![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)
ce pacat:(
|
Fratilor am si eu o intrebare vreau sa iau o masina noua dar nu stiu ce marca si model ma rog eu tata vrea sa ia ,nu stiu in principal ce sa aleg dintre Golf gti , Ford St sau Honda civic Rtype ,plz ajutati-ma si pe mine ca am vb d**q si cu tata si a zis ca daca nu gasesc ceva, in special una sport cica se duce in Germania si ia un glof 4. Si eu plm mi s-a luat de golf 4 PLZ ASTEPT raspuns !!!
|
Eu merg pe Honda Civic Type R...Se Stie :))))))
Valve: 4 cilindrii in linie Capacitate: 2204 cmc Cutie viteze: manual (5 trepte) Putere: 140 cp Viteza maxima: 208 km/h Timp pana la 100 km/h: 8.40s Consum: 5.10 litri/100 km Consum urban: 6.60 litri/100 km Consum in afara orasului: 4.30 litri/100 km Greutate: 1350 kg Capacitatea portbagajului: 415 litri Cauciucuri: 205 / 55 R16 |
Quote:
|
Quote:
nu prea am inteles prea bine faza cu: " Valve: 4 cilindrii in linie", poate 4 valve pe cilindru si bineinteles 4 cilindrii in linie ;) |
cipica nu te lua de mine ca nu le-am facut eu :)) da asa cred ca e...cum zici tu...asa scria si acolo...
|
Quote:
sau un 3-ar 330I/D, sau un audi alroad :paper: |
Quote:
"4 in linie" aia ie dispunerea (cilindrilor), iar la "valve" cred ca ie cu 4 pe cilindru adica 16v. |
pe site asa scrie..da cred ca ai dreptate....in fine...
|
|
victor, zic sa nu incepi direct pe sute de cai:) nu vreau sa se scrie lucruri naspa de tine pe aici:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Fratilor care ati fost la SIAB sau la BUzau ??
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:08. |
|
- Copyright 2026 4Tuning