![]() |
Re: discutii Satu Mare
acest mesaj este ptr dexy in primul rand nu tia luat nieni id de pe forum iar tu daca nu ai bunu simti sati recunosti greselile o sa t-i le postez eu cu tot cu poze pe forum.in primu rand nu mai vb la adresa altora indirect mai bine cplatesteti datoriile si gaurile care le-ai facut tu la alti si atunci sa vb la adresa altora sper sa nu mai tragi tape si la altii ca mie ca vad ca organizezi si sou tuning in sm felicitari dar fa bine si mai gandestete ca pe altii i-ai bagat in datorii te pupa fratele tau razvan
|
mai szambi ia veziti tu de oalele tale si nu te mai baa in seama ca poate faci din asta un razboi personal si ptr tine sau vrei sa-i platesti la fratemeu datoriile ca ptr 2 miliarde cat mia dat gaura nu stii de ce is in stare si nici nu ma impresionei sti foarte bine asta sau daca vrei discutam ersonal ce zici ??????????????????????????????poate ai bani sai acitidatoriile
|
aaaaaaaa scuzami ortografia dar mai c-am calcat pe nervii asa ca ai grija
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
am si eu 2 intrebari:
1). in satu mare cine pune folie autorizate pe geamuri? (o adresa,un nr de telefon,ceva) 2). in satu mare unde se poate face polish ? multumesc :D |
Quote:
Contact: Jolti Moldvai 0745-828.410 De pe Str Careiului o iei la stanga dupa ce se termina cele 4 benzi cum vii inspre Carei, pe stradutza care merge la Baltrans, nu e greu de gasit. 2. La Gyorfi de exemplu poti sa faci polish... Attila iti da detalii la nr de tel: 0744-938.883 (cred ca ii bun nr de tel) |
mersi mult:D
|
1 Attachment(s)
inca o intrebare:rolleyes2 in sm.. unde se pot schimba luminile din bord(acelea unde arata kilometraju') de la dacia logan. ledurile acelea.. in genu asta:arrow:
|
hai la mine in atelier si iti fac eu daca vrei, dar nu ai zis ca ai cumparat plasma?
|
Quote:
|
21 Attachment(s)
Cateva poze de la Tuning Show Cluj......
|
2 Attachment(s)
Si 5000 Wati intr-o Dacia kombi....sa-mi bag....m-am pus in dreapta era sa zbor de pe scaun......proprietaru o zis ca ii mai da 5 luni la caroserie si se destrama:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:47. |
- Copyright 2026 4Tuning