![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
mai daca omu sas e perfectioneaza lasal in pace:)...ce asa faceam shi eu la inceput...:lol:
|
@leul - Solenza - mare tuning nu ai facut, faruri aprinse, imitatie carbon si jante prea luminate, neon fata ireal
Astra - toba plata, aceeasi janta si in fata si in spate, ploapa ireala, |
2 Attachment(s)
Leule, nu sunt eu mare virtual tuner dar ai facut cam 4 masini inntr-o zi pentru ce ? Posturi ? Poate ! Eu am avut o pauza sa vad cum e treaba cu Burn Tool pt plasa si am incercat sa fac detaliile bune, Mustang Conevertible la o rezolutie imensa, mariti si voi sa vedeti detalii etc...
|
wlady ... carbonu e cam mare ... combinatia de culori e buna dar negru ala trebuia sa fie mai deschis ... ai coborat masina si nu ai refacut backgroundu in parteade sus a pozei ...
|
Poza era la rezolutie mare si am uitat sa o redimensionez cand am pus carbonu si a trebuit sa fac carbonul mare ... uitucul de mine :))
|
2 Attachment(s)
Mdea ... Cu tuningu mai invat nijte chestii , dar cu photoshopu stiu tot din el .. lucrez la poze cu contranst ,efecte ,sepia cand am timp ;) . Am facut Toyota asta cum a iesit ? Nu are tuning cine stie ce , ptr ca nu imi place sa "impodobesc" masina cu tot felu de chestii ...
|
@leul - asta mai merge, doar ca ai fi putut face o modificare ;) roata spate scoasa in afara si nu mai arata asa
@wlady - carbonul e cam mare, partea negra a masinii e cam ireala |
Leule, inca ma mai holbez la ea, are putin tuning si janta spate sta urat, dar frumos realizata culoarea si este de calitate. Mai bine calitate decat cantitate ... nu stiu ce sa zic despre tipa aia de pe capota :-P
|
Leul.....arata binishor......dar tu nu faci mai mult decat sa lasi masina jos...jentzi,parbriz inchis la culoare,cv aerisiri....man....incearca sa nu o mai lasi asha de stock.....parerea mea:rolleyes2
|
1 Attachment(s)
@ Reme and Leul : In 10 minute am facut ceva asemanator si am aranjat roata spate, in principiu pentru asta am facut masina :-D ... NU E DE SHOW OFF !!!
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
ceva nou...abia sosit de pe portile REME Virtual tuning garage...va rog eu comentati-o
|
wlady jenti blury ... si masina aia nu mia luat 10 min ci o ora si ceva :D tipa de pe capota e fumeia mea ... nu te lega de ea ... se lasa greu cucerita ... si trebuie sa ai $$$$$ so intretii ...
|
Cat de greu e sa te duci la ZOZO sa dea un aerograf sa o faca ? :lol: ! Am facut masina numai ca sa arat ca poate fi scoasa roata de acolo !
@ reme : mi se pare unpic cam blurry masina, in rest e frumoasa dar are carbonul ciudat ... |
aaa pei roata am lasato asa ... tu cand vezi un lowride roata din spate e scoasa in afara ? io nu cred ... incerc sa le fac cat mai real posibil ... Reme misto golfu ...
|
Reme* culoarea este foarte spalacita, mai bine o lasa-i cum era :).....carbonul e bunicel dar data viitoare fa-l monochrome (Ctrl+Shift+U), pleaopele au umbra foarte accentuata, janta pe fata este stramba......
|
2 Attachment(s)
:arrow:
n-am mai lucrat in ultima vreme .. :rolleyes2 |
mishto da unde e tuningu:-)
|
comentati si la mine va rog.....https://forum.4tuning.ro/attachment.p...9&d=1166737763 ms :)
|
misto skoda, misto rau, dar mie nu imi prea place capota si nu imi prea plac ploapele
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Reme ... pleoapa apropiata mi se pare cam ciudata ... are niste reflexii ireale (asa mi se pare) ... in rest oke ...
sandrin ... langa faru din departare se vede masina originala ... carbon ai doar pe o oglinda ... ai scos emblema din masca dar se vad pete ... reflexia nu e continua unde ai scos maneru ... la jante sunt greseli multe ... ai vopsit partea din spate iar reflexiile din "margini" sunt la culoarea originala ... ai selectii strambe si ai colorat in unele parti si "buza"(partea exterioara a lateralului jantei) ... aceeasi janta pe fata si spate ... PointMaster ... arata bine liniile delimitatoare pt aripi ... dar ai putea sa mai lucrezi la reflexii ... mai ales la partea din spate ... unde reflexiia ar trb sa-si schimbe directia odata cu aripa ... bafta ... |
2 Attachment(s)
Cum a iesit masina mea de familie ? Am incercat so fac de curse ... aaa aveti poze cu flacari , tribaluri chestii deastea ? Da-ti-mi un PM plz :D :-P
|
2 Attachment(s)
..................................................
|
Leule
Tu te plictisesti frate acasa? Sau ce? Vad ca ai postat la ora 7 dimineatza Bora...la 9 Opelu asta :???: Stai mai mult pe o masina si lucreaza-o...punei spoilere,praguri,jante k-lumea. Renunta la vinilurile astea de kko, cu pokemon si altele |
da , sa mor io daca am ce face ... pei pe laptop nu merg jocurile noi ... si asa ca stau si fac masini ascult muzik ;) aaa si unde ai gasit tu ora la care am postat ? da intradevar am postat la 7.30 cam aja ....
|
2 Attachment(s)
astept pareri :D...
|
Quote:
|
Leul* incepi sa devii enervant cu "lucrarile" (daca se pot numi asa) tale foarte slabe. vrei sa-mi zici ca tie chiar iti plac masinile astea asa cum ti-au iesit ? ....ia si tu tutoriale si exerseaza pentru tine, nu e nevoie sa ne arati ABSOLUT tot ce lucrezi.......si cand crezi ca ai mai progresat mai baga cate o masina si cere pareri........tu nu cred ca ai ce cauta pe topicul "Comentarii Lucrari" yo zic sa te muti pe topicul "Aici invatati sa faceti Virtual Tuning ! "
|
Quote:
|
la astra aia....pleoapele ireale...ala roshu ce e sange???....iar multe masini leule
|
eeh, lasati ca se invata el ;)
|
@ leul - bora - jnatle trebuie schimbate si vinylul e ireal si la fel si eleronul ireal total
astra gtc - ploape ireale, vinylul nu se potriveste, mie jnatele imi par plate (doar mi se par) @nitrous_oxyde - golf - grila ireala, aerisirea M3 style nu da bine, de ce e janta spate asa in interior?, auzi ai doua eleroane pe masina sus acolo |
2 Attachment(s)
last chop pls c&c
|
Quote:
|
mersi mult
|
L33Loo
Bravo ma .. chiar lucrezi bine. Tu le faci sigur? :???: La Loganu Break te-ai bagat? |
da le fac singur ... ms mult si tie ... la logan break nu m-am bagat pt ca m-am oftigat
am incercat sa respect conditiile ( fara schimbarea bglui etc) si mi-a iesit un *** defapt era ceva dar aveam nervi si am dat delete la psd :D |
| All times are GMT +2. The time now is 12:22. |
|
- Copyright 2026 4Tuning