![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
ANDR31 - depinde ce versiune de joc ai :) i-al pe ala de la mine de la semnatura.:)
|
salut... care are pisicuta cu jantele de tabla pe ea ca nu o gasesc nici pe gom :( care o are sa imi mi-o dea si mie :)
|
4 Attachment(s)
Merţan :) |
5 Attachment(s)
Faine mertane:D. Mai bine arata pe rosu
Crazy Kid, am facut si eu Civicu` Ce ziceti? |
Quote:
|
Am 2.2.1 MWM descarcat tot de pe topic, de aici .. era un link spre gamefront (parca)
|
foarte frumoase masinile baieti! imi spune si mie cineva cum fac sa ma umplu de bani? exista un pach ceva? (trainer ?) Multumesc:d
|
Radu A.K.A. G.R.M. - frumooooss
ANDR31 - descarca torrentul de la semnatura mea :) ca sunt 2 slrr-uri al meu si al lu marius Deci trebuie sa iau si eu mercedes-ul ala :) si cred ca stiu cum sa il fac >:) |
Quote:
Acolo unde este *****ie am vrut sa zic "scrie" dar nu stiu de ce ma cenzureaza...stiu ca e o prostie sa scrii la scoala dar totusi :lol: |
Quote:
off - ultima faza e chiar amuzanta:)) |
nu stiti cum se pune soferul inapoi.... ca miam scos slrru lui marius si nu are sofer...
|
8 Attachment(s)
Mazda. Alta portocala mecanica:lol: Ce ziceti?Ps. Ce ziceti daca am face toti, care vor sa se bage, aceeasi masina, sa vedem la care ii iese mai bine?:D |
Radu A.K.A. G.R.M. - eu ma bag dar sa imi dai masina ca mie nu mi-o descarca si vruiam de mult :) ...da eu vreau sa particip cu 2 :o3
|
3 Attachment(s)
:P...
|
Poate ati vazut pe GOM sau daca nu va arat acuma :-) ...ieri am inceput lucrul la o motocicleta pentru slrr si cred ca am reusit sa ii dau de cap cum se face :D
Uitati cateva videouri cu motocicleta :oops: <iframe title="YouTube video player" width="480" height="390" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/qF9WCvl66OY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> <iframe title="YouTube video player" width="480" height="390" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/Y2vDFV1SXpo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Asta este de sambata seara...inca nu era facuta fizica motocicletei calumea dupa cum vedeti se inclina in directia gresita <iframe title="YouTube video player" width="480" height="390" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/nn2ZmwIGOLk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
1 Attachment(s)
Dany, spor cu motocicleta
CraZzy_K1D - uite Mazda |
Quote:
Cauta pe gom Modul Driver(cu sofer) @danny cu ce ai filmat?Eu daca filmez cu fraps 50 secunde ocupa 2 GB |
Quote:
|
Mai e cineva pe aici?:))
|
1 Attachment(s)
Under Construction ! |
Quote:
|
11 Attachment(s)
MerceDRES
|
Quote:
Am si eu in garaj o pagani zonda dar nu pot sa o postez..problema grafici:( |
cand o sa vad in realitate un SLS cu roti cracanate ma mut in america
|
KID https://i1138.photobucket.com/albums/...ouThinking.jpg Cum mai cum? Cum ai stricat-o ? :boxing:
@Capa' - este underconstruction dar arata bine deja :D PS: Dar bateria domnu' ? Bateria ? Ce a patit? |
danny125 - ce ai cu ea ma ? ca mie imi place =)) serios:)
si bateria a sarit :-?? dar masina mergea si fara baterie =)) |
6 Attachment(s)
:lol: Ce ziceti de 'rupta' mea?:lol: |
Quote:
|
Quote:
Nee, nu o dau la rabla, ca e buna pentru distractii:D |
Buna seara, as vrea sa stiu si eu ce versiune de SLRR folositi dak se poate :-)
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
S15 pareri? -ENB lui Tontsa |
Salut baieti am revenit si eu pe forum dupa multa vreme vad ca sau schimbat multe pe aici, daca am nevoie de cate ceva ma pot baza pe cineva? :D
|
Quote:
|
dusteru cand se mai termina?
|
Quote:
Ai apasat shift+F9? |
Quote:
|
Unde gasesc masinile care le bag in SLRR ?,l-am luat din semnatura unui user ( Marius, daca imi aduc bine aminte ).Sunt nou, foarte nou, il am de o ora si jumatate.Spuneti-mi si mie niste generalitati referitoare la addonsuri.
|
6 Attachment(s)
Quote:
Uite un site care sper sa te ajute:http://www.street-legal-mods.com/list-dlsl.xml Pe site gasesti tot ce doresti:masini,jante,enb,texturi,motoare etc.. Sper ca ti-am fost de ajutor On:Hey Everyone! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:12. |
|
- Copyright 2026 4Tuning