![]() |
Re: Propuneri/Challenges
2 Attachment(s)
next challenge
Ferrari 458 Italia deadline: 27 august (e destul .. si fara amanari) fac eu poll'ul |
poi trebuie sa facem si fata si spate?
|
1 Attachment(s)
hai ca sparg io gheatza:)
|
ce tuning se poate scoate la asa o masina? :lol:
am sa incerc totusi ceva... |
Percepeti gresit ideea. Chiar daca suntem pe un forum de tuning, nu inseamna ca la freehand trebuie sa modificam masina. La freehand prima oara faci corect si apoi DACA vrei faci si tuning. Si da thundermike, sunt de acord cu tine. Masina asta nu merita niciun tuning, e prea frumoasa si stock.
|
haideti ma cu Ferrari 458 Italia ca azi e ultima zi!:)
|
S-ar putea sa mai amanam pana maine, depinde de thundermike, daca face sau nu...astept raspuns de la el :).
P.S: fac eu poll`ul, alex e ocupat cu plaja si inotatul o vreme :lol: |
pai si desenul lui alex cine il are?
|
Nu participa la challengeul asta alex :P. E ocupat cu castele in nisip & stuffs :lol: :))
|
tare asta cu castelele:)))=))))....poi si cu cn particip pana la urma?:))....cu mn si ies pe locu 2:)))????
|
Are si blue_macca facut un d-asta...il bagam chiar daca nu a pus desenul aici...si mai face thundermike ;)
|
1 Attachment(s)
si desenu meu :oops: :arrow:
Attachment 1061731 |
2 Attachment(s)
am voie sa lansez si eu o provocare??
Opel astra: cu sau fara tuning Pana pe data de 2 septembrie sa fie gata(sa nu lasam sa inceapa scoala :( ) Cine se ofera sa faca pool-ul? la-asi face eu,dar nu prea stiu :( |
A mai fost Opel Astra...infine, dar va fi amical, nu din seria mare, sper ca stii ;).
Multa bafta ;) |
ma bag si eu la astra!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:43. |
- Copyright 2026 4Tuning