Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii VW (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw.html)
-   -   VW Vento - Proprietari (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw/43290-vw-vento-proprietari.html)

geomar 13-04-10 19:03

Re: VW Vento - Proprietari

5 Attachment(s)
ptr. MAFTEICON poze cu portiera, scuze ca nu am putut sa le scot mai bine din cauza ca este murdara si nu aveam suficient loc

paul_ral 13-04-10 20:17

Geo - pune-mi si mie o poza cu blocul de lumini. Multumesc

geomar 13-04-10 20:18

daca ti-o pun maine este tarziu? ma refer la poza cu blocul de lumini.

mafteicon 13-04-10 20:24

Quote:

Originally Posted by geomar (Post 3275044)
ptr. MAFTEICON poze cu portiera, scuze ca nu am putut sa le scot mai bine din cauza ca este murdara si nu aveam suficient loc

mersii! vorbim maine la telefon

paul_ral 13-04-10 20:25

NU, nu este tarziu, ai dezmembrat vento visiniu?

geomar 13-04-10 20:27

da am dezmembrat un Vento si un golf 3

paul_ral 13-04-10 21:32

Stopuri fumurii de Vento?

Sc0fy 14-04-10 00:02

sal....o intrebare:P..vreu sa demontez suspensia fata..dar cand vreu sa desfac surubu de sus..adica de la motor mi se invarte cu tot cu tija:O...atzi mai intalnit problema asta?am tot cautat undeva sa tin contra da nam gasit nimic..interesant:P...o idee ceva?noapte buna

Sc0fy 14-04-10 00:08

sal...o intrebare:)..vreu sa desfac amrotizoarele de pe fata dar cand vreu sa desfac de sus adica ala de la motor imi misca cu tija cu tot...sa mai lovit cineva de problema asta?am cautat sa tin undeva contra dar nam gasit nimica..nu cred ca nemtii is prosti:))...cine stie ceva sa nu ezite:D...ms anticipat..o seara placuta:D

mafteicon 14-04-10 08:17

Quote:

Originally Posted by Sc0fy (Post 3276162)
sal...o intrebare:)..vreu sa desfac amrotizoarele de pe fata dar cand vreu sa desfac de sus adica ala de la motor imi misca cu tija cu tot...sa mai lovit cineva de problema asta?am cautat sa tin undeva contra dar nam gasit nimica..nu cred ca nemtii is prosti:))...cine stie ceva sa nu ezite:D...ms anticipat..o seara placuta:D

salut! in capul tijei sus este locasul ptr. IMBUS de 5 de 6 de 8 nu stiu exact. cu imbusul tii contra si cu cheia desfaci. bafta!

ulie.cozmi 14-04-10 08:25

foloseste un cleste din ala papagal (cum folosesc instalatorii de apa) si tine de tija telescopului,bago cumva printre arc si tine de ea,ca sa nu se invarta.
sau ia jos telescopul cu tot cu arc,dupa aia compresezi arcul cu 2 prese pt arc,si apoi desfaci chestia aia din varf.
Bafta.

geomar 14-04-10 15:15

nu are stopuri fumurii

geomar 14-04-10 15:22

4 Attachment(s)
poze cu blocul de lumini, scuze este putin murdar

paul_ral 14-04-10 16:00

Cred ca acela e de pe Golf. In pozele tale vad ca pe Vento ai bord rotunjit

geomar 14-04-10 16:44

posibil sa fie de pe golf dar este exact aceeasi treaba doar aspectul difera foarte putin

All times are GMT +2. The time now is 14:43.

- Copyright 2026 4Tuning