![]() |
Re: Dacia 1300 `79 - B 44 DVL
multe vise au devenit realitate ... asa ca nu are rost sa zici niciodata NU
|
poti zice doar " NU inca.." :))..cristi:D cum e cu flansele alea ?:D
|
Da corect:-P nimic nu este imposibil;)
Da flansele au venit de la gaurit, le-am verificat sunt ok:D cand o sa fie timp o sa ma apuc sa le sudez si sa le dau unghiu pentru carburatoare |
Macar sa spui aici ce ai de gand sa faci, poate nu ti-ar strica ceva sfaturi.
|
Quote:
In mare vreau sa folosesc coturi de inox si sa le tai si sa fac unghiurile cu ele:) evident lucrarea nu o sa fie facuta de mine, nu am skiluri de sudor:( din pacate Daca gasesc o poza o sa postez cam cum o sa arate |
1 Attachment(s)
Vezi poza si respecta ce-i acolo.
|
6 Attachment(s)
Dupa 2 zile de documentatie am gasit niste poze ,filme date care ma vor ajuta foarte mult in constructia galeriei de admisie
In filmarea asta apare fix modelul de carburatoare care le doresc, carburatoarele se afla pe o Lada 1500 sau ceva de genu, oricum face multe ture:lol: si se aud destul de bine De pe forumul de unde am luat filmarea am mai gasit si cateva poze tehnice si mai ales poze cu ele montate pe masina respectiva, deci la capitolul unghi am priceput care e treaba:) ramane de vazut daca motoru meu face ture ca asta:-P Zilele astea ma apuc de galerie, cand realizez ceva o sa revin cu poze:-P |
Da, foarte buna ideea cu coturile curbe pentru admisie. Mult mai elegant.
|
2 Attachment(s)
Quote:
pun 2 poze poate o sa ti dai seama cine sunt :) |
6 Attachment(s)
Momentan galeriile de admisie sunt punctate, urmeaza sa le duc la cineva sa le dea cordoanele si sa caut furtun pentru dimensiuna tevilor:) si sa mai finisez putin galeriile pe interior:) in rest cam asta a fost si cu admisia:)
Usor usor terminam si urcam motor:) dar inainte de toate masina trebuie sa fie trecuta pe numele meu:) |
ce pompa de benzina folosesti pt carburatoare?....si un regulator de presiune cred ca ar fii necesar...nu? s-au il ai deja?
|
Nu puteai sa pui niste saibe sau piulite mari pe surubul ala lung de la 4, ca sa se aseze flansa aia pe chiulasa, si sa poti vedea ca lumea cum vin?!? Cata lene...
|
Quote:
Recunoaste ca e facuta cum trebuie galeria:) Quote:
|
3 Attachment(s)
De 2 ani tot incerc sa rezolv ceva cu franele, am discurile mici pe fata si mari pe spate, iar iarna sau cand fortez franele incepe sa danseze de fund peste tot si este foarte deranjant, asa ca m-am decis sa fac un upgrade la franele fata, am avut o ocazie si am profitat de ea:)
Noul sistem de franare de pe fata este alcatuit din discuri de Logan de 260mm Brembo ventilate si striate, etrieri si port-etrieri de Golf 3 GT si placutele pentru etrieri acestia:) Dupa montaj sa facut o aerisire totala ca sa fie treaba treaba si am plecat pe drum sa incerc franele. Prima impresie ceva de genu asta:shock: nu-mi venea sa cred ca se poate opri asa de bine si de frumos si inca nu s-au pasuit placutele:lol: deci franele o sa se imbunateasca fata de ce am acum, pedala este la fel ca inainte, apesi putin si franeaza frumos, o fortezi si ingheata masina Si poze facute cu lumanarea... poate maine fac o poza cu rotile puse, imi place cum se vede etrieru rosu prin gaurile de la jante, intre etrier si janta nu poti baga un deget:lol: sunt la fix facute franele |
bravo ma mecla ai facut si tu o treaba buna :) (glumesc) ai folosit aceleasi prinderi la etrieri ca bolidu ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:37. |
- Copyright 2026 4Tuning