Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar (https://forum.4tuning.ro/85-arad/37807-comunitatea-4tuning-arad-intalniri-fiecare-vineri-ora-19-parcarea-patinoar.html)

squid 28-08-09 10:03

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

ar75gti sa vi si tu azi ca-s dator :D

absstrakt 28-08-09 13:05

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

el nu vine ii pe alte meleaguri :p lasa ca`mi iei mie suc daca vin eu azi :))

angeleyes 29-08-09 09:11

salutare tuturor!!!
in cele din urma mi-am facut timp sa imi fac si eu cont
misto intalnirile de vineri seara

cosmin_jur 29-08-09 09:37

Foarte bine, bine ai venit.

ar75gti 29-08-09 11:49

Quote:

Originally Posted by mxxa (Post 2591839)
cele mai tari accesorii , bravo tie man ! :lol:

merci,merci..:))

ar75gti 29-08-09 11:50

Quote:

Originally Posted by squid (Post 2591917)
ar75gti sa vi si tu azi ca-s dator :D

nu sunt in arad...sorry..nu esti dator,stai relax..;)..ne vedem sapt. viitoare..ceao

ar75gti 29-08-09 11:52

Quote:

Originally Posted by absstrakt (Post 2592398)
el nu vine ii pe alte meleaguri :p lasa ca`mi iei mie suc daca vin eu azi :))

ati fost aseara??lume multa??..:)(lucster a fost??)..;)

Dragster 29-08-09 13:27

Quote:

Originally Posted by ar75gti (Post 2594621)
ati fost aseara??lume multa??..:)(lucster a fost??)..;)

A fost multa lume chiar prea multa!!(ex. fratemeo putea sa stea acasa):evil_laug

dragsteraudioart 29-08-09 15:45

he he he repede si tu trebuia sa steie acasa....
"mereu astia mai mici sunt dati la o parte"

ar 79 dix 29-08-09 17:22

multi, multi, dar si la film au fost multi:)!
si nu te mai lua de fratetu, ca o sa ne rupa fashu............................................. .................................................. ...........................................cu s2000............................................. .................................................. .................................................. ...si nu bi turbo............................................. .................................................. ...............................................ci 3turbo............................................ .................................................. ................................................pe ste 40 de ani!

baubau_arad 29-08-09 17:31

salutari tuturor
precum au vazut cei care au fost ieri au fost vreo cativa oameni noi eram cei de pe bmw club si ne bucuram sa ne alaturam voua
sper sa vedem o comunitate cat mai mare a pasionatilor auto

ar 79 dix 29-08-09 17:50

Quote:

Originally Posted by baubau_arad (Post 2595277)
salutari tuturor
precum au vazut cei care au fost ieri au fost vreo cativa oameni noi eram cei de pe bmw club si ne bucuram sa ne alaturam voua
sper sa vedem o comunitate cat mai mare a pasionatilor auto

va salutam siva uram bine atzi venit!
va asteptam in fiecare vineri de la ora 19!

brummy 29-08-09 20:00

mama ce de timp liber pe voi :D
dixike.. cum stai?? cand trec pe la tine??

Black Pearl 29-08-09 20:58

Bun venit celor din Club BMW in Comunitatea 4tuning Arad. Asa cum zicea si Dixi: ne vedem in fiecare vineri la Patinoar!
Pozele din pacate vor intarzia.:sad: Noroc cu wirelessul din fata primariei ca pot scrie si aceste randuri.

absstrakt 29-08-09 22:32

ahahah deci aia faceai tu in masina acolo la kebab langa primarie cand te-am claxonat cu zulu :P

All times are GMT +2. The time now is 22:04.

- Copyright 2026 4Tuning