![]() |
|
Re: My KYS !!
4 Attachment(s)
mersi Razvanell , si eu abia astept sa-l conduc :)
Abia ce-am terminat de montat joystickul de la oglinzile electrice... |
Ce e asta buton de MMI?
http://www.verticalinfomedia.com/wp-..._a8_g_mmi1.jpg |
Deci, arata intr-un mare fel, sa treaca iarna si sa o putem vedea pe strazi sa ne rupem gatul dupa ea.
Bafta ! |
:)Mersi Serban !! Dupa ce va iesi de la "doctori" va putea fi vazuta mai usor, datorita lupelor de la tine !!
Sa auzim de bine! |
Quote:
Bafta ! |
Renunti la farurile aftermarket in favoarea lupelor aftermarket in far stock?
|
Am renuntat deja la farurile acelea ( le-am vandut ). Cat de spre lupele aftermarket , din cate am reusit sa vad , bat mult mai bine fata de ce am avut ! Intre timp , la masina m-am ocupat cu scoaterea tuturor fetelor de usi , a tweeterelor si a filtrelor lor , a statiei , a wooferului , a cotierei , a tunelului de frana de mana. Toate astea le-am adus in casa pentru curatire si una alta !
La momentul actual , pe interior masina e aproape cheala :) |
A iesit belea.Vorba lui serban o sa ne rupem gaturile cand ne intoarcem privirea dupa ea:))
|
Quote:
|
13 Attachment(s)
a avut loc si schimbarea la fatza...... asa arata in momentul actual :)
|
iaute cum isi pierde "fondul de ten":lol: poate o sa fie cameleon.....:rolleyes2
Nea` Sandu asta domne....numai lucruri rele stie sa faca:lol::lol: |
Ce urata e=)) m-a obisnuisem cu ea visinie,ai avut ceva de munca noroc ca ai avut ajutoare serioase.Parca mi-l inchipui pe Mihai ce bucuros era cand iti dadea colantu jos de pe masina =)))
|
Quote:
E credca o sa arate si mai si , debia ast so vad cu noua schimbare , acum e urata:cry: |
Cat a durat toata operatiunea? Bine macar ca ai avut ajutoare.... O bagi direct la vopsit? :D
PS: ce ai facut tu acolo e o dovada ca se poate lucra si iarna la masina :) |
Operatiunea inca nu e terminata ! cred ca mai am 2-3 ore de munca... Se da f greu fardul de pe masina! Referitor la ajutoare, da am avut, fiecare a vrut o bucata din KYS :)) . Sper ca in seara asta s-o termin sa trecem la lucruri putin mai serioase !!
Masina este o urata , recunosc , dar cred ca va reveni pe strazi mai frumoasa ca pana acum :) DOAMNE AJUTA! |
| All times are GMT +2. The time now is 19:43. |
|
- Copyright 2026 4Tuning