![]() |
|
Re: - Kitsch Tuning -
Masina asta a fost prezentata..de mult...pe pagina princaipala! :)
|
Quote:
|
sa ii trimita cineva link`u lu becali ca face spume :))) in 2 zile isi face si el "maibacu" cu platina :))))))
|
Quote:
iar masina in sine e un mare kitsch, pacat de ea.... |
la porsche sau folosit 18 kg aur....si a fost facut pe comanda pentru un magnat rus
dupa mine nu e un kitsch... e o mare realizare si uitativa la detalii e ceva extraordinar hai sa citim definitia unui kitsch...sa vedem ca nu se incadreaza acolo mai degraba de incadreaza in sectiunea super car!!! |
calitatea de material preţios nu o transformă intr-o opera de artă, pentru mine ca simplu privitor. e o chestiune de gusturi, dar sincer să fiu, sunt convins ca ukraineanul sau rusul ăla bogat care a comandat-o a aruncat un sac de bani ca să epateze, nu ca să aibă o operă de artă in curte...
|
Parerea mea este asa:1- nu trebuie sa ii faci la o masina asa ceva ,ca sa fi vazut tu sau sa iesi in relief sa atragi atentia celorlalti !
2-Se procedeaza altfel,garda mai joasa,o culoare potrivita negru,alb,ceva perla!Nu inseamna ca ,dak are 20 de kg de aur e SUPER CAR ! Cum spunea cineva mai sus nu e nevoie sa arunci 20 de kg de aur pe ea ,pt mine e inversul intelesului"opera de arta" -MARE KITSCH!Tiganism! |
E cea mai mare tiganie posibila, ca si cum ti-ai placa dintii cu aur!!!!!!!!!!!!
|
are curaj sa iasa cu ea pe strada ? i-a asigurat-o careva ? :) sa treaca cu ea prin romania ca sa capete cateva zgarieturi de chei de la invidiosi :)
|
Sau sa i-o ia la pila careva :))
|
Furi jentiile de pe ea si te-ai scos pe 3 ani. Tiganeala dar mie unul mi-ar place sa o am,as trimite-o la topit.Mai am vazut un Merc-benz Suv dar nu stiu ce model in Tm cu unlele elemente suflate sau placate in aur.Iar aurul ala reflecta bine caldura,va da-ti seama ce racoare e in masina aia. :D
|
1 Attachment(s)
Asta mi se pare kitsch rau de tot! :) E...daca nu va dati seama...Leganza! :)
|
Nush, nu ma pot hotari. Cu putin mai multa munca, ar fi iesit ceva chiar frumos.
|
si eu sunt indecis.
din punctul meu de vedere e o ţigăneală absolută, doar īncadrarea ei ca si kitsch sau nu va stārni discuţii :) |
Ce rotite are!?!? :lol:
|
pt o secunda am zis ca e Subaru :)) . . . ! Jantele alea 100% intra si pe Tico :)
|
Quote:
|
dar de oglinzi ce ziceti? ;;)
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
:xkitsch kitsch kitsch:evil:
|
Da...vad foarte des masina asta...cred ca ea este sursa durerilor de cap...:)
|
Toba din dreapta e indreptata mai in jos decat aia din stanga sau mi se pare mie doar? :)
|
Eee...detalii! :) Sunt ceva de genu' :drunk:
|
mai ales inscriptia "2fast4u"...
|
Am o vagă impresie că spoilerul spate este tot asimetric!Deci, mai vorbim de tobe?:lol:
|
Am vazut si eu "aratarea" asta odata prin Ploiesti...
|
l`ai rugat tu sa iti deschida portbagaju sau cum ? :))))
|
Maicaaaa Domnului " 2 fast 4 u":shock: Altfel se putea?:cry: totusi a avut ceva banii daca si-a luat el C4 ....nu ii voi intelege pe oamenii astia care isi bat joc de banii lor cel mai clar asta e bataie de joc...!:cry:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Aseara am vazut ceva ce m-am lasat paff. eu unul n-am mai vazut asa ceva.
si pacat ca n-am avut telefonul la indemana. era o duba de transport persoane saua sa ceva. si avea proiectoare deasupra parbrizului. stiti voi ce zic. si avea facute angel-eyes pentru ele. |
Cum au unele masini de offroad..dar numai ca alea nu au si angel eyes in ele !Stiu si eu una !:lol:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
daa prea furios, daaa prea rapid ;))) ce kitchos poate fi
|
Re: oaw
Quote:
Daca tot e plin de dacii - bmw de ce nu si invers ? :rolleyes2 |
Quote:
|
7 Attachment(s)
daca pana ACU N ATI VAZUT CULMEA PROSTIei UITATI aici ce vrea sa faca asta din saracu leon ,pun o poza si cum era inainte
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:58. |
|
- Copyright 2026 4Tuning