![]() |
Re: Salut la toata lumea!
Quote:
|
Re: Salut la toata lumea!
mozolici_hd ... tu ai bmw-ul ala cu 08-MUH!? ... sau ceva de genul!? ...
|
Re: Userii 4tuning din Hunedoara
ceva de genul.
:) |
... vroiam sa-l mustru un pic :D ... mergea intr-o pe la teatru cu proiectoarele aprinse ... :D
|
atunci nu-i si nu era el.
:) |
Quote:
tre sa faci tot ce zice militia ca nu-i voie :D |
Da,eu sunt,faceam proba,cateodata mi se stinge un proiector probabil nu face contact bine acolo si in seara aia mam uitat sa vad daca mai face figuri
|
2 Attachment(s)
Un mic update, coupe-ul rosu a fost vandut ,am luat altul cu motor mai mare 18is.Momentan doar 2 poze pana cand va primi numerele de la celalalt coupe.o sa urmeze probabil un interior alcantara ,difuzor M la bara din spate,si plafonul si oglinzile in culoarea masinii.Toate cele bune
|
superba:!:
|
Quote:
|
Salutare!
Am zis că-i frumos să mă prezint, chiar dacă-s "de profesie" pieton, fără permis de conducere, fără patru roţi - dar cu patru ochi -, pentru că mai intru pe forum ca să văd ce se īntāmplă īn judeţ/oraş. Denisa, bat spre 30 de ani, stau īn dreapta de cānd mă ştiu :rolleyes2, dar anul ăsta vreau să fac o schimbare īn sensul ăsta. Şi iubesc toate Ford-urile Focus Tournier. Despre o şcoală de şoferi bună o să vă īntreb īn alt thread, presupun că s-a discutat deja. Bine v-am găsit! |
Bun venit si mult noroc la obtinerea permisului :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Vin la īntālnire dacă nu-i departe. :D Primiţi şi pietoni? :oops:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
- Copyright 2026 4Tuning