![]() |
|
Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!
Aveti idee de unde imi iau niste xenoane ? Ma intereseaza garantia si calitatea , montajul pot sa mi-l fac si singur. preferabil 50w H7r faza scurta 4300k.
PS:E mare diferenta vizuala intre 35 w si 50 w? |
Quote:
iti dau nr unuia dintre ei il suni si te ajuta fara nicio problema : 0720414448 - Edy |
Quote:
Vei fi foarte multumit si cu cele de 35W;) |
Quote:
ii recomand si eu pe baieti la tot ce inseamna lumini in masina , pe masina , sub masina :) |
niste gume de iarna eftine :D ... care stiti de unde pot lua ?!
|
Quote:
|
Notar ieftin?
|
Quote:
|
nu am stiut , am luat de pe varianta 2 bucati ok la bani si ca profil / carne
|
E un depozit si la iesire din Kogalniceanu spre Harsova pe dreapta..au preturi bune:)
|
Sau in ovidiu, penultima vulcanizare inainte de iesire din oras cum te duci spre pod. Eu mi-am luat de la ei niste cauciucuri Michelin care inca aveau tepisori pe ele... 1 mil + echilibrat&montat bucata.
Am si eu o intrebare stiti cumva dezmembrari de opel prin C-ta? |
incearca la lumina la dezmembrari. aveau ceva opeluri acolo.
|
Quote:
|
Mai e inca acolo? stiam ca de ceva vreme disparuse... poate oi fi gresit strazile... mersi!
|
Quote:
Ca sa ajungi pe str. Dorului, intri pe strada cu Marvimex-ul dinspre linia de autobuz 49-51, treci prin fata Marvimex-ului si il lasi pe partea dreapta, iar unde se termina strada faci dreapta, mergi 10 metri si faci stanga. Acolo incepe Dorului, iar magazinul respectiv este pe dreapta si il vezi de la colt, daca mai este. |
| All times are GMT +2. The time now is 03:50. |
|
- Copyright 2026 4Tuning