Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu.html)
-   -   Sibiu, discutii off-topic (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/15870-sibiu-discutii-off-topic.html)

fan3xxl 15-11-10 22:56

Re: Sibiu, discutii off-topic

Quote:

Originally Posted by florynvl (X29 ZMT) (Post 3815754)
pai nu mai mergem la Sibiu,ca vad ca nu merge caterinca aici.

ba....n`ai cu cine ba, LEMN TANASE.....adica lumea se plange de liniste, venim la sibiu, facem frumos...si dupaia....

florynvl (X29 ZMT) 15-11-10 22:58

Quote:

Originally Posted by fan3xxl (Post 3815760)
ba....n`ai cu cine ba, LEMN TANASE.....adica lumea se plange de liniste, venim la sibiu, facem frumos...si dupaia....

dupaia suntem tratati cu spatele si cu indiferenta :(

fan3xxl 15-11-10 23:02

Quote:

Originally Posted by florynvl (X29 ZMT) (Post 3815765)
dupaia suntem tratati cu spatele si cu indiferenta :(

lasa ba flo, scriem acum, se sterge maine....dar asta e....parca titlu` thread`ului este discutii off-topic....de ce oare sunt sterse???????

florynvl (X29 ZMT) 15-11-10 23:04

Quote:

Originally Posted by fan3xxl (Post 3815773)
lasa ba flo, scriem acum, se sterge maine....dar asta e....parca titlu` thread`ului este discutii off-topic....de ce oare sunt sterse???????

suntem off-topic pe un thread de off-topic :)))

fan3xxl 15-11-10 23:08

Quote:

Originally Posted by florynvl (X29 ZMT) (Post 3815777)
suntem off-topic pe un thread de off-topic :)))

pai tocmai, si logica stersului ????????????? pur si simplu discutam nu?

florynvl (X29 ZMT) 15-11-10 23:10

Quote:

Originally Posted by fan3xxl (Post 3815784)
pai tocmai, si logica stersului ????????????? pur si simplu discutam nu?

"logica e logica care nu e logica dar defapt e logica.iegzact,discutam."

PaulMIG 15-11-10 23:21

Frate, daca ai citit titlul topicului, macar citeste-l complet: "Sibiu, discutii off-topic" nu "3 valceni, discutii off-topic". Stiu ca aproximativ 10% din creier, cat foloseste un om normal e putin, dar incercati sa va exploatati potentialul si sa intelegeti ce am spus si sa nu mai continuati.

AICI va recomand cu mare caldura sa faceti reclamatie, pentru ca ma veti scuti pe mine.

fan3xxl 16-11-10 01:30

Quote:

Originally Posted by PaulMIG (Post 3815815)
Frate, daca ai citit titlul topicului, macar citeste-l complet: "Sibiu, discutii off-topic" nu "3 valceni, discutii off-topic". Stiu ca aproximativ 10% din creier, cat foloseste un om normal e putin, dar incercati sa va exploatati potentialul si sa intelegeti ce am spus si sa nu mai continuati.

AICI va recomand cu mare caldura sa faceti reclamatie, pentru ca ma veti scuti pe mine.

si care este problema ta? deci prin ce ai zis mai zus ne`ai jignit? d c sa fac reclamatie? daca pe tine atat te duce capu sa ajungi la jigniri....nu am nimic de zis, tu esti anti-orice...

trafy-vr6 16-11-10 07:32

cam are dreptate PaulMIG, aveti offtopic si pentru valcea

fan3xxl 16-11-10 08:56

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 3816137)
cam are dreptate PaulMIG, aveti offtopic si pentru valcea

tu, sa taci!!!!!!!!!!!!!!!!!1

trafy-vr6 16-11-10 08:57

am vazut ca are ceva cu valcenii:))

fan3xxl 16-11-10 08:59

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 3816312)
am vazut ca are ceva cu valcenii:))

este pacat de tine paulMIG, ne`am simtit atat de bine la SB, baietii au fost de treaba, contrar a ce zice toata lumea, domne k oltenii nu sunt bine vazuti, alea, alea.....si dupa parerea ce`a buna, vi tu si dai, cum se zice, CU BATA`N BALTA!

lupalb 16-11-10 09:22

terminati ma cu "injectiile" , ca are dreptate omu`, daca vorbeati off topic cu cei din Sibiu era ok, dar sa faceti mess pe threadu` de aici, nu prea e.
Sincer, e destul de greu sa dai scroll prin toate posturile inutile ca sa gasesti ceva ce iti trebuie.

fan3xxl 16-11-10 09:39

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 3816384)
terminati ma cu "injectiile" , ca are dreptate omu`, daca vorbeati off topic cu cei din Sibiu era ok, dar sa faceti mess pe threadu` de aici, nu prea e.
Sincer, e destul de greu sa dai scroll prin toate posturile inutile ca sa gasesti ceva ce iti trebuie.

domnule luproz, ce sa gasesti interesant la offtopic? OFFTOPIC, repet OFFTOPIC

lupalb 16-11-10 09:44

da frate, dar offtopic facut de TOATA lumea, nu numai de voi...defapt despre asta e vorba...
In fine, eu nu ma cert, dar gandeste-te ca daca toti ar spama forumu` asta ca nu ai mai avea pe ce sa intrii.... corect?
Si tot la mess ai reveni.

All times are GMT +2. The time now is 11:22.

- Copyright 2026 4Tuning