Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

Cartman 02-07-10 02:55

Re: Cafeneaua Ieşenilor

iesenii rullz...taci ca e bine :))

evenimentul a fost ok...mie unu mi-a placut si nici nu mi-a parut rau ca am batut atata drum....pacat de incidentele de dupa

hai FRT curaj....data viitoare iese mai bine ;)

criminales 02-07-10 17:09

[QUOTE=Cartman;3487027]iesenii rullz...taci ca e bine :))

evenimentul a fost ok...mie unu mi-a placut si nici nu mi-a parut rau ca am batut atata drum....pacat de incidentele de dupa

hai FRT curaj....data viitoare iese mai bine ;

hai frt se poate ....hai spartane ca poti
HAI BAIETII ca se poate

Bogdan.IS 02-07-10 22:27

Critici avem muulti pe forum , dar cineva care sa organizeze ceva , zero . Nici o data nu va exista organizare perfecta , Bravo Spartan pt eveniment si bafta in continuare . Sper sa fiu acasa cand e urmatoarea etapa .

Cartmane , am fost vecini de bloc... doar ca eu stateam la 2 blocuri distanta , la D4 unde era parcat un audi 80 alb :-P

wolfdexterus 03-07-10 10:13

saptamana viitoare cine merge la suceava?

o`neal 03-07-10 10:16

Quote:

Originally Posted by wolfdexterus (Post 3489690)
saptamana viitoare cine merge la suceava?

mai multe detalii te rog cosmin :D

wolfdexterus 03-07-10 10:17

cum, nu stii? eveniment :D
da-mi si mie id-ul tau

o`neal 03-07-10 10:21

stiu ca e eveniment ... dar nu stiu in ce consta :"> ...

wolfdexterus 03-07-10 11:27

expo,indemanare,drift

skimpy 03-07-10 11:31

audio ceva?

TuningBoy 03-07-10 11:47

Quote:

Originally Posted by skimpy (Post 3489823)
audio ceva?

Doar demo.

Bogdan.IS 03-07-10 12:14

Are cineva vreun loc liber in masina pt suceava saptamana viitoare ? nu cantaresc mult si nu ocup mult loc in latime ,ci doar in lungime :-P

SeRee 03-07-10 18:31

pe ce data ? si unde(tot la mall)?

Cartman 03-07-10 19:29

Quote:

Originally Posted by Bogdan.IS (Post 3489092)
Critici avem muulti pe forum , dar cineva care sa organizeze ceva , zero . Nici o data nu va exista organizare perfecta , Bravo Spartan pt eveniment si bafta in continuare . Sper sa fiu acasa cand e urmatoarea etapa .

Cartmane , am fost vecini de bloc... doar ca eu stateam la 2 blocuri distanta , la D4 unde era parcat un audi 80 alb :-P

da`mi alt indiciu...ca de obicei tin minte doar vecinele :))))

euromarket 03-07-10 22:21

multumesc tuturor de incurajari si suport :)

La suceava se anuntase urmatoarele:
10-11 iulie, Suceava, Etapa e drift oficiala in Campionat, car-audio etapa demo si tuning

Nu cred ca va fi indemanare, din pacate, in schimb show mare de drift :) Razvan LKN organizeaza si va iesi show, ca de obicei.

FRT va fi acolo....

wolfdexterus 04-07-10 00:56

inseamna ca trebuie sa vand mai repede masina sa pot sa trec si eu la urmatoarea etapa :>

TuningBoy 04-07-10 03:54

Nu va fi indemanare la Suceava (din cate stiu eu)...

wolfdexterus 06-07-10 08:29

stie cineva ceva despre un urs cabrio galben cu nr de constanta? ca mia propus cineva o combinatie cu el :|

zorro6299 06-07-10 09:41

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by wolfdexterus (Post 3496436)
stie cineva ceva despre un urs cabrio galben cu nr de constanta? ca mia propus cineva o combinatie cu el :|

8) daca vrei poze cu el..da mi add : is44puf , a vrut sa facem schimb pe schimb cu a mea.... are motor de 2,5 , nu consuma mai mult de 15 :-P , full electric si 170 Hp. Daca-mi amintesc Id-ul ,lui de mess, revin. ;)

-daca-i vb de BMW-ul din poza asta.... daca nu, scuze :-P

D3m0N 06-07-10 15:58

incet incet... https://www.4tuning.ro/tuning-4/masin...isti-6501.html

o`neal 06-07-10 16:43

Felicitari drobet@.. ai ajuns si pe paginile revistei 4tuning :) felicitari inca 1 si mult succes cu masina.

wolfdexterus 06-07-10 22:30

Quote:

Originally Posted by zorro6299 (Post 3496599)
8) daca vrei poze cu el..da mi add : is44puf , a vrut sa facem schimb pe schimb cu a mea.... are motor de 2,5 , nu consuma mai mult de 15 :-P , full electric si 170 Hp. Daca-mi amintesc Id-ul ,lui de mess, revin. ;)

-daca-i vb de BMW-ul din poza asta.... daca nu, scuze :-P

asta este...dar nu fac schimbul mai bine o dau pe bani

drobet@ 07-07-10 08:16

multumesc multumesc numai ca mai sunt si cativa carcotasi pe forumu asta;)

raduku988 07-07-10 15:41

Quote:

Originally Posted by drobet@ (Post 3498953)

eu sunt primu .... +:lol::lol::lol::lol:160 cp .. iar ??:)))

zorro6299 07-07-10 18:03

Quote:

Originally Posted by wolfdexterus (Post 3498387)
asta este...dar nu fac schimbul mai bine o dau pe bani

K, mai bine sa fie pe bani CASH... că sigur are " o bubă"BMW-ul, de o da omu la schimb pe orice cărută gaseste pe net... ca se pare ca ne-a luat la rand :-P

Spor la vanzare ,dude.... (poate gasesti un fan , batman...si te-ai scos) ;) just kidding !!!

Quote:

Originally Posted by drobet@ (Post 3498953)

solutie sa scapi de carcotasi : iti faci un sait,forum...doar cu prieteni+fani ... gen : http://www.dro-tuning.myforum.ro/ :-P

Lăsand gluma , felicitari si mult succes in continuare ;) DUH ,chiar m-a atins la inimă.... japoneza, desi nu-i genul meu..este Ok... tine-o tot asa , sigur esti pe drumul cel bun ...iar daca incerci sa te " abati", de la drum... fii sigur,carcotaşii te vor atentiona :-P , gow,gow,gow...drobeta !!!

Tim 07-07-10 18:19

Rugaminte !
Care pleaca la Suceava Duminica dimineata pe la ora 9 ?
Astept un PM va rog :)

ocaruntu 07-07-10 19:51

se anunta vreme urata tare in weekend

wolfdexterus 07-07-10 20:08

Quote:

Originally Posted by ocaruntu (Post 3500534)
se anunta vreme urata tare in weekend

era de asteptat :|, oare cand se termina cu vremea asta nasoala......parca am fi in Anglia...

criminales 07-07-10 20:39

ce sa ii face daca suntem atit de rai si pacatosi ni se iau toate placerile
da e vorba aia mare a romanului nemultumitului i se ia daru
poate daca o sa fim mai buni si mai iubitori de aproape o sa fie si mai bine
daca vreti pun eu o pila sa fie vreme buna :lol:

Low_Ridah 07-07-10 23:59

Pai pune o pila acolo si tu . Ca ar fi un miracol sa prindem vreme buna la SV . Ploua de cateva saptamani aproape in fiecare zi ...deci sa speram ca Doamne Doamne va tine cu noi :)

drobet@ 08-07-10 07:57

alex stii crezu sau te invat eu:lol:

D3m0N 08-07-10 10:39

mai bine faceti o cheta si puneti un pomelnic la taicamiu .... sa am si eu bani de drum :)))

criminales 08-07-10 12:17

esti belea copile la munca nu la intins miina :D lasati ca vreme buna o sa aveti o sa va dea BUNUL DUMNEZEU din plin sa aveti parte de soare si de femei frumoase ca ce e frumos si lui ii place
MAI AM O PROPUNERE HAIDETI SA STRINGEM CEVA HAINUTE SI CEVA MINCARE PENTRU ACEI OAMENI NECAJITI DIN SUCEAVA SI SA LE DUCEM
CA AU RENUNTAT MINERII LA O MASA NOI NU PUTEM RENUNTA LA CEVA
VA ROG MULT HAIDETI SA II AJUTAM CU CE PUTEM SI NOI CLUBURI MICI SI MARI DIN IASI VASLUI DE ORI UNCDE CE ZICETI
FARA DISCRIMINARI SI CERTURI FIECARE DA CIT POATE SI CUM POATE
OARE SE POATE SA FACEM ASTA PENTRU NISTE OAMENI AMARITI SA DEMONSTRAM SI NOI LUMII DIN JURUL NOSTRU CA NE PASA

VA MULTUMESC

criminales 08-07-10 12:26

A SAU CINEVA DINTRE VOI CARE CUNOASTETI SAU PUTETI AJUNGE LA ORGANIZATORI VORBITI CU EI SA DONEZE 30% DIN TOT CE SE STRINGE PENTRU ACEI OAMENI
SUNTEM ROMANI SI AVEM MARE NEVOIE UNU DE ALTUL SI ASA NE CHINUIE GUVERNU SI TACEM DIN GURA
SAR SIMTI CEVA IN TARA ASTA DACA AM STRIGA CU TOTII

KAmikazee2005 08-07-10 16:50

Quote:

Originally Posted by criminales (Post 3502236)
A SAU CINEVA DINTRE VOI CARE CUNOASTETI SAU PUTETI AJUNGE LA ORGANIZATORI VORBITI CU EI SA DONEZE 30% DIN TOT CE SE STRINGE PENTRU ACEI OAMENI
SUNTEM ROMANI SI AVEM MARE NEVOIE UNU DE ALTUL SI ASA NE CHINUIE GUVERNU SI TACEM DIN GURA
SAR SIMTI CEVA IN TARA ASTA DACA AM STRIGA CU TOTII

Criminales degeaba vei vorbii cu organizatorii pentru ca nu o sa existe nici un castig nimic. nu exista nici o taxa de participare nici pentru spectatori.. totu e free.. deci.. nu e buna ideea de a dona 30%.

criminales 08-07-10 17:43

ok macar propunetile sa faca o urna pentru sinistrati eu am mai vorbit cu ceva prieteni si poate poate stringem ceva si facem un drum sa ducem ceva la acei oameni haine si ce mai avem si nu ne mai trebuie in semn de solidaritate ca tot oameni suntem
cam ar fi timpul sa mai facem si bine si sa ne mai iubim si aproapele sa lasam deoparte ura si sa ne unim sa ii ajutam pe acei oameni cum putem si cu ce avem

drobet@ 10-07-10 10:31

salutare fratilor care mergeti duminica la suceava mai am cateva locuri care sunteti lasati un pm sau daca se pleaca in coloana anuntatima si pe mine :D

o`neal 10-07-10 13:29

Quote:

Originally Posted by drobet@ (Post 3507122)
salutare fratilor care mergeti duminica la suceava mai am cateva locuri care sunteti lasati un pm sau daca se pleaca in coloana anuntatima si pe mine :D

pe la ce ora pleci drobet@ ?

drobet@ 10-07-10 14:41

pe la 6 care ii interesat si vrea sa mergem toti odata la 6:30 la petrom pacurari plecarea la 6:45 drumuri bune:lol:

wolfdexterus 11-07-10 20:45

SUUUPER a fost evenimentul !!!! felicitari lui Mishu pt locul 2

criminales 13-07-10 14:54

ceva noutati cum a fost la suceava

All times are GMT +2. The time now is 05:31.

- Copyright 2026 4Tuning