta afacere cu cel verde. Eu inca mai caut. Si sunt sigur ca am sa gasesc in stare buna si la un pret corect. Prblema e ca e putin paralizata circulatia in tarisoara asta din cauza ninsorii.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater ... rechinu din spate e pe forum ?
|
Quote:
|
Quote:
|
care iesi cu rechinu la o pirueta asta seara ?:)
|
1 Attachment(s)
Cadou de la zana maseluta :D vor mai urma si altele
|
Are cineva prinderile pentru centura cele de pe scaune ...si o aparatoare de noroi stanga fata.
|
Quote:
|
Are cineva cumva furtunul de la termostat la radiator am nevoie de el...http://bmwfans.info/parts/catalog/E2...t_water_hoses/ nr 8
|
Este cineva interesat de punti spate pe tamburi complete? am 2 bucati.
Am si o punte de fata pt 4 cilindri dar o pot face pt 6 cilindri daca sunt doritori. Am si niste flansi cam de 6cm cu tot cu prezoane... |
Caut un set de etrieri fata E12 .
|
ce vrei sa faci cu ei?
|
Quote:
|
eu ma refeream daca vrei sa upgradezi franele cumva... ;) zi-ne si noua ce faci :D
|
Quote:
|
Quote:
Alta chestie, daca gasesti de e12 pt disc neventilat se pot folosi si aia. Etrierul e identic si la ventilat si neventilat doar ca cel pentru disc ventilat are distantier intre cele 2 "jumatati", la fel e si cu etrierii de e21. Se pot folosi si fuzete de e36 cu tot cu disc/etrier/suspensie dar este mai mult de munca. Am facut un test si merge (nu am poze sorry) Am facut asa: - una bucata fuzeta+suspensie+disc+etrier de e36 doar prinderea de oala e de e21 - brat e21 cu tija de la pivot scurtata + facut filet (conul calca bine doar tija e prea lunga) Concluzii: - directia bolt on fara modificari - se modifica ET-ul, trebuie jante cu ET mare (peste 25) ideal ca la e36 intre 35 si 47 in functie de J si latimea cauciucului - unghi pozitiv, trebuie data alta gaura in puntea fata si mutat bratul in afara pentru a corecta sau camber plates (sau ambele) Daca aleg sa merg pe varianta asta o sa fac poze. |
Quote:
Fuzetele de e36 stiu ca merg daca scurtezi/modifici pivotul insa mie mi se pare oerecum mai mult de munca si mai nesigur. Am preferat discuri si butuci de E12 pt ca sunt bolt on si pt ca nu voi mai avea nevoie de distantiere pe fata, tinand cont de look-ul pe care mi-l doresc. Multumesc frumos pt info oricum. Stima ! |
Quote:
Un update mic la rechin.... Dupa 2 sapt de nimic....astazi am reusit sa montez oglinda, i'am facut si revizia ulei filtre bla bla. Caut si eu capacel maro care acopera suruburile de la bancheta (1 buc) si capacelul cromat de la manerul din dreapta dupa usa. |
Quote:
Se potriveste minunat si evident ies rotile mai inafara :D cam cu 1,5/2cm , nu pot spune exact pt ca eu am pus jante cu ET-u 15 si la mine ies mul mai mult :D Pt cei care doresc sa foloseasca punte de E28, pot sa corecteze acest lucru montand jante cu ET-u 41 de ex. Pe spate am montat amortizoare sport de E34 cu arcuri si flansi de E21 urmand sa le fac reglabile. Pe fata voi monta amortizoare sport cu tija groasa de E30 pe care le voi face reglabile. Stima ! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:15. |
- Copyright 2026 4Tuning