Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

manu_96xls 23-09-11 00:13

Re: Comentarii lucrari!

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Billy c25xe (Post 4601331)
Si intr-un final e gata , prima data cand incerc asa ceva si sper eu ca mi-a si iesit acolo cat de cat .

Seria 1 e87n

Pentru prima dată e bine, bine! Uite cāteva modificări subtile care o aduc mai aproape de realitate. (Roți īn mișcare+ fundal static=fail:-P) Și de restul īți dai seama cānd o privești la zoom mare...
Mai bibilește arcurile aripilor, īn special pe spate că e ciudat rău.
Sper că nu te deranjează că am modificat peste...;)

Billy c25xe 23-09-11 00:30

Multumesc pentru sfaturi si normal ca nu ma supar , arata crima ce ai facut tu acolo :shock:

al3xxxxx 27-09-11 19:46

2 Attachment(s)
Partea cu portocaliu sa vrut a fi o parte a caroseriei cusuta cu ata.

al3xxxxx 28-09-11 20:59

1 Attachment(s)
E inca wip!

Merci Ca$$.

Tap! 11-10-11 17:54

1 Attachment(s)
Porsche Street Pedigree :twisted:

Attachment 2182159

Original: http://img.netcarshow.com/Porsche-91...llpaper_04.jpg

Background (ca sa nu il cereti :) ): http://wallpaperswide.com/download/u...-2048x1536.jpg

Comentarii, greseli si tot tacamu va rog!

s0r1n 11-10-11 18:08

Se vede ca nu esti incepator ... foarte misto masina ... Arata bine ... Bravo !

al3xxxxx 11-10-11 18:11

Este o lucrare buna,dar se putea si mai mult.O greseala ar fii in partea dreapta,semnalizarea intra in grila.Peransamblu e o lucrare buna se vede ca ai mai lucrat,tine-o tot asa.

(Am vazut ca vrei sa scrii corect ,iti mai trebuia o " , " inainte de va rog.) (Nu o lua in nume de rau )

Succes in continuare.

Tap! 11-10-11 22:12

Este o lucrare buna,dar se putea si mai mult.O greseala ar fii in partea dreapta,semnalizarea intra in grila.Peransamblu e o lucrare buna se vede ca ai mai lucrat,tine-o tot asa.
Nu vad unde... ceva mazgaleli in paint pe poza ar fi de mare ajutor. :)

(Am vazut ca vrei sa scrii corect ,iti mai trebuia o " , " inainte de va rog.) (Nu o lua in nume de rau )

Nu, nu trebuia, nu o iau in nume de rau si ai mai multe greseli ca mine, si nu numai de punctiatie (te rog nu raspunde la asta -ca sa nu umplem topicu de tampenii-, nu o lua in nume de rau :) ).

Succes in continuare.
La fel, astept poza cu greseala, chiar nu'mi dau seama unde, ca se poate ca partea de care zici tu sa nu fi fost macar atinsa. :P

HoricutzWSR 11-10-11 23:04

e frumoasa lucrarea, imi plac decal`urile...singurele care deranjeaza si dupa parerea mea strica lucrarea sunt tentativele de reflexii de pe parbriz si de pe geamul lateral, dupa parerea mea era mai bine fara...oricum, bafta in continuare, mai posteaza pe aici!

cannonball 12-10-11 08:03

Quote:

Originally Posted by Tap! (Post 4638627)
Porsche Street Pedigree :twisted:

Salut , bine ai venit pe 4tuning.Reusita lucrare....idee buna , executie buna , paint'jobul e foarte tare.Ce nu da prea bine sunt reflexia de pe geamul lateral unde nu ai tinut cont de diferenta de nivel dintre stalp si geam(trebuia putin decalata) si semnalizarea aia rupta puteai sa o faci mai mica daca tot i-ai schimbat putin perspectiva(parerea mea ca se vede cam mare).Bafta;)

Tap! 12-10-11 13:44

Quote:

Originally Posted by HoricutzWSR (Post 4639541)
e frumoasa lucrarea, imi plac decal`urile...singurele care deranjeaza si dupa parerea mea strica lucrarea sunt tentativele de reflexii de pe parbriz si de pe geamul lateral, dupa parerea mea era mai bine fara...oricum, bafta in continuare, mai posteaza pe aici!

Da, de obicei tind sa exagerez cu reflexiile.
Multumesc pentru critica. :)

Quote:

Originally Posted by cannonball (Post 4639799)
Salut , bine ai venit pe 4tuning.Reusita lucrare....idee buna , executie buna , paint'jobul e foarte tare.Ce nu da prea bine sunt reflexia de pe geamul lateral unde nu ai tinut cont de diferenta de nivel dintre stalp si geam(trebuia putin decalata) si semnalizarea aia rupta puteai sa o faci mai mica daca tot i-ai schimbat putin perspectiva(parerea mea ca se vede cam mare).Bafta;)

Eu nu am vazut'o prea mare, dar stii cum e, cand lucrezi tu, nu vezi unele greseli. In schimb, cand iti comenteaza cineva lucrarea si ti le spune, incepi sa le observi. :) Oricum, nu ma mai intorc la lucrare sa o modific, o sa am grija pe viitor, merci. :)

cannonball 13-10-11 17:39

2 Attachment(s)
e 46 touring

Fear 13-10-11 19:19

2 Attachment(s)
revin si eu cu o lucrare noua,facuta la plictiseala
sper sa va placa:D

Fear 13-10-11 19:23

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by cannonball (Post 4643022)
e 46 touring

Cannonball,frumoasa ideea insa nu ai acel "ceva" care sa imi atraga privirea( nu ma lua in nume de rau)
Cel mai mult ma dezamageste carbonul...uite aici ceva ce sper sa te ajute cat de cat

al3xxxxx 14-10-11 08:59

2 Attachment(s)
Daca tot veniti voi cu lucrari,hai sa vin si eu cu una.

Seamana cu audi,dar nu-i :)).

All times are GMT +2. The time now is 22:34.

- Copyright 2026 4Tuning