![]() |
Re: Accidente
biata fetitza, avea toata viata inainte..
dar din pacate e plin de deastia pe strazile clujului, politistilor fiindule frica sa opreasca asemenea masini.. |
Quote:
|
Tara lui Papura-Voda, v-a scapa bizonul, suntem obisnuiti sa vedem cum scapa unele persoane cu bani,sunt o groaza de cazuri in care au scapat nepedepsiti vinovatii, din pacate la noi Justitia nu e egala pt toata lumea, e impartita pe categorii sociale.
|
pai dao in colo de treaba atatea vieti distruse, si chiar pe nimeni nu il intereseaza?
|
Ce accident s-a produs la regionala recent ?:)
|
vai saracu de el ce amnezic era
http://www.citynews.ro/cluj/evenimen...amnezia-61671/ si ca de obicei, sa nu uitam in ce tara traim, si sa fim siguri ca in maxim 1 luna va fi iarasi la volan, si in cel mai scurt timp se vor rezolva si celalalte "piedici" legale. |
lasa.. ca acolo sus nimeni nu o sa plece fara plata...pacat ca din cauza unor idioti sufera zeci poate sute de persoane..
|
fata era in clasa a 9-a la avram iancu .
era colega de clasa cu sora maimutei mele ;)) |
intre timp a decedat si mama fetei
|
am auzit:| de la o colega de baschet a fetei :| rip...
|
Ce accident a fost azi dimineata in cipariu de era asa "haos" pe acolo ?:)
|
Saraca. macar acum sunt toti impreuna. 3 dintr-o lovitura...
Stiti care e partea itneresanta. noi stim ca el nu a fost amnezic si ca tot ce a facut a facut pur rational si ar trebui sa plateasca pentru asta, el stie, avocatii stiu, judecatorul care va primi cazul va sti.. toata lumea stie, si cu toate astea e posibil sa scape mai usor. Totusi, pana la urma din acest punct de vedere nu il putem acuza foarte tare. oricine ar incerca sa scape cu o pedeapsa mai usoara... desi numai gandul ca ai omorat 3 oameni, pentru orice om normal cred ca e o pedeapsa de care nu poti scapa niciodata. |
Quote:
din cate am inteles, tipul are o firma de contabilitate, sa fiu unul din clientii lui, as sista contractul imediat, nu as accepta sa fac afaceri cu criminali. |
4 Attachment(s)
Trei masini lovite in floresti.....
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:30. |
- Copyright 2026 4Tuning