Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

florinel97 30-05-08 00:14

Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?

Ce naspa ii primele nopti fara ea, ma trezeam si eram tot transpirat, eram stresat, si ma gandeam numai la ea:(, nu stiu ce am patit de o iubesc asa mult, dar ea daca nu mai tinea la mine de ce nu mia spus, a trebuit sa o prind cu ala :(, nu stiu ce sa fac, toti prieteni imi spun ca o sa se intoarca inapoi, dar nu stiu ce o sa fac daca o sa deie semne de viata iar, sa ma impac cu ea sau nu, toata lumea spune o sa fii cel mai prost daca te impaci cu ea, si nu stiu ce sa fac, oricum si ei daca ar fii in situatia asta si eu as vb la fel de usor.

Dodo_998 30-05-08 00:15

daca ai prins`o cu altul.. eu zic sa o lasi in pace.. mi-e sa nu patesti la fel.. eu daca o prindeam cu altul.. ahh.. nu vreau sa spun ce faceam ...

Mustang 30-05-08 00:20

Odata ce a calcat stramb ... nu mai merita ... asa zic eu.

florinel97 30-05-08 00:59

deci acuma am aflat de la un prieten bun, cand era cu mine in club a disparut putin si ea se saruta cu altul si eu nu am stiut, prieteni au stiut dar nu au zis nimic pana acuma

ce prieteni am putut sa am, nu au zis nimic si a trebuie sa aflu singur ca sa cred, toti au spus ca o iubesc prea mult si nu ii credeam si au preferat sa nu se implice, dar sunt prieteni mei buni si nu au zis nimic, de ce???, nu mai inteleg nimic, prieteni trebuie sa te ajute la greu si ai mei nu au facut nimic, deci o urasc chiar ca ultimul strop de iubire care il aveam pt ea sa transformat in ura si cand o prind o sa ma ocup de ea, o sa intoarca capul pe strada cand trece pe langa mine, si eu o sa ii rad in fata!!!!!

EaGle 30-05-08 15:46

Prietenii n-au zis nimic ca n-au vrut sa strice raportul de prietenie cu tine ;)..poate le era frica ca nu-i crezi ci din contra credeai ca ei vroiau sa va desparta, oarecum...ceva putea sa spuna. Parerea mea e ca trebuie s-o lasi in apele ei, si daca o vezi pe strada..fa-te indiferent, si arata-i ca e inutila pentru tine !

florinel97 30-05-08 22:09

Deci am prinso si cu altul, iar acuma am aflat in timp ce era cu mine in club, ea se saruta cu alti, eu find la 10m de ea si nu am vazut nimic, deci chiar ca am o ciuda si o ura pe ea, sambata ma duc si toate cluburile le caut, daca dau de ea o sa fie grav, ce am sa fac cu ea, ma duc cu prieteni si o fac de cacat, de ce a facut asa, nu putea sa spune mah nu mere treaba, ea in schimb mesaje te iubesc mult mult, ahhh cum am putut sa o cred:(( sunt la pamant acuma, am niste nervi:(

Dodo_998 30-05-08 22:53

vezi ca daca e mai versata ea te face pe tine din cuvinte.. degeaba dai in ea sau astea......

florinel97 30-05-08 22:58

O sa o scuip in fata la primul cuvant care il scoate, nu are cuvant in fata mea pentru ce a facut, ce nervi am, decat sa trec pe langa ea pe strada si sa vad cum rade sau zambeste, mai bine ii fac ceva si cand trece pe langa mine ma simt mai bine daca stiu ca ma injura. oricum nu o bat dar o fac de cacao cu toti prieteni mey!!!

EaGle 30-05-08 23:05

Quote:

Originally Posted by florinel97 (Post 1562897)
O sa o scuip in fata la primul cuvant care il scoate, nu are cuvant in fata mea pentru ce a facut, ce nervi am, decat sa trec pe langa ea pe strada si sa vad cum rade sau zambeste, mai bine ii fac ceva si cand trece pe langa mine ma simt mai bine daca stiu ca ma injura. oricum nu o bat dar o fac de cacao cu toti prieteni mey!!!

Daca vrei sa arati ca esti barbat rezolva singur fara prieteni !;)
PS:Nu-ti bate capu` cu ea, omul cand se naste cu defecte de a intelege anumite lucruri, moare si traieste cu ele.:)

florinel97 30-05-08 23:05

Deci dupa tot ce a facut, ce sa fac, sa trec cu vederea!!:(

O fac si fara prieteni, stiu niste chesti care chiar o sa o faca de rusine rau de tot!!

Nu stiu ce sa fac, chiar am o ciuda pe ea! Ce ar fii mai bine sa fac!:sad:

Dodo_998 31-05-08 01:11

frate parerea mea e sa o ignori...

florinel97 31-05-08 01:12

da asta am sa fac, acum pur si simplu am rupt orice legatura cu asa prieteni care au vazut si au tacut ;) halal prieteni!!!

Dodo_998 31-05-08 01:16

frate prieteni din astia am avut si eu... si am zis bine am avut..

florinel97 01-06-08 23:23

acuma sunt foarte beat, pt asta care ma inselat am renuntat la o fata super de treaba super frumoasa care tine la mine cred si acuma, dar am dat cu piciorul de 2 ori la ea si nu stiu ce sa fac, as vrea sa fiu cu ea, dar nu stiu ce sa mai fac, de 2 ori am dat cu piciorul a 3 oara o sa mearga, ce sa fac sa incerc sa vb cu ea:((, si acuma imi pare rau pt ce greseala am facut, adevarul ii m-am trezit mai tarziu, ce sa fac!!!!

Dodo_998 01-06-08 23:45

daca mai tine la tine, incearca sa vorbesti cu ea.. dar nu acum cand esti beat ca cine stie ce-i zici... si spune-i ca te-ai gandit mai bine si ti-ai dat seama ce simti pentru ea si daca vrea sa mai va incercati o data norocul impreuna..

All times are GMT +2. The time now is 18:18.

- Copyright 2026 4Tuning