![]() |
Re: Cafeneaua Ieşenilor
iesenii rullz...taci ca e bine :))
evenimentul a fost ok...mie unu mi-a placut si nici nu mi-a parut rau ca am batut atata drum....pacat de incidentele de dupa hai FRT curaj....data viitoare iese mai bine ;) |
[QUOTE=Cartman;3487027]iesenii rullz...taci ca e bine :))
evenimentul a fost ok...mie unu mi-a placut si nici nu mi-a parut rau ca am batut atata drum....pacat de incidentele de dupa hai FRT curaj....data viitoare iese mai bine ; hai frt se poate ....hai spartane ca poti HAI BAIETII ca se poate |
Critici avem muulti pe forum , dar cineva care sa organizeze ceva , zero . Nici o data nu va exista organizare perfecta , Bravo Spartan pt eveniment si bafta in continuare . Sper sa fiu acasa cand e urmatoarea etapa .
Cartmane , am fost vecini de bloc... doar ca eu stateam la 2 blocuri distanta , la D4 unde era parcat un audi 80 alb :-P |
saptamana viitoare cine merge la suceava?
|
Quote:
|
cum, nu stii? eveniment :D
da-mi si mie id-ul tau |
stiu ca e eveniment ... dar nu stiu in ce consta :"> ...
|
expo,indemanare,drift
|
audio ceva?
|
Quote:
|
Are cineva vreun loc liber in masina pt suceava saptamana viitoare ? nu cantaresc mult si nu ocup mult loc in latime ,ci doar in lungime :-P
|
pe ce data ? si unde(tot la mall)?
|
Quote:
|
multumesc tuturor de incurajari si suport :)
La suceava se anuntase urmatoarele: 10-11 iulie, Suceava, Etapa e drift oficiala in Campionat, car-audio etapa demo si tuning Nu cred ca va fi indemanare, din pacate, in schimb show mare de drift :) Razvan LKN organizeaza si va iesi show, ca de obicei. FRT va fi acolo.... |
inseamna ca trebuie sa vand mai repede masina sa pot sa trec si eu la urmatoarea etapa :>
|
Nu va fi indemanare la Suceava (din cate stiu eu)...
|
stie cineva ceva despre un urs cabrio galben cu nr de constanta? ca mia propus cineva o combinatie cu el :|
|
1 Attachment(s)
Quote:
-daca-i vb de BMW-ul din poza asta.... daca nu, scuze :-P |
incet incet... https://www.4tuning.ro/tuning-4/masin...isti-6501.html
|
Felicitari drobet@.. ai ajuns si pe paginile revistei 4tuning :) felicitari inca 1 si mult succes cu masina.
|
Quote:
|
multumesc multumesc numai ca mai sunt si cativa carcotasi pe forumu asta;)
|
Quote:
|
Quote:
Spor la vanzare ,dude.... (poate gasesti un fan , batman...si te-ai scos) ;) just kidding !!! Quote:
Lăsand gluma , felicitari si mult succes in continuare ;) DUH ,chiar m-a atins la inimă.... japoneza, desi nu-i genul meu..este Ok... tine-o tot asa , sigur esti pe drumul cel bun ...iar daca incerci sa te " abati", de la drum... fii sigur,carcotaşii te vor atentiona :-P , gow,gow,gow...drobeta !!! |
Rugaminte !
Care pleaca la Suceava Duminica dimineata pe la ora 9 ? Astept un PM va rog :) |
se anunta vreme urata tare in weekend
|
Quote:
|
ce sa ii face daca suntem atit de rai si pacatosi ni se iau toate placerile
da e vorba aia mare a romanului nemultumitului i se ia daru poate daca o sa fim mai buni si mai iubitori de aproape o sa fie si mai bine daca vreti pun eu o pila sa fie vreme buna :lol: |
Pai pune o pila acolo si tu . Ca ar fi un miracol sa prindem vreme buna la SV . Ploua de cateva saptamani aproape in fiecare zi ...deci sa speram ca Doamne Doamne va tine cu noi :)
|
alex stii crezu sau te invat eu:lol:
|
mai bine faceti o cheta si puneti un pomelnic la taicamiu .... sa am si eu bani de drum :)))
|
esti belea copile la munca nu la intins miina :D lasati ca vreme buna o sa aveti o sa va dea BUNUL DUMNEZEU din plin sa aveti parte de soare si de femei frumoase ca ce e frumos si lui ii place
MAI AM O PROPUNERE HAIDETI SA STRINGEM CEVA HAINUTE SI CEVA MINCARE PENTRU ACEI OAMENI NECAJITI DIN SUCEAVA SI SA LE DUCEM CA AU RENUNTAT MINERII LA O MASA NOI NU PUTEM RENUNTA LA CEVA VA ROG MULT HAIDETI SA II AJUTAM CU CE PUTEM SI NOI CLUBURI MICI SI MARI DIN IASI VASLUI DE ORI UNCDE CE ZICETI FARA DISCRIMINARI SI CERTURI FIECARE DA CIT POATE SI CUM POATE OARE SE POATE SA FACEM ASTA PENTRU NISTE OAMENI AMARITI SA DEMONSTRAM SI NOI LUMII DIN JURUL NOSTRU CA NE PASA VA MULTUMESC |
A SAU CINEVA DINTRE VOI CARE CUNOASTETI SAU PUTETI AJUNGE LA ORGANIZATORI VORBITI CU EI SA DONEZE 30% DIN TOT CE SE STRINGE PENTRU ACEI OAMENI
SUNTEM ROMANI SI AVEM MARE NEVOIE UNU DE ALTUL SI ASA NE CHINUIE GUVERNU SI TACEM DIN GURA SAR SIMTI CEVA IN TARA ASTA DACA AM STRIGA CU TOTII |
Quote:
|
ok macar propunetile sa faca o urna pentru sinistrati eu am mai vorbit cu ceva prieteni si poate poate stringem ceva si facem un drum sa ducem ceva la acei oameni haine si ce mai avem si nu ne mai trebuie in semn de solidaritate ca tot oameni suntem
cam ar fi timpul sa mai facem si bine si sa ne mai iubim si aproapele sa lasam deoparte ura si sa ne unim sa ii ajutam pe acei oameni cum putem si cu ce avem |
salutare fratilor care mergeti duminica la suceava mai am cateva locuri care sunteti lasati un pm sau daca se pleaca in coloana anuntatima si pe mine :D
|
Quote:
|
pe la 6 care ii interesat si vrea sa mergem toti odata la 6:30 la petrom pacurari plecarea la 6:45 drumuri bune:lol:
|
SUUUPER a fost evenimentul !!!! felicitari lui Mishu pt locul 2
|
ceva noutati cum a fost la suceava
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:31. |
- Copyright 2026 4Tuning