![]() |
Re: Chat
am vrut sa postez la "filme" , dar sigur va isca multe comentarii
https://www.youtube.com/watch?v=kk8bb-E1WxA sigur stiti masina eu sunt NO COMMENT. |
cah :(
|
Thulai !
|
abia astept sa fie impuscati acesti domni muzicanti impreuna cu neamul coloratilor de care apartin
|
Quote:
Videoclipul e destul de vechi si masina e dauna totala de 1 an si ceva....Nimic nou....:rolleyes2 Ideea e ca daca apare masina cu nea' Guta in videoclip nu inseamna ca e manelist sau rrom etc...si-a promovat masina cum a putut si el si daca iti mai iese un pic de cash e si mai bine nu?;) |
nu stiti careva unde este situat filtru de polen la un bmw e36 ? si cam unde as gasi cel mai ieftin ca am fost azi pe undeva si mi so parut destul de scump
|
gangsta..............n-ai valoare
|
piry ai cap de tinichea..=))) sau mai bine pelican!!!
|
unde gasesc un set de cauciucuri pe 245/35/18 in Cluj?
|
in baci langa nico serv(inainte)
|
Quote:
|
Quote:
citez pe cineva "nu am dat torpedoul jos, am dat capacul de sub torpedou, al meu are doar un surub in dreptul genunchiului drept la pasagerului. il desfaci si tragi capacul afara. apoi ai un fel de Y din plastic negru care sunt de fapt gurile de aer pt picioarele pasagerului, il scoti si pe ala, dar sa fii atent si sa tii minte cum l-ai scos, ca e dificil de bagat inapoi, apoi e un fel de cutiuta care are un capac dreptunghiular cu lungimea mult mai mare decat latimea, si pe mijloc o rotita care se desface cu mana (ca cele de la capacele de acces la becurile din stopuri). il desfaci si p-ala iar in cutia aia e filtrul. filtrul fiind foarte lung, nu iese decat daca desfaci tot ce e pe acolo, dar eu l-am scos fractionat, adica am tras de el, i-am rupt marginea, iar am tras, iar am rupt si tot asa pana a iesit tot. de bagat altul nu vei reusi cu aceeasi metoda, intrucat trebuie sa il bagi inapoi intreg :D eu inca nu am ajuns la service sa il inlocuiesc, dar am sa o fac curand. diferenta de aer s-a simtit imediat, acum merg cu treapta 1, max 2 pe AC si e ok, nici nu se mai aude asa tare cum era inainte, ca il tineam numai pe 4 si nici nu se simtea Sper sa iti foloseasca, daca nu cauta pe google "filtru polen bmw e36 schimb" sau ceva asemanator Sau http://www.bmwforum.ro/showthread.php?t=1747 ... de aici am informatia Bafta EDIT: am gasit pe 4tuning un thred legat de ce vrei tu https://forum.4tuning.ro/290-zona-teh...tru-polen.html se pare ca si BMW-urile sunt ciudate ... 7 mii de "posibile" locuri pt filtru polen ... |
Quote:
Quote:
s-a rezolvat, Merci :-) |
Cat ai dat pe un cauciuc pe 18 Lexionule ... ca si mie imi trebe doua...
|
Nu erau pentru mine cauciucurile.....dar s-a rezolvat printr-o firma din Budapesta.
750 de lei cauciucul, Pirelli extra load tyre, nou. |
ai sa imi trag palme ...
Dar second hand de mana a 2-a cat costa? |
am vazut cauciucuri inteersante, pentru cine intereseaza, mai jos de complexul dora :P
DEZMEMBRARI 2005 se numeste, de putin timp o rasarit. am vazut ca au o curte plina de gume...am vazut ceva cu talon mic...pentru cine intereseaza |
au cumva si dezmembrari???
|
Dar imi zici si mie care e complexul Dora? Sau e o Dora complexata?
|
Quote:
|
Dora este langa intersectia str. Branului (str. cu varianta de trafic greu dinspre Plevnei) cu str. Traian Vuia
|
salut,
de vreo 2 zile mi-am pierdut nr de inmatriculare la motor. intrebarea ar fi : pot scoate alt numar de la politie daca motoru nu-i pe numele meu? (si de fostul prorietar nu dau nici cum) doar cu talonul... |
pe scurt: nu!
|
aveti idee unde gasesc folii omologate maro inchis? ca negre se gasesc peste tot :(
|
in zorilor la tony posibil?
|
In caz ca nu stiati KOE anu asta se tine la Cluj
https://forum.4tuning.ro/608-campiona...e-romania.html desi cred ca trebuie facut un topic special pt ca e un eveniment UNIC in Romania. Avem si norocul de a se tine la noi la CLUJ. |
si eu sunt plecat din tara ...
|
o sa fie destule poze :P
|
sper ca esti sarcastic cand spui ca o sa fie destule poze ... poi compari tu pozele cu eventul LIVE ?
Pietonule :-P |
jucatorule de west :)
apoi decat nimic ii ok si pozele :) |
unde in cluj pot imbraca doua oglinzi in folie imitatie de carbon ?
|
Vezi la "Zona Comerciala", sunt 2 firme, Masterfol, respectiv Carofol, detalii gasesti pe topicurile lor.
|
Mai este un baiat Tony, care pune folii si se ocupa si de colantari cu carbon.....are atelier in zorilor
|
Firme folii auto -cluj!
Imi poate zice cineva ceva firme care pun folii omologate (care fac treaba buna)si daca se poate si locatia lor ?
|
Re: Firme folii auto -cluj!
Quote:
Calea Dorobantilor 17-19 Cluj-Napoca 3400 Cluj. Tel :0264-450007 sau 0745-607993, 0745-660731 http://www.folie.ro/ Pt folie(fata/spate/luneta) am platit 7mil si paravanturiile(fata) 2mil... |
Quote:
Pe scurt, Masterfol, Carofol, "Tony". |
Cautam azi pe google tobe sport si dau de tobesport.ro care ii site-u de la Sturimex :D
am intrat pe site si am vazut ca au si un configurator meserias ... Care are chef sa se joace putin ... is curios cat de aproape de adevar ii sunetu respectiv ... |
am intrat si eu pe site-ul pe care spuneai mai devreme si ma uit asa aiurea pe site si faza funni e la clienti... unde scrie dacia e defapt un opel :))
|
Ee=)))) mam uitat si io un pic "socat" :)))...dar ma gandesc...cat de departe ii sunetul din realitate fatza de asta ce ii pe site...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:39. |
- Copyright 2026 4Tuning