![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
1 Attachment(s)
Quote:
Mai bibilește arcurile aripilor, īn special pe spate că e ciudat rău. Sper că nu te deranjează că am modificat peste...;) |
Multumesc pentru sfaturi si normal ca nu ma supar , arata crima ce ai facut tu acolo :shock:
|
2 Attachment(s)
Partea cu portocaliu sa vrut a fi o parte a caroseriei cusuta cu ata.
|
1 Attachment(s)
E inca wip!
Merci Ca$$. |
1 Attachment(s)
Porsche Street Pedigree :twisted:
Attachment 2182159 Original: http://img.netcarshow.com/Porsche-91...llpaper_04.jpg Background (ca sa nu il cereti :) ): http://wallpaperswide.com/download/u...-2048x1536.jpg Comentarii, greseli si tot tacamu va rog! |
Se vede ca nu esti incepator ... foarte misto masina ... Arata bine ... Bravo !
|
Este o lucrare buna,dar se putea si mai mult.O greseala ar fii in partea dreapta,semnalizarea intra in grila.Peransamblu e o lucrare buna se vede ca ai mai lucrat,tine-o tot asa.
(Am vazut ca vrei sa scrii corect ,iti mai trebuia o " , " inainte de va rog.) (Nu o lua in nume de rau ) Succes in continuare. |
Este o lucrare buna,dar se putea si mai mult.O greseala ar fii in partea dreapta,semnalizarea intra in grila.Peransamblu e o lucrare buna se vede ca ai mai lucrat,tine-o tot asa.
Nu vad unde... ceva mazgaleli in paint pe poza ar fi de mare ajutor. :) (Am vazut ca vrei sa scrii corect ,iti mai trebuia o " , " inainte de va rog.) (Nu o lua in nume de rau ) Nu, nu trebuia, nu o iau in nume de rau si ai mai multe greseli ca mine, si nu numai de punctiatie (te rog nu raspunde la asta -ca sa nu umplem topicu de tampenii-, nu o lua in nume de rau :) ). Succes in continuare. La fel, astept poza cu greseala, chiar nu'mi dau seama unde, ca se poate ca partea de care zici tu sa nu fi fost macar atinsa. :P |
e frumoasa lucrarea, imi plac decal`urile...singurele care deranjeaza si dupa parerea mea strica lucrarea sunt tentativele de reflexii de pe parbriz si de pe geamul lateral, dupa parerea mea era mai bine fara...oricum, bafta in continuare, mai posteaza pe aici!
|
Quote:
|
Quote:
Multumesc pentru critica. :) Quote:
|
2 Attachment(s)
e 46 touring
|
2 Attachment(s)
revin si eu cu o lucrare noua,facuta la plictiseala
sper sa va placa:D |
2 Attachment(s)
Quote:
Cel mai mult ma dezamageste carbonul...uite aici ceva ce sper sa te ajute cat de cat |
2 Attachment(s)
Daca tot veniti voi cu lucrari,hai sa vin si eu cu una.
Seamana cu audi,dar nu-i :)). |
| All times are GMT +2. The time now is 22:34. |
|
- Copyright 2026 4Tuning