Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline v2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/182109-street-legal-racing-redline-v2.html)

narcotycul 14-07-10 00:52

Re: Street Legal Racing - Redline v2

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 3516610)
modelul acela de Leon nu a fost facut :-P

Da ai dreptate , nu mi-am dat seama din cauza faptului ca nu prea mai vad bine monitoru :lol: eh lasa ca acum o sa avem acel model de Leon, il va face "creizi kid" :lol:8)

CraZzy_K1D 14-07-10 00:55

nu am zis ca il fac , voi incerca sa il fac ;)si tu te-ai laudat ca faci dacia pentru joc si nu vad nici o dacie facuta de tine

narcotycul 14-07-10 01:03

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 3516630)
nu am zis ca il fac , voi incerca sa il fac ;)si tu te-ai laudat ca faci dacia pentru joc si nu vad nici o dacie facuta de tine

Nu am spus nici o data ca o voi face , am spus ca voi incerca sa convertesc loganul pe care il am in mafia daca nu intampin probleme. Nici nu prea am avut timp sa stau sa citesc toate tutorialele din cauza examenelor de master. Sper sa reusesti ce iti propui, dar este foarte foarte greu.

CraZzy_K1D 14-07-10 01:05

stiu ca este greu ca daca era usor toti prosti faceau ce masini vruiau :lol:
am ajuns cu masina in 3ds max si dracia aia este tot sub masina :lol: :|

narcotycul 14-07-10 01:12

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 3516644)
stiu ca este greu ca daca era usor toti prosti faceau ce masini vruiau :lol:
am ajuns cu masina in 3ds max si dracia aia este tot sub masina :lol: :|

Regula numaru 1. Niciodata nu lucra noaptea asupra unui proiect, din cauza oboseli si a somnului poti face greseli. Cand te apuci de un lucru greu, trebuie sa ai mintea lucida.

Cand lucram la site-uri inainte, ma apuca orele 3-4 seara si incepeam sa fac greseli din cauza somnului, lucruri marunte ce imi dadeau peste cap site-ul si nu eram in stare sa le depistez pentru ca aveam ochii injectati de somn. Insa cu mintea lucida le jonglam pe degete.

CraZzy_K1D 14-07-10 01:18

1 Attachment(s)
nuprea are treaba somnu
orcum nici nu stiu daca este ceva bine pana acum si daca pot sa trec mai departe.
de fiecare data a aparut chestia aia si nu stiu ce este cu ea :-?

Maryus_x90 14-07-10 01:21

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 3516654)
nuprea are treaba somnu
orcum nici nu stiu daca este ceva bine pana acum si daca pot sa trec mai departe.
de fiecare data a aparut chestia aia si nu stiu ce este cu ea :-?

deelete

CraZzy_K1D 14-07-10 01:22

adica? ce vrei sa spui ?

Maryus_x90 14-07-10 01:24

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 3516661)
adica? ce vrei sa spui ?

adik selecteaza partea aia
si dai delete :|

CraZzy_K1D 14-07-10 01:25

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 3516663)
adik selecteaza partea aia
si dai delete :|

aa:)):)) am crezut ca vrei sa zici ca sa sterg toata masina :)) acum pot sa texturez?:-?

Andu_RacE 14-07-10 02:42

Quote:

Originally Posted by narcotycul (Post 3516652)
Regula numaru 1. Niciodata nu lucra noaptea asupra unui proiect, din cauza oboseli si a somnului poti face greseli. Cand te apuci de un lucru greu, trebuie sa ai mintea lucida.

Cand lucram la site-uri inainte, ma apuca orele 3-4 seara si incepeam sa fac greseli din cauza somnului, lucruri marunte ce imi dadeau peste cap site-ul si nu eram in stare sa le depistez pentru ca aveam ochii injectati de somn. Insa cu mintea lucida le jonglam pe degete.

Cam asa ceva pateam si eu de multe ori. Lucram ce lucram si imi faceam tot felul de erori, nu stiam de la ce sunt acele erori si defapt erau de la un lucru foate minor, nu inchideam ceva sau chestii de genu. Ma enervam pentru acele lucruri minore ca le depistam destul de greu, pana ma gandeam eu de la ce poate fi, deja controlasem jumatate din site. :lol: Ziua asa spre dupa masa mergea treaba foarte repede, fara nici o grija. Ai dreptate aici... ;)

FesnicIlie 14-07-10 14:43

7 Attachment(s)
MERCEDES 300 SL
BMW M3 E46

Nu stiu ce s-a intamplat de arata asa rau pozele cu M3 imi pare rau imi strica reputatia :))

TFK 14-07-10 14:45

Frate, Mercedesul ala arata mai rau decat ... ceva rau! de tot!
Roti de Mclaren pe Clasic ? :evil:

Andu_RacE 14-07-10 14:54

Quote:

Originally Posted by FesnicIlie (Post 3517715)
imi strica reputatia :))

:???::rolleyes2

FesnicIlie 14-07-10 14:57

Quote:

Originally Posted by TFK (Post 3517718)
Frate, Mercedesul ala arata mai rau decat ... ceva rau! de tot!
Roti de Mclaren pe Clasic ? :evil:

dar ce are cu rotile alea ca da bine rotile clasice aratau mai naspa plus ca aveau niste cauciucuri imense mie cel putin imi place fiecare cu gusturile lui
poate daca ii puneam un eleron si niste decaluri cu NOS pe ea atunci puteai sa zici ca am facut ceva rau dar doar in privinta jantelor nu poti spune ca ai stricat clasicul ca doar nu toata istoria masinii aleia statea in jante

All times are GMT +2. The time now is 07:51.

- Copyright 2026 4Tuning