![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
Quote:
a. design - as fi folosit jante care sa contrasteze cu ceva de pe masina (negru spre exemplu, sau ceva putin cromat) - ai fi putut sa faci rebrush la portbagaj, sa scoti de tot chestia aia cu numarul, ca vad ca stopurile oricum le'ai refacut b. executie - daca tot ai facut rebrush la usi (sau ai tras doar liniile de imbinare (imi scapa numele lor acum), trebuia sa faci si la cea dintre bara si aripa spate Per total e dragut oricum. P.S.: Vreau si eu jantele. Merci. |
2 Attachment(s)
cascarabeta din dotare
|
1 Attachment(s)
Gusturile nu se discuta .
Asta-i donoru. |
Quote:
Sar'na pt donor! |
1 Attachment(s)
Nissan GTR Drift King
Attachment 2186021 Original: http://www.netcarshow.com/nissan/201...llpaper_20.htm Background'ul nu l'am schimbat, dar a suferit modficari. ;) Da, si scuze de double post... |
dude... deci lucrezi chiar misto, is impresionat , bravo si keep up the good work!
|
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2186056 Asta e varianta finala. :) |
Foarte interesanta interventia lui Fear , de efect . Arata bine si propunerea facuta de al3xxxxx .
|
3 Attachment(s)
vin si eu cu marfa proaspata ...
(ceva greseli stiu ca am) .... Attachment 2194097Attachment 2194098Attachment 2194099 |
2 Attachment(s)
Lucrarea de la battle tematic
|
2 Attachment(s)
Hyundai i30 facelift
|
1 Attachment(s)
Nu te superi ca mam bagat peste lucrarea ta ,nu?
Ai unele greseli :oglinda n-ai colorat-o si ai prea mult blur in spate daca nu era ,era mai bine. Dar arata bine ,bravo! |
Quote:
cat despre blur, am vrut sa redau putin editul de pe stancenation:D,oricum ms ,consider ca se vede un oarecare progres in lucrarea asta:-? PS:vreau si eu donoarele de la jante si grila:D |
2 Attachment(s)
Astea-s
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:33. |
|
- Copyright 2026 4Tuning