![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
da, e a unchiului. mersi frumos! :D
gata, nu mai fac offtopic! :-) |
cum pun si eu poze ca tot nu nimeresc cum HELP ME pls
|
1. dai click pe "Post reply" (in stanga jos)
2. n noua pagina dai click pe butonul "manage attachments" si se va deschide o fereastra pop=up 3. Dai click pe butonul "Browse" si selectezi pozele pe care vrei se le urci 4. Click pe "upload" 5. Scrii ceva si dai "submit reply" @DirtyPusherman foarte tare CL-ul... de fapt orice AMG e tare :D PS: Cum se numeste genul de muzica pe care il ai pe blog? |
eu pus 40 de poze
si am facut asa da acolo au artat ca au aparut pe pagina da aici nu vad nimic |
Quote:
|
7 Attachment(s)
sa o luam pe rand!astea sunt in mamafia nu e nevoie cred sa spun unde!hotel rex am fost de 2 ori....
:2gun: :2gun: |
10 Attachment(s)
:peace: :peace: asa tot eu cel cu hotelu!am poze cu caru!acum sa pun cateva din iasi!o mica parte ca ma plictisesc cat tot pun acolosunt 3 limuzine,,,2 lambo...etc nimicuri
|
10 Attachment(s)
pozele urmatoare sunt tot din iasi!este ceva cu nr de america o IMPALA si cele 3 limuzine si mai sunt
|
10 Attachment(s)
dak cineva mai vrea poze mai multe cu o anumita masina sa spuna,,,ca nu leam pus p toate!toate leam vz eu :D!acu pun niste poze din toata tara!bucresti majoritatea,la mare etc!dak ati sti cat munca a fost pana sa stiu cum sa le pun...:D :D :-)
|
10 Attachment(s)
in continuare pun poze tot din tara!am f multe si din italia ca am fost dar dak e din tara noastra punem d la noi!toate astea leam vz cam in 2 ani
|
10 Attachment(s)
:oops: :oops: primul mercedes ala gri dak va uitati atent are in dreapta nr ro!ciudat tare1 urmeaza tot din tara poze,,,,,
|
10 Attachment(s)
tot din tara!dak va uitati la mercedesul ala gri la nr are ro!ciudat tare!:oops: :oops:
|
4 Attachment(s)
...mam saturat d pus,.,,!:o :o
|
mai fa o pauza... cineva tot o sa-ti uneasca toate posturile intr-unul singur, dar banuiesc ca stii asta ;)
|
ce?cum o sa le uneasca explica
|
ori un moderator cu drept de moderare pe aceasta sectiune, ori un administrator, iti va uni posturile pt ca ai facut multiposting, si va sterge aceste ultime trei posturi pt ca sunt offtopic
|
da am inteles tot..!deci ce am fk?cum sa le stearga am murit aici!nu sterge ca nu mai pun nik fa o exceptie
|
Quote:
|
... in simeria un orasel vai de mama lui .. un dodge charger model 2007 si un ford boss , amandoua cu numere de california ,(ciudat dar aveau numere doar in spate , in fata doar steagul americii )... una dupa alta .. fordul era mai vechiut .. se vedea pe el ..dodge`ul ii imens , foarte lat ,foarte sportiv ,si are niste roti de zici ca sunt de camion , de tobe nici nu mai vb ....
|
ce care?cum sa fie photoshop!toate sunt reale si de la noi!nu as avea nici un rost sa le modific!am 14 ani....!carei mai cu photoshop????
|
Quote:
am vazut un pontiac solstice decapotat.. prea tare masinuta :D |
am si eu cate ceva...!lamuritima si pe mn cu mercedesul ala care are nr d ro...asa arata acolo si cu o pagina inapoi este un bmw cu nr utu ce bmw este ala????si ce parere aveti d pozele mele..! un coment nik?
|
Quote:
Stai chill k or sa vina shi comentariile,mai ales cele 'rautacioase':twisted: |
14 Attachment(s)
Am facut si eu niste poze pe la REX in urma cu vreo luna...
Scuzati calitatea pozelor(facute cu telefonul). |
faceti si voi poze la maserati gran turismo daca prindeti ca m-a fascinat masina aia
|
frumos lambo ala galben....!pozele mele ...
|
ma oftic!cand am fost eu la hotel era mclarenul rolls-royceul asa mai multe da nu era lambo ma oftic:(!da ce ati patit dc nu mai discutati nu mai puneti poze1nu miaiti spus ce e cu nr ala de ro...d la pozele mele :):):):)intru maine p la 2 si vb...;)
|
Aici nu se discuta , nu mai posta atat ,se pun doar poze.
|
Foarte tare ... deci .. FORUMUL.. ajunge un chat... ceva in gen mess..?
|
2 Attachment(s)
hmmmm.... cam stop Zet-u asta nu? :D
|
O mica parte din gasca Anonymous la Mamaia :)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
pozele is din luna iunie:P |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
"Tocmai cand Maserati a dat publicitatii niste imagini racoroase cu noul Maserati Gran Turismo - aflat la propriu la inaltime - a venit si stirea ca stocul de sapte masini GT rezervat Romaniei a fost epuizat... inainte de lansare." |
3 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
ceva poze cu un 650i...numere de Bucuresti da ruleaza de mult timp prin Mures....oricum sunt vreo 2 buc de genu prin oras....o sa revin cu poze;)...
|
2 Attachment(s)
un corvet,poza i de anu trecut din mamaia
|
4 Attachment(s)
Quote:
tot la mamaia.....seara:(..... |
4 Attachment(s)
Quote: