![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Quote:
Bafta cu masinuta...;);) |
Fiecare masina are stilul ei, adevarul ca sunt masini cu pasaje exagerat de late, dar sinceri sa fim arata de cazi pe jos, si sunt masini cu pasaje dulci, la fel arata si ele, in concluzie daca masina peransamblu e impecabila va zic ca nici nu ve-ti remarca pasajele
|
Quote:
|
Quote:
Si pentru mine reprezinta un mare efort financiar, pentru ele am renuntat la multe care vroiam sa le fac/cumpar la urs pana in primavara...dar am zis ca astfel de jante nu gasesti pe toate drumurile si la orice ocazie cand ai bani..:rolleyes2 |
3 Attachment(s)
Inca ceva frumos pentru Dacioara...ca tot am neglijat-o atata timp:-)
|
Bravo!Ma bucur ca ai reusit sa iei capacele.8)
|
Bravo sa le stapanesti sanatos:)
|
Ce faci cu 4? Doua de rezerva? :)
|
Quote:
|
Fiecare pachet contine 2 ;) .
|
Nu contine doua capace...fiecare ambalaj contine un singur capac..cel putin mie asa mi-au venit:rolleyes2
Nu aveam de ce sa iau 4 capace...:rolleyes2 Va multumesc, vor face echipa buna impreuna cu Cibie Oscar+ rotunde, care au si ele capace8) |
Quote:
|
Masina va fi cu bare, sau o vei lasa fara?
|
Quote:
La expozitii va aparea fara bare intotdeauna:idea: |
este oarecum umpic si vina mea :)) ca te-am pus la munca si te-am facut sa iti schimbi decizia in ceea ce consta vanzarea ei :D , datorita jantelor mele :)) si ideilor tale :D masina nu moare si-o vom " vizualiza " la urmatoarele show/expo hai sa o vedem incaltata fata spate :D sa vedem treaba
|
10 Attachment(s)
E numai vina ta mai Alex, tu m-ai corupt:D
Azi a fost o zi frumoasa de toamna si am profitat de ea din plin pentru a mai scoate la aer Gordina si a mai face probe cu jantele:-) Am montat capacele la proiectoare si m-am apucat de lucrat un nou suport de numar pentru spate, celalalt avand cerere de cumparare..poate ma specializez in facut suporti de numar replica R12 Gordini:lol: Si daca tot a venit frigul, atelierul s-a mutat in balcon cu ceea ce se poate lucra in apartament:rolleyes2 |
1 Attachment(s)
A mai ramas una...
|
pur si simplu foarte frumos :D
|
Quote:
P.S: trebuie sa fac ceva cu valvele alea ascunse de pe jantele fata ca sa le pot umfla ca sunt cam desumflate cauciucurile..o rezolv eu pana in primavara:-) |
:shock:..Superb.....
Bogdan..am o intrebare la tine... Unde este busonul de rezervor?..eu nul vad... In rest ..n-am cuvinte...Bravo |
Quote:
Deocamdata alimentez prin portbagaj...:oops: Multumesc:-) |
bogdane tot respectu vin crima:D cu evazarile ce ai facut pana la urma:D
|
Pe fata nu cred ca trebuie sa intervi asa mult... vad ca stau destul de bine jantele in aripi:-P
Dar pe spate o sa ai mult rau de munca...(incearca niste anvelope mai mici sa pacalesti pasajele) dar rezultatul o sa fie unul foarte interesant Ne arati si nou ideea ta pentru pasaje? |
Quote:
bafta in continuare |
Arata extraordinar ! De pe ce masina provin triplele de iluminat numarul? Cumva de pe papuc?
|
Quote:
|
Quote:
|
Superba jante :-P cumva le ai de la un baiat cu un astra f rosu :rolleyes2 ?
|
Quote:
|
Quote:
AZJ, am scris cateva pagini in urma ca am facut confuzie si stiu ca nu sunt ale tale:-) CYPz, lampile de iluminat sunt de papuc..sunt varianta romaneasca a celor care era puse pe R12 G;) Va multumesc tuturor. |
Pentru numărul spate, ai putea opta pentru lămpi de Break!
Alea au şi martori de marche-arriere! Cu nişte lac şi câteva picături de vopsea neagră, aplicată pe sticla respectivă, vor arăta excat ca lămpile tale şi vei avea şi maşina "road legally"! P.S. Sunt o idee mai mari dar cred că nu cu mult! |
Quote:
|
De ce nu-i scoti si tampoanele spate, pentru simetrie fata-spate?
|
Ce imi place stilul tau in care ai modificat batranica asta !
Imi place foarte mult asa clasica cum este ! + de asta jantele ii dau un aspect agresiv,foarte frumos :D Sa vedem si suportul de numar gata + Busonul de la rezervor ! |
Ok, haideti sa va raspund la toti.
Andi, vreau sa fie ca la original...in plus, acele lampi s-ar vedea mai urat si ar necesita marirea suportului pana la dimensiuni aiurea. Adita, am cautat multe poze cu R12 G care aveau barele pe ele si la majoritatea aveau exact acelasi tipar adoptat de mine: pe fata fara tampoane si proiectoarele Cibie 35 in dreptul lor iar pe spate cu tampoanele pe bara...chiar arata mai bine cu ele pe spate decat fara;)..ca de altfel si pe fata unde si cu tampoane si cu proiectoare este prea aglomerat:idea: Tweety, multumesc mult si urmareste proiectul in continuare:-) |
Urmaresc cu mare interes si proiectul cu batranica si celalalt proiect cu batranelul (e30) mai exact !
Imi place ca le tii foarte curate din punct de vedere tehnic si vizual... Nu te arunci la un tuning care il fac toti ce au dacii,cu manere anulate si alte accesorii anulate !;) Bafta in tot ceea ce iti propui de acum incolo ! ":paper:" |
Pentru aceasta simplitate si totusi bun gust cu care a facut fiecare detaliu de pe Dacie, l-am preciat foarte mult pe Bogdan, un om de nota 10+, care chiar stie ce face.
|
Eu sunt doar unul dintre multii pasionati de masini care prefera sa lupte, sa munceasca, sa se sacrifice pentru acele momente in care nu conduc o masina banala, asa cum o fac majoritatea pentru a nu infrunta rusinea de a merge cu autobuzul cand au doua masini acasa(cum mi se spune de multe ori), dar acele momente in care sunt la volanul masinilor lucrate de mine, facute speciale, sa conteze cat pentru o viata la volanul unei masini banale, comune, care doar sa te duca din punctul A in punctul B;):idea:
Va multumesc pentru sustinere:-) |
cu adevarat ceva frumos lucrata pana in cel mai mik detaliu.......nota 10+:-)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:49. |
- Copyright 2026 4Tuning