Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Un Tico verde de Constanta - CT 04 CPF (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/6434-tico-verde-constanta-ct-04-cpf.html)

topser 29-02-08 09:59

Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta

alex, are cine sa mearga cu getz`ul???

sorin_sorin95 01-03-08 13:38

Va trebui sa schimbi numele topicului nu cred k se mai potriveste deloc cu "Un Tico alb".

topser 01-03-08 15:23

nunu , asa tre sa ramana..amintire.. :D

quick_5hifter 01-03-08 22:49

L-as schimba cu " CT-04-CPF - Un Tico turbo verde"... dar numai daca va fi cazul....sa vedem :rolleyes2

Pmc78 02-03-08 16:54

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 1394348)
L-as schimba cu " CT-04-CPF - Un Tico turbo verde"... dar numai daca va fi cazul....sa vedem :rolleyes2

de abia astept sa il vad lam vazut o singura oara la margaraft unu ai pus folii

Danutz Bratosin 05-03-08 15:25

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 1390721)
Multumesc Mario, astept nerabdator rezultatele! Sunt destul de calm, deci cred ca o sa iasa bine :lol:
La Bucuresti vin pana in celalalt capat daca e cazul, dar Tico-ul nu pot sa-l scot din salon :sad: asa ca o sa vin cu o alta masina.

e bine macar k il vedem la salon...cred k sunt destui oameni din romania care isi doresc sa vada masina LIVE:)

quick_5hifter 05-03-08 20:32

Am fost la un pas sa ma razgandesc, sa nu mai aduc masina...din cauza unei probleme "minore" care intre timp s-a dovedit a fi majora: cauciucurile. Nu le voi primi la timp pe cele 215/35/R16, insa voi primi un set cu balon 40 cat sa ajung pana acolo si sa pot pune masina...sa vedem daca vor fi probleme :???:

Am alergat un pic zilele astea, de fapt ieri si azi... am fost la vopsitor sa facem esantioane, maine bag masina la vopsit. E frumos verdele...am facut si poza esantionului, dar nu seamana nici pe departe poza cu realitatea, asa ca n-are sens sa o mai atasez...

Am luat 2 seturi de tweetere Infinity Reference (sunt de 50w rms, iar amplificatorul are 4x85 si nu vreau sa le ard -> de-asta am luat 2 seturi). Am montat mp3-ul si un scaun :lol: cat sa ma pot deplasa de ici-colo, unde am nevoie. Am montat zilele trecute si deep-cycle-ul.

Am o gramada de lucruri de facut la masina, iar timpul ma preseaza rau de tot. Totusi, sper sa termin la timp :rolleyes2 si mai ales, sa iasa bine.

PS: examenul s-a terminat cu bine :lol:

Snapy_xxl 05-03-08 20:35

Scuze daca s-a mai intrebat dar vii cu ea pe roti?

topser 05-03-08 21:48

alex daca ai nevoie de ajutor eu sunt tot timpu prin cta...dai un tel..si vin sa te ajut !

quick_5hifter 06-03-08 12:34

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 1402937)
Scuze daca s-a mai intrebat dar vii cu ea pe roti? A iesit cu bine testul? :D

In orice caz vin cu ea pe roti, dar nu stiu PE CARE ROTI :lol: daca vor fi probleme cu cele pe 16 inci, vin cu tablele de 12 si pe celelalte le iau la pachet :lol: nu de alta, dar mai scurtez si arcurile un pic, si atunci s-ar putea sa apara probleme cu gumele astea...in fine, vedem.

@Topser: sa stii ca s-ar putea sa am nevoie de ajutor, mai ales cu clemele alea (bradutii de la tapiteriile de usi) - azi o sa-mi fac altele din MDF subtire si nu am toate clemele...
Bordul se da jos greu? (n-am mai incercat) - in orice caz, vorbim la telefon ;)

Am luat azi niste distantiere de difuzoare de 165 mm (pentru Wv) si le-am probat cu difuzoarele de mid-bass: magnetul trece doar 1 cm de fata de usa (spre interior) deci nu vor fi probleme. Tweeterele vreau sa le montez ingropate, daca voi gasi loc sa ma "scufund" in usi :lol:
Atasez si poza cu mostra de vopsea in stadiu final, desi nu e deloc asemanatoare cu adevarata culoare:

aikman 06-03-08 13:59

daca ai nevoie de cineva cu doua mainii stangi sa te ajute ... vin si eu :)

bodyspeed 06-03-08 19:58

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 1402929)
Am fost la un pas sa ma razgandesc, sa nu mai aduc masina...din cauza unei probleme "minore" care intre timp s-a dovedit a fi majora: cauciucurile. Nu le voi primi la timp pe cele 215/35/R16, insa voi primi un set cu balon 40 cat sa ajung pana acolo si sa pot pune masina...sa vedem daca vor fi probleme :???:

Am alergat un pic zilele astea, de fapt ieri si azi... am fost la vopsitor sa facem esantioane, maine bag masina la vopsit. E frumos verdele...am facut si poza esantionului, dar nu seamana nici pe departe poza cu realitatea, asa ca n-are sens sa o mai atasez...

Am luat 2 seturi de tweetere Infinity Reference (sunt de 50w rms, iar amplificatorul are 4x85 si nu vreau sa le ard -> de-asta am luat 2 seturi). Am montat mp3-ul si un scaun :lol: cat sa ma pot deplasa de ici-colo, unde am nevoie. Am montat zilele trecute si deep-cycle-ul.

Am o gramada de lucruri de facut la masina, iar timpul ma preseaza rau de tot. Totusi, sper sa termin la timp :rolleyes2 si mai ales, sa iasa bine.

PS: examenul s-a terminat cu bine :lol:

sefe .. salutari maxime
abia astept sa vad little green one :D
bafta maxima si se ne vedem cu bine..;)

quick_5hifter 07-03-08 14:16

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1405183)
sefe .. salutari maxime
abia astept sa vad little green one :D
bafta maxima si se ne vedem cu bine..;)

Salutari de la mare!
Tie o sa-ti trimit poze pe messenger daca vrei :D probabil duminica seara o sa-l vad si eu verde, iar pana la show astept sa se coaca :lol:

Deocamdata nu s-a inceput lucrul la el, e in curtea vopsitorului, in 2-3 ore ii dam bataie...sunt multe masini acum, pe ultima suta de metri....de fapt pe ultimii 10 metri, mai bine zis :rolleyes2

O sa am multe probleme cu remontarea pieselor din fibra :shock: - pragurile metalice sunt acum altfel pozitionate (au fost schimbate) si nu mai ramane destul loc sub usi...

bodyspeed 07-03-08 15:47

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 1407000)
Salutari de la mare!
Tie o sa-ti trimit poze pe messenger daca vrei :D probabil duminica seara o sa-l vad si eu verde, iar pana la show astept sa se coaca :lol:

Pai iti dai seama ca abia astept sa il vad , fie si in poze, asta pana vinerea care vine cand o sa il vad live.
multa bafta iti tin pumni ;)

Mustang 07-03-08 16:02

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 1407000)
O sa am multe probleme cu remontarea pieselor din fibra :shock: - pragurile metalice sunt acum altfel pozitionate (au fost schimbate) si nu mai ramane destul loc sub usi...

Bafta cu montarile ... mai ai 7 zile si bei cu mine un cico. :lol:

All times are GMT +2. The time now is 13:23.

- Copyright 2026 4Tuning