![]() |
Re: Ce masina credetzi ca este?
n-am inteles ultimul post :lol:
chiar nu stiu ce vrei sa spui..detaliaza t rog...:) |
e frumos foc ;) bmw 502 v8- 3168 ccm 1954-1961
|
asa e.. :wink:
Quote:
|
puneti o poza ;)
|
1 Attachment(s)
mai pun una...pt k asta a fost prea ushoara...:P...florin_cars shtie tot:P...
here we go... Sper ca nu va deranjeaza ca masinile sunt mai "vechiutze"...oricum sunt mai noi decat BMW-ul ala ... :rolleyes2 |
tu vrei sa confirmi semnatura de ai lasat numele pozei?....... :lol: ....
either way..... mashina e Jensen Interceptor..... :twisted: ..... |
cine a sters celelalte poze?ce forum tare vere....spunetzi daca nu vreti si altii sa se bage in discutia voastra super cea mai interesanta...de ce s-au sters pozele celalalte??????
|
se pune o singura poza ,nu cate te tine tastatura ....
daca nu iti convine te invit sa activezi pe alt forum ai inteles ? |
"ai inteles".....vbeste ba baiatule klumea...oricum?ma cunoshti de undeva?daca nu...te rog: nu t mai baga cu mine in seama!!!!......si oricum.......s-au sters pozele cu prima mashina....nu vad deloc o logica in chestia asta?vezi tu?daca tot s-a sters ceva se putea sterge a 2-a masina...nu prima!!!!!
ai inteles? |
oltene..ia tu o pauza si mai revii mai incolo da?
cine se baga cu cine in seama? ia dintele meu si du-te ! |
U serious?Va luatzi partea unul celulalt...ce frumos...oltene...ce frumos...
In fine...o sa pun alta masina...daca pe voi nu va deranjeaza...Pt ca vad k "s-a" stricat ideea thread-ului... Cred ca am voie sa pun acum,pt k a fost ghicita anterioara:lol: |
pana la urma ce masina era aia de pe prima pagina ..ca era faina :)
|
1 Attachment(s)
La ce masina te referi?...Uite alta.....
E buna?Shtitzi ce e...I'm doing my best u know... p.s. Foarte tare observatzia cu dintele...serios...we could have somethin' here... |
vezi, daca vb frumos si pui poze e posibil chiar sa ne jucam cu tine.
florine..executa-l :))) |
Florin nu se pune...el sigur stie...sper k nu va deranjeaza ca pun masini mai vechi...o sa vina si vremuri mai bune:P
|
Quote:
|
Bine...fie...:P...da' Florin shtie...ce masina e?:D...
|
of si nu mai pot pleca in Oltenialand:cry2: , k am prea multe masini, consum mare, bani putini, prietena e singura acolo si....bre..dinteus..tu mai cumperi o Granada de la mine..sau acu te dai pe concursuri pe aici ?:)
ce?...ce masina?..ah..tu vrei sa-ti ghicesc masina, aha...pai nah....fie :lol::pistoles: Maserati Khamsin 1973-1982(V8 DOHC 4.9L 280Cp) este un model cam uitat de lume, fabricat in 421 exemplare dk informatiile sunt corecte din care poate 300 au supravietuit, deci e un model pt Impatimitzi si Pasionati ai marcii :D |
1 Attachment(s)
La naiba!...tre sa gasesc ceva chiar uitat de lume...mie imi place mult precedenta...gasesc eu masina si te fac...candva...sper...
Granada nu mai iau...no tengo dinero ... no more...i-am beut...la anu iau ceva mishto...sa vedem... recunosc k imi e frik:(( |
hehe...
asta e un Vauxhall Victor, am vrut sa cumpar 2 din astea....3 stiu in tara(2 in bucale si unul in jud BV) :lol: :lol: haideti alta..:wink: |
Ventora :rolleyes2
Are mai multe denumiri :shock: Acu ce sa mai pun?:(( baga si u una-doua...:D...sa vad daca mai gasesc eu cva... |
1 Attachment(s)
N-are nimic ca stresez topicu' asta nu?(si pe florin..):twisted:
|
si din asta am vrut sa cumpar vreo 2 rosii fara acte/numere din pacate..k din alea cu acte nu-mi permit
Fiat X1/9 designed by Bertone :D:D Quote:
http://www.motorbase.com/vehicle/by-id/1278766636/ nu mai pun demult pozne k e mai fain sa ghicesti si sincer forumu' asta e putin tembel la concursul celalalt nu-mi trimite deloc mail de REPLY la Topic, iar aici din knd in knd. baga |
ah..cel din poze e unul TURBO...ce prinde 301km/h >>>
http://www.amworks.com/video/Fiat_x_...05_07_17_2.MPG |
Nu ma mai joc!!!!
|
1 Attachment(s)
Asta ce e?:(....ce tre sa fac ca sa nu mai ghiceshti?:)))....trebuie sa fie una pe care sa nu o shtii.....:twisted:
|
@dinteus:.... sa-tzi vand un pont.... pune vreo chinezarie din-aia plasticata daca vrei sa-l prinzi pe florin.... ;) :-P
|
:)))....ma eu incerc si cu d-astea...:)))...oricum nu cred ca are probleme nici la chinezarii....sper numa sa il prind cu una... sa ii amintesc dup-aia din cand in cand ....:P
|
baga chinezarie..da il inchizi pe el, dar nu pe mine :P
acum, cat sunt in vacanta pana luni baga |
hai ca poate merge cu asta alba...daca nu...mai incerc tot cu d-astea din vremea apusa...nush c vreau sa zic exact...sper k nu shtii!!!!!!
|
Quote:
P.S. u ai gasit-o pe un site cu masini din Africa de Sud...de aia si volanul pe dreapta si probabil de aia si putin hibrid..din lipsa de piese originale, sau o fi ceva model pt niegri..nu stiu :lol: o lista cu N modele Studebaker unde nu ve-ti gasi nici un model Daytona '65 cu alta caroserie decat berlina 2 usi si cu ornamente de pe bara spre grila, nu spre mijlocul farurilor cum are cel din poza lui dinteus. Desi al lui are si emblema Daytona, destul de clar diferita de Commander sau Cruiser, totusi e un hibrid :wink: emblema Daytona, bara fata inainte de '65 si caroserie de Commander sau Cruiser :D bara fata de pe '64 Daytona Convertible http://billstudepage.homestead.com/files/64dconcbm.jpg DETALII Commander, Daytona, Cruiser, numar bucati construite, motorizari, tip caroserie si pret vanzare: ENJOY # la Series 6cyl se décompose en COMMANDER et CRUISER # la Series V8 en COMMANDER - DAYTONA - CRUISER # COMMANDER en trois carrosseries * 571 Sedan 2 portes 6 places à $2275 - 4344 Sedan 4 portes 6 places à $2370 - 534 Station Wagon 4 portes 6 places à $2760 # DAYTONA en deux carrosseries * 1626 Sport Sedan 2 portes 6 places à $2565 - 723 Station Wagon 4 portes 6 places à $2890 # CRUISER 2901 Sedan 4 portes 6 places à $2610 altaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-P |
1 Attachment(s)
.....Eu raman la ideea ca este Daytona...asa se prezinta...asa ii zic:D...uite alta...probabil ca o shtii,normal...dar este foarte foarte frumoasa...
|
o caut de 10 minute..si tot n-am gasit modelul exact, baza e un Bugatti Atlantic anii '38-'39 Typ 57(S)C depinde..erau multe variatii pe aceeasi tema..dar greu de gasit exact modelul cu 4 faruri si fusta cromata sub aripa spate si geamurile invers dimensionate pe usa, k cea din poze...
astept si parerile altora:-P |
deci...sa astept si eu parerile altora?:))))
|
u stii :lol:
|
1 Attachment(s)
Nu mai stau...nu se pune de greseala,dar se numea Atlantique:lol: ....alta...
|
ca sa-ti faci o parere mai sigura aproximativ........100% :lol: da-i un Image Google search si vezi cate hint-uri primesti Atlantique(2.090) si cate la Atlantic(10.100) :oops: :lol:
deci..me stie :-P U mai citeste :oops:...si acu sa vedem ce uratanie americana mai e si asta....hmmm |
Ba...depinde...atata timp cat a mai fost si modelul Bebe...cu accenturi ascutite pe E-uri...deci nume total frantuzesc...dooh...eu tind sa cred ca numele este ATLANTIQUE...google nu e tot timpul cel care are dreptate...si cred ca shtii asta...
Este f posibil de altfel sa sa fi numit in ambele feluri...depinde unde era exportata...sau mai degraba pentru cine... |
ce BeBe spui tu acolo?
man..Bugatti era firma italiana..deci era Atlantic nu Atlantique(denumire frantuzeasca) :-P :D:D |
Cauta modelul de la Bugatti numit BEBE!!!!!!!! DUAMNE!!!!!!!SHTIU K E ITALIANA!!!!!!!!!WHAT'S WRONG WITH U?!
vezi aici,pe site-ul oficial... http://www.bugatti.com/bugatti/index.html |
| All times are GMT +2. The time now is 00:24. |
- Copyright 2026 4Tuning