![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
10 Attachment(s)
Prin Neptun-Olimp
PS: O sa vin si cu niste poze cu un 350 Z superb , si cu un Vectra OPC modelul nou , la fel ca cel din pozele de mai sus daca le mai prind |
3 Attachment(s)
cadillac escalade 2007...SUPERB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SI UN ROLLS CU JANTE CROMATE IMENSE
|
3 Attachment(s)
rollsu ala era si in poza aia a mea :) si poze cu vestitul lambo :) si un mik porsche ... :)
|
1 Attachment(s)
un s.....cam atat
|
26 Attachment(s)
pozele nu sunt facute de mine ....
|
5 Attachment(s)
doar o masina gigantica, frumoasa, solida...din ultima epoca IRON MADE :twisted:
ce fin era materialu de pe plafon...8) |
Mi-a zis un prieten bun din Bacau, ca e unu' acolo care are contract cu Primaria si asfalteaza toate strazile din judet. El a facut si soseaua care aia buna care leaga Bucurestiul de Moldova. Si cica asta i-a luat lu' fisu' acum 2 saptamani Bugatti Veiron (sau cum dracu se scrie). Masina e singura in Europa de Est si a fost 1.000.000 euro + 200.000 euro taxe. Total 1.200.000 euro. Ulterior mi-au confirmat si baietii de la Mercedes, de la Casa Auto, ca e clientul lor si le-a zis si lor despre "nenorocirea" care s-a abatut pe capu' lu' fisu'. Asta e sigur cea mai tare masina din Romania
|
4 Attachment(s)
prin Mamaia.....primele 2 poze in fata la REX...;)
|
2 Attachment(s)
CLS-uri ... :) frumoase nu ?
|
6 Attachment(s)
sau preferati asa ceva... :D
|
3 Attachment(s)
super tare frate :lol:
|
4 Attachment(s)
uite aici si ceva AMERICAN :lol:
|
eh....asa ceva DA :) printre cele mai vechi masini din tara Ford T model 1900 nush cat toamna...a zis la TiVi anu exact sii....un Eldorado 1966 Convertible...brrr..NICE man... :)
|
am mai vazut azi o masina mortala in constanta ... porsche cayenne magnum ! cu numar de IF ... neagra super tare
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:07. |
|
- Copyright 2026 4Tuning