Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Userii 4tuning din Hunedoara (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/22471-userii-4tuning-hunedoara.html)

mozolici_hd 24-10-11 09:58

Re: Salut la toata lumea!

Quote:

Originally Posted by BMW_Rider (Post 4642873)
Ma numesc Radu, am 24 de ani, sunt din Deva si detin un BMW 320d e46 facelift din 2001. Conduc de pe la 12 ani.....(ilegal) si de la 18 ani(legal). Imi place orice are legatura cu masinile....tuning, intruniri, curse, etc. Ma bucur ca avem si noi un grup local 4tuning. Numai bine la toata lumea!!

Super tare E46 8) Bine ai venit !

davides 05-11-11 14:04

Re: Salut la toata lumea!

mozolici_hd ... tu ai bmw-ul ala cu 08-MUH!? ... sau ceva de genul!? ...

ondin 05-11-11 15:14

Re: Userii 4tuning din Hunedoara

ceva de genul.
:)

davides 08-11-11 13:25

... vroiam sa-l mustru un pic :D ... mergea intr-o pe la teatru cu proiectoarele aprinse ... :D

ondin 09-11-11 07:25

atunci nu-i si nu era el.
:)

horatiu_72 10-11-11 12:49

Quote:

Originally Posted by davides (Post 4699705)
... mergea intr-o pe la teatru cu proiectoarele aprinse ... :D

pai si ce ? e rusine ? :shock:
tre sa faci tot ce zice militia ca nu-i voie :D

mozolici_hd 13-11-11 13:50

Da,eu sunt,faceam proba,cateodata mi se stinge un proiector probabil nu face contact bine acolo si in seara aia mam uitat sa vad daca mai face figuri

targher123 19-01-12 13:25

2 Attachment(s)
Un mic update, coupe-ul rosu a fost vandut ,am luat altul cu motor mai mare 18is.Momentan doar 2 poze pana cand va primi numerele de la celalalt coupe.o sa urmeze probabil un interior alcantara ,difuzor M la bara din spate,si plafonul si oglinzile in culoarea masinii.Toate cele bune

mozolici_hd 19-01-12 13:38

superba:!:

Kedy 19-01-12 14:19

Quote:

Originally Posted by targher123 (Post 4835630)
Un mic update, coupe-ul rosu a fost vandut ,am luat altul cu motor mai mare 18is.Momentan doar 2 poze pana cand va primi numerele de la celalalt coupe.o sa urmeze probabil un interior alcantara ,difuzor M la bara din spate,si plafonul si oglinzile in culoarea masinii.Toate cele bune

FRUMOASA ;)

denisuca_ro 24-01-12 18:26

Salutare!

Am zis că-i frumos să mă prezint, chiar dacă-s "de profesie" pieton, fără permis de conducere, fără patru roţi - dar cu patru ochi -, pentru că mai intru pe forum ca să văd ce se īntāmplă īn judeţ/oraş.

Denisa, bat spre 30 de ani, stau īn dreapta de cānd mă ştiu :rolleyes2, dar anul ăsta vreau să fac o schimbare īn sensul ăsta. Şi iubesc toate Ford-urile Focus Tournier.

Despre o şcoală de şoferi bună o să vă īntreb īn alt thread, presupun că s-a discutat deja. Bine v-am găsit!

ValyMk4 24-01-12 18:37

Bun venit si mult noroc la obtinerea permisului :)

F.R.Sonic 24-01-12 23:04

Quote:

Originally Posted by denisuca_ro (Post 4845049)
Salutare!

Am zis că-i frumos să mă prezint, chiar dacă-s "de profesie" pieton, fără permis de conducere, fără patru roţi - dar cu patru ochi -, pentru că mai intru pe forum ca să văd ce se īntāmplă īn judeţ/oraş.

Denisa, bat spre 30 de ani, stau īn dreapta de cānd mă ştiu :rolleyes2, dar anul ăsta vreau să fac o schimbare īn sensul ăsta. Şi iubesc toate Ford-urile Focus Tournier.

Despre o şcoală de şoferi bună o să vă īntreb īn alt thread, presupun că s-a discutat deja. Bine v-am găsit!

bine ai venit!

Kedy 25-01-12 10:57

Quote:

Originally Posted by denisuca_ro (Post 4845049)
Salutare!

Welcome bafta la obtinerea permisului poate vi sa ne cunoastem si personal la urmatorul meeting ;) cand se va organiza.

denisuca_ro 25-01-12 14:06

Vin la īntālnire dacă nu-i departe. :D Primiţi şi pietoni? :oops:

All times are GMT +2. The time now is 23:20.

- Copyright 2026 4Tuning