![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
frate .. mai analizeaza odata //// u vad ca doresti sa vezi numa cantitate ... nu CALITATE !! si daca ma gandesc putin ... cred ca am si cantitate ... la cate obiecte am scos de pe masina sata ... ar trebui sa fie mai usoara cu 500 kg ...:lol: just kiding |
hmmm mai lilu niste jenti mai mici si mai subtiri nu gaseai si tu ?/:???:
Usile imi plac cum sunt..... Da cel mai tare lucru de pe masina este acela ca scrie pe masca lilu :lol: :lol: :lol: Putei si tu sa incerci ceva gen NFS .....alea alea ...;) |
2 Attachment(s)
eeeeeeeeeee uitati si voi o masina,facuta c-am in graba si fara chef
|
2 Attachment(s)
Opel Tigra TT. Comentarii la sange, va rog!
|
*Mad mike: jante neclare, rotile arata ciudat la atingerea solului, sctibildele de pe ea sunt neclare, iar spoilaru e spalacit.
*Gabi: jante ireale si se vede unde ai scos maneru de la usa (linia unde se deschide portiera) |
gabi,daca ai facut pleopele asa mari nu isi mai au rostul becul de susu de la far,unde ai scos calandrul,se vede cam in ceata,iar formele nu se potrivesc la spoiler,gura din dreapta e mai mare decat cea din stanga ,iar manerul ala de tractare mai bine il scoti,dar chiar si asa se vede ca ai lucrat-o cu cap,mai ales la aripa fata si janta spate din plan indepartat.cel mai mult imi plac stopurile
|
*Gabi- Ai lucrat frumos si curat
-jentile sunt puse cam stramb... -gurile de aerisire de la bara fata sunt cam strambe ... |
2 Attachment(s)
sper sa va placa acest lexus:D
|
spoilaru +grila sunt spalacite si cateva selectii strambe!!
|
2 Attachment(s)
Quote:
P.S. MARfa rau lexusu' pls mai bagati sila min la hummer nj commentarii |
hummerul asta e chiar oribil!
|
Merci baieti !!! O sa retusez in seara asta greselile, apoi postez iar.
B-69-TAU: NOTA 10 !!! :peace: |
2 Attachment(s)
Quote:
tie ti es pare spoilaru ala pefect in regula??? mie nu!! si grila aia e stramba!! plus ca se vad niste selectii stramba la capota unde a facuto neagra!! am si eu ceva!! stiu ca e dezastroasa dar macar intentia a fost buna!! e ceva facut in 15min. sper sa va placa!! (idea) |
3 Attachment(s)
hmm am si eu ceva un aston sa vd cam ce am grsit al ea si cam ce va place
P.S. totul e brush inclusiv cablurile de la laptop |
1 Attachment(s)
Am si eu un filmulet cu cele mai bune lucrari ale mele. Sper sa va placa...
P.S. Melodia de la sfarsit e compusa de mine:D |
| All times are GMT +2. The time now is 06:24. |
|
- Copyright 2026 4Tuning